« : Ekim 16, 2006, 12:22:22 ÖS » |
|
_NAZ_
|
Forumda, kız ismiyle katılıp erkek olan üyeler var.. Bu durum bence hiç hoş değil.Yanlış bilmiyorsam, bu site partner bulma veya geyik sitesi değil, burası adı üstünde kalplerin buluştuğu yer. Hemşerilerimizle,arkadaşlarımızla buluşma, paylaşma noktamız. İlgili yöneticiler; Bu kişileri tespit etme imkanınız var ise üyelikten çıkarmanızın doğru olacağını düşünüyorum,tamam kimliğini kullanıcı adı olarak kullanmayabilirler ama kendilerini farklı cinste tanıtmaklada çok yanlış ve ayıp ettiklerini düşünüyor ve kendilerini kınıyorum. Herkez dürüst olsun lütfen...:icon_cry:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2006, 12:24:29 ÖS » |
slandoss
|
Forumda, kız ismiyle katılıp erkek olan üyeler var.. Bu durum bence hiç hoş değil.Yanlış bilmiyorsam, bu site partner bulma veya geyik sitesi değil, burası adı üstünde kalplerin buluştuğu yer. Hemşerilerimizle,arkadaşlarımızla buluşma, paylaşma noktamız. İlgili yöneticiler; Bu kişileri tespit etme imkanınız var ise üyelikten çıkarmanızın doğru olacağını düşünüyorum,tamam kimliğini kullanıcı adı olarak kullanmayabilirler ama kendilerini farklı cinste tanıtmaklada çok yanlış ve ayıp ettiklerini düşünüyor ve kendilerini kınıyorum. Herkez dürüst olsun lütfen...:icon_cry: böyle gıdıgı tespıt edılenler atılıyor zaten.sizin bıldıgınız varsa da burada paylaşın.gereken yapılacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ekim 16, 2006, 12:27:18 ÖS » |
|
umutzi
|
Aynen öle Naz kimler bunlar.Bildiğin birileri var ise lütfen söyle bizlerde gereğini yapalım.....
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ekim 16, 2006, 12:33:08 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ekim 16, 2006, 12:53:18 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2006, 01:21:03 ÖS » |
|
since
|
bu sitede tansiyon hiç düşmüyor. bende düzelmiş sanmıştım. sorun yok.... herşey gayet güzel... :35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2006, 01:24:59 ÖS » |
|
mavi
|
kimmiş ki onlar merak ettim:)ayrıca enterasan:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ekim 16, 2006, 01:27:42 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Forumda, kız ismiyle katılıp erkek olan üyeler var.. Bu durum bence hiç hoş değil.Yanlış bilmiyorsam, bu site partner bulma veya geyik sitesi değil, burası adı üstünde kalplerin buluştuğu yer. Hemşerilerimizle,arkadaşlarımızla buluşma, paylaşma noktamız. İlgili yöneticiler; Bu kişileri tespit etme imkanınız var ise üyelikten çıkarmanızın doğru olacağını düşünüyorum,tamam kimliğini kullanıcı adı olarak kullanmayabilirler ama kendilerini farklı cinste tanıtmaklada çok yanlış ve ayıp ettiklerini düşünüyor ve kendilerini kınıyorum. Herkez dürüst olsun lütfen...:icon_cry: psikolojisi bozuk ya da zaman zaman ruh hali bozulabilen insanlar her zaman her yerde bulunabilirler. Çok ciddiye almaya gerek yok.
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ekim 16, 2006, 01:30:43 ÖS » |
EDA
|
psikolojisi bozuk ya da zaman zaman ruh hali bozulabilen insanlar her zaman her yerde bulunabilirler. Çok ciddiye almaya gerek yok. tebrikler..paranoyaklar onlar:30:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ekim 16, 2006, 01:39:32 ÖS » |
|
since
|
Forumda, kız ismiyle katılıp erkek olan üyeler var.. Bu durum bence hiç hoş değil.Yanlış bilmiyorsam, bu site partner bulma veya geyik sitesi değil, burası adı üstünde kalplerin buluştuğu yer. Hemşerilerimizle,arkadaşlarımızla buluşma, paylaşma noktamız. İlgili yöneticiler; Bu kişileri tespit etme imkanınız var ise üyelikten çıkarmanızın doğru olacağını düşünüyorum,tamam kimliğini kullanıcı adı olarak kullanmayabilirler ama kendilerini farklı cinste tanıtmaklada çok yanlış ve ayıp ettiklerini düşünüyor ve kendilerini kınıyorum. Herkez dürüst olsun lütfen...:icon_cry: bu şekilde hareket eden üyelerimiz bilsinlerki hoş olmuyor... değerli üyemiz NAZ senden ve diğer üyelerimizden ricamız; bu şekilde davranan kişileri bulmamızda yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ekim 16, 2006, 02:41:22 ÖS » |
|
_NAZ_
|
Arkadaşlar sizlerin de bu düşüncelerinizi okuduktan sonra o kişiler bu davranıştan vazgeçecektir sanıyorum...
Desteğiniz için çok teşekkür ederim :49:
beni duygulandırdınız...:8: :8:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ekim 16, 2006, 02:42:11 ÖS » |
|
mavi
|
aglama canım.. kıyamammmsanaa:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ekim 16, 2006, 03:06:42 ÖS » |
|
_NAZ_
|
Mavicim, sağol ya senden bu sözleri duymak beni mutlu etti.. :45: :45: :45: ( Bu arada türk erkekleri gibisi yok kabul ediyorsun değil mi ?  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ekim 16, 2006, 03:08:30 ÖS » |
|
mavi
|
Mavicim, sağol ya senden bu sözleri duymak beni mutlu etti.. :45: :45: :45: ( Bu arada türk erkekleri gibisi yok kabul ediyorsun değil mi ?  ) ay taktın ha:) hayıır ben gitcem uganda lı biriyle evlencem iştee:) onlar daha yakısıklı:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ekim 16, 2006, 03:24:46 ÖS » |
|
since
|
Arkadaşlar sizlerin de bu düşüncelerinizi okuduktan sonra o kişiler bu davranıştan vazgeçecektir sanıyorum... Desteğiniz için çok teşekkür ederim :49: beni duygulandırdınız...:8: :8: bizi uyardığın için asıl biz tşk.ederiz... umarım o kişiler gerçek kimliklerini saklama huyundan vazgeçerler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ekim 16, 2006, 03:27:45 ÖS » |
|
since
|
ay taktın ha:) hayıır ben gitcem uganda lı biriyle evlencem iştee:) onlar daha yakısıklı:21: yürü be mavi kim tutar seni... yanlız sonra ugandaya gittiğine pişman olup dönmeyesin? Türk erkeğinin karizması dünyaca kanıtlanmış.. unutmadan Türk kadınıda diğer ülkelerin kadınlarına 10 çeker...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ekim 16, 2006, 03:50:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Ekim 16, 2006, 03:53:12 ÖS » |
|
mavi
|
bayan ismiyle erkek ha...... enteresan.......:21: dimi abi.. enteresaaaan:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Ekim 16, 2006, 03:54:43 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Ekim 16, 2006, 07:42:19 ÖS » |
|
gofur
|
Bunlar kim bi söleyin ya... Boşuna maymunluk yapıp takla atmayalım....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2006, 09:01:56 ÖS » |
|
mavi
|
Bunlar kim bi söleyin ya... Boşuna maymunluk yapıp takla atmayalım.... hıı tabii bosuna tavlamak için takla atıp durma dimi abicimm:) ama takla atmaa gerek yok zaten kızların hepsi sana tav:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ekim 16, 2006, 09:29:58 ÖS » |
|
|