Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 Foruma Resim Ekleme (resimli Anlatim)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Foruma Resim Ekleme (resimli Anlatim)  (Okunma Sayısı 723 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 06, 2007, 09:39:40 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Foruma Resim Ekleme (resimli Anlatim)

www.imagehack.com adresine gidiyorsunuz...Ama koyacağınız resimlerin en fazla büyüklüğü 1.5 MB olmalıdır.Üstüne kabul etmez...
Sayfaya girdiğinizde sağ tarafta aşağıdaki yeri göreceksiniz.

Elemek istediğiniz resmi file seçeneğini seçip gözat kısmından bilgisayarınıza daha önece yüklemiş olduğunuz  resmini seçip aç/tamam diyorsunuz.Daha sonra RESİZE İMAGE  ölçü küçük resimler için 640X480 büyük bir resim ise 320X240 olmalıdır.Bunuda yaptıktan sonra HOST IT! tuşuna basıp beklemeye başlıyorsunuz...Daha sonra aşağıdaki gibi ekran gelecektir.

Eklediğiniz avartarı sağ tarafta göreceksiniz.Bundan sonra yapacağınız şey Direct link to image kutusunun içinde yazan linkin hepsini seçip mouse sağ kilik yapıp kopyala diyorsunuz

Daha sonra resmi foruma eklemek için yanıtla veya yeni konu aç kısmına girilir ve aşağıda belirtilen kısmın üzerine tıklanır...

Daha sonra aşağıda da göreceğiniz kutucuğa yukarıda daha önce kopyalamış olduğunuz linki yapıştırıp tamam diyorsunuz ve yeni konunuzu veya yanıtınızı foruma gönderiyorsunuz.Hepsi Bu kadar....

HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Foruma Resim Ekleme (resimli Anlatim)
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 03:12:10 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv