« : Aralık 13, 2006, 03:25:22 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Bu forum ve de platform hepimizin, burada bir çok güzellikler yaşadık, kıyasıya tartışmalar oldu muhabbetler, tanışmalar, dostluklar oldu. hergün 100' ü aşkın üye burayı aktif ziyaret ederdi, rekorlar denerdik...
şimdi neler oldu, hangi aksaklıklar yaşandı ki reyting- ilgi bu kadar düşük...
Neler yapılmalı ki o heyecan ve paylaşım fırtınası o tutku geri dönsün... şimdi buna kafa yorulmalı.??!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2006, 03:27:43 ÖS Gönderen: muhterem KILINÇ »
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2006, 03:28:20 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2006, 03:31:06 ÖS » |
|
umutzi
|
Ne olduysa Hosting problemi yaşadığımız dönemde oldu Hocam.Şuan yapabileceğimiz şey siteyi sadece hareketlendirmek.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2006, 03:36:04 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 13, 2006, 03:36:18 ÖS » |
padişah
|
SİTEYİ REKLAM YAPIN.Üyelere banner kodları verin.Blogu ve sitesi olanlar Reklam yapsınlar. Örnek:Ben blogumda selendi.com diye reklam yapıyorum. Blog adresim www.eschakan.tr.cx Blogumun "dost siteler" bölümde reklam yapıyorumDiğer üyelerde yapsınlar.Coşturalım burayı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2006, 03:41:44 ÖS Gönderen: padişah »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2006, 05:03:18 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
evet muuhterem hocam.aynen katılıyorum.ziyaretçi günden güne hızla düşüşe geçti.BENDE MERAK EDİYORUM NE OLDU BU SİTEYE? DİYE. AMA DOĞRU DÜRÜS KİMSE CEVAP VERMİYOR. hergün aynı ziyaretçiler. 1-UMUTZİ 2-PADİŞAH 3-ŞÖWALYE 4-RAPUNZEL 5-SERK@N 6-SEYMAN 7-SİNCE....GİBİ KİŞİLER GİRİYOR SAYFAYA.Eski ziyaretçilerden eser yok.Hepsi çekti gitti.Birtek Bu yazdıklarım hergün online oluyor yaa ben şowalyeden daha çok giriyom, niye ben 4. yüm yaaa :21: zaten şu itibar gücü olayına takmış durumdayım, bi de tutmuş beni 4 e sallamışlar, küstüm ben:8: :8: :8: :8: :21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2006, 05:59:26 ÖS » |
slandoss
|
yaa ben şowalyeden daha çok giriyom, niye ben 4. yüm yaaa :21: zaten şu itibar gücü olayına takmış durumdayım, bi de tutmuş beni 4 e sallamışlar, küstüm ben:8: :8: :8: :8: :21: :21: :21: rapunzel ben değiştirdim sıralamayı . şimdi ilk sıradasın . itibarın gücünün de bu sıralamanın da pek önemi yok ama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 13, 2006, 08:59:59 ÖS » |
|
Selendi
|
ilginin azalmasında sebelerin başında belli bir süre kapanması ve bizlerin hatası geliyor. biraz fazla eli sopalı olduk sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 14, 2006, 08:40:39 ÖÖ » |
|
since
|
ilginin azalmasında sebelerin başında belli bir süre kapanması ve bizlerin hatası geliyor. biraz fazla eli sopalı olduk sanırım haklısın dostum,fazla eli sopalı olduk.... haliyle siteye olan ilgide azaldı... özellikle bazı konularda çok agresifiz.:8: ben en başından beri bu sitede küfür ve hakeret hariç; ister siyasi olsun,ister dini istersede tartışma konuları olsun biraz fazla yasakçı olduk galiba... açılan konu yeterli seviyede olmasaydı katılım az olurdu ve konuda zamanla güncelliğini kaybederdi.. zaten kaliteli ve güzel olan konular katılımla kendilerini ön plana çıkartıyorlar... katılımın düşük olma sebebini birazda kendi içimizde aramalıyız... hepimiz hatalıyız ama önemli olan bu hatamızdan dönebilmek ve üye arkadaşlarımıza karşı daha hoşgörülü davranabilmektir... :35: :35: :35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 14, 2006, 11:12:39 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
evet muuhterem hocam.aynen katılıyorum.ziyaretçi günden güne hızla düşüşe geçti.BENDE MERAK EDİYORUM NE OLDU BU SİTEYE? DİYE. AMA DOĞRU DÜRÜS KİMSE CEVAP VERMİYOR. hergün aynı ziyaretçiler. 1-RAPUNZEL 2-UMUTZİ 3-ŞÖWALYE 4-PADİŞAH 5-SERK@N 6-SEYMAN 7-SİNCE....GİBİ KİŞİLER GİRİYOR SAYFAYA.Eski ziyaretçilerden eser yok.Hepsi çekti gitti.Birtek Bu yazdıklarım hergün online oluyor padişah olum sen beni göremiyon galibam...ben girmiyoken bilem ordaydım:21: :21: en eskisi biziz olim:8:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 14, 2006, 11:21:26 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 14, 2006, 01:19:14 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
rapunzel ben değiştirdim sıralamayı . şimdi ilk sıradasın . itibarın gücünün de bu sıralamanın da pek önemi yok ama. amaaaan, ne kadar mutlu oldum anlatamam :45: :45: :45:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 14, 2006, 03:48:40 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 15, 2006, 05:35:06 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
Silin işnize gelmeyen yazıyı silinbeyler silin.
|
|
|
|
|
|
ÜSTTE GÖK BASMASAR, ALTTA YER TELİNMESER, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZAR.
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 15, 2006, 06:14:19 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Aralık 15, 2006, 11:47:56 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
silen yok sen müsteri ol Dün gece yazdığım mesaj nereye gitti ozaman?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Aralık 16, 2006, 10:25:29 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Dün gece yazdığım mesaj nereye gitti ozaman? teknik sorunlar devam ediyor olabilir, benim de bir kaç mesajım gitti silindiğine ihtimal vermiyorum neden silinsin ki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Aralık 16, 2006, 01:23:02 ÖS » |
seyman
|
Dün gece yazdığım mesaj nereye gitti ozaman? dün aynı sorunla bende karşılaştım bazen olabiliyor daha iyi olacaz inşallah
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #18 : Aralık 16, 2006, 03:45:16 ÖS » |
|
balkan
|
[COLOR="Red"]YA ARKADAŞLAR ŞU SİTEYE FAZLA KATKIM OLMASADA HERGÜN GİRİP EMEK VEREN CANDAN HEMŞEHRİLERİMİN YAZILARINI OKURDUM AMA ŞİMDİ HİÇ GİRESİM GELMİYO Bİ ARALAR ZATEN HİÇ AÇILMIYORDU:( BİRDE SİTEYİ ESKİ HALİNE GETİRSENİZ İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYOM [/COLOR][COLOR="Olive"]şekil bakımından böyle daha kullanışsız olmuş:( [/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #19 : Aralık 16, 2006, 06:05:58 ÖS » |
|
Selendi
|
teknik sorunlar devam ediyor olabilir, benim de bir kaç mesajım gitti silindiğine ihtimal vermiyorum neden silinsin ki... hocam forumu tekrar aktif ederken , biraz temizlik yaptım. bazı eski mesajları silmek zorunda kaldım. şu an iiçin herhangibir teknik sorunumuz bulunmamaktadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2006, 02:51:28 ÖÖ » |
|
kırmızıx1
|
teknik sorunlar olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Aralık 18, 2006, 03:01:17 ÖÖ » |
|
kırmızıx1
|
Bu forumda gördüğüm bir şey var yöneticilerde dahil herkes tartışmaktan korkuyor. Tartışmak demek hakaret etmek kavga etmek demek değildir. Tartışmak hareket demektir, tartışmak fikir teatisidir yazılan her mesaja, gönderilen her resime "paylaşımınızdan dolayı teşekkür" yazmakla iş olmuyor. Zaten gönderilen bir çok haberi hepimiz okuyoruz bilyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Aralık 18, 2006, 08:13:30 ÖÖ » |
|
since
|
Bu forumda gördüğüm bir şey var yöneticilerde dahil herkes tartışmaktan korkuyor. Tartışmak demek hakaret etmek kavga etmek demek değildir. Tartışmak hareket demektir, tartışmak fikir teatisidir yazılan her mesaja, gönderilen her resime "paylaşımınızdan dolayı teşekkür" yazmakla iş olmuyor. Zaten gönderilen bir çok haberi hepimiz okuyoruz bilyoruz. haklısın... yönetici arkadaşlarımızlada tartışma konularına müdahale etmeme konusunda anlaştık... kişilere hakaret olmadığı sürece her türlü konuda tartışmalara açığız... ilginize tşk.ler...:35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #23 : Aralık 18, 2006, 10:05:05 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
mesajların teknik bir sorundan dolayı bir kısmının silindiğinin farkındaydık..ve mazur gördük...cumartesi itibariyle.1301 mesajım vardı..1299 oldu..en son veriye göre..bu da gösteriyorki..mesajlar siliniyor. konu uygun bölümde değildir,ilgili bölüme taşırız. forum kurallarına aykırıdır,siler veya kaldırırız. her kim paylaşımlarımızı,,siliyorsa,,keyfi olarak lütfen mesaj silmeyiniz. açıklama istemiyorum,mesajlarıma dokunmayın..lütfen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Aralık 18, 2006, 12:27:07 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #25 : Aralık 18, 2006, 12:47:28 ÖS » |
|
umutzi
|
Foruma yazılan yazıların arşive atılmasına kim karar veriyor.
Bazan 24 sasatlık mesajlar forumda kalırken, bazamnda 20 dakika önce yazılan mesaj arşive gönderiliyor Buna kim karar veriyor. Neden bu konuda bir standart yok. Burada zannediyorum bir keyfilik var. Bu konuda aydınlatılırsak memnun olurum.
Bir önceki mesaj cankurtaranın kişisel sorunu değil zannediyorum. Belki Cankurtaran açıklama istemiyor ama biz açıklama istiyoruz. Eh.. Biraz emrivaki oldu ama yöneticilerimiz bu kadarını hoş görsün Hocam buna kimse müdehale etmiyor.Sadece web bültenin yeni versiyonu böyle.Bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.Keyfi bir uygulama yok yani.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #26 : Aralık 18, 2006, 01:01:46 ÖS » |
|
since
|
hocam forumu tekrar aktif ederken , biraz temizlik yaptım. bazı eski mesajları silmek zorunda kaldım. şu an iiçin herhangibir teknik sorunumuz bulunmamaktadır. arkadaşlar gerekli açıklamayı patron yapmış.:56: :56: aynen sizler gibi benimde geçtiğimiz cuma günü açtığım yaklaşık 10 civarında konu ve 25-30 civarında mesajım silinmiş... patron :56: sitedeki bazı aksaklıkların giderilmesi için mesajları silmek zorunda kalmış... :75: :75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Aralık 18, 2006, 03:26:31 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
her kim paylaşımlarımızı,,siliyorsa,,keyfi olarak lütfen mesaj silmeyiniz. açıklama istemiyorum,mesajlarıma dokunmayın..lütfen. öff, karizmaya bak be !:) cankurtaran yapmışsın şeklini...:68:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Mart 19, 2008, 06:02:42 ÖS » |
|