« Yanıtla #30 : Nisan 16, 2007, 04:55:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : Nisan 16, 2007, 08:46:05 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]İstemedende olsa,hepimiz hatalar yaptık,şimdi bir özeleştiri yapmanın ve ve kaybettiklerimizi kazanmanın, kırdıklarımızı tamir etmenin zamanı herkes payına düşeni almalı, evet hatalar yaptık, kırdık, yasakladık, veya yanlış anladık yanlış anlaşıldık, forum için iyi şeyler yapmaya çalışıyoduk bizi anlamalarını bekledik bazı arkadaşlar ısrarla yıkıcı şeyler yaptı..yasaklamak zorunda kaldık...sansür koyduk kimseyi kırmak dökmek değildi amacımız..siyaseti yapanı değil kişiye saldırıyı önlemekti amacımız,konulara sansür koymak değil,konuları faydalı olana yönlendirmekti amacımız, insanlara yol göstermek değildi,yol olmaktı bu yola baş koymaktı amacımız, yapılan çalışmalara çomak sokulmamalıydı,can olmalıydı. ama sonuçta farkına varılan bişe var..biz nerde yanlış yaptık diyebilmemiz... herkes payına düşen cezayı kendine vermeli ve yolumuza adam gibi devam etmeliyiz.Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : Nisan 16, 2007, 10:11:44 ÖS » |
beddelli
|
tüm suç modların. her ay 25 üye selendi'u terk ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : Nisan 16, 2007, 11:29:40 ÖS » |
|
Selendi
|
tüm suç modların. her ay 25 üye selendi'u terk ediyor. arkadaşlar sizlerden rica bu mesajla ilgili yorum yapmayın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : Nisan 17, 2007, 07:31:37 ÖÖ » |
|
since
|
İstemedende olsa,hepimiz hatalar yaptık,şimdi bir özeleştiri yapmanın ve ve kaybettiklerimizi kazanmanın, kırdıklarımızı tamir etmenin zamanı herkes payına düşeni almalı, evet hatalar yaptık, kırdık, yasakladık, veya yanlış anladık yanlış anlaşıldık, forum için iyi şeyler yapmaya çalışıyoduk bizi anlamalarını bekledik bazı arkadaşlar ısrarla yıkıcı şeyler yaptı..yasaklamak zorunda kaldık...sansür koyduk kimseyi kırmak dökmek değildi amacımız..siyaseti yapanı değil kişiye saldırıyı önlemekti amacımız,konulara sansür koymak değil,konuları faydalı olana yönlendirmekti amacımız, insanlara yol göstermek değildi,yol olmaktı bu yola baş koymaktı amacımız, yapılan çalışmalara çomak sokulmamalıydı,can olmalıydı. ama sonuçta farkına varılan bişe var..biz nerde yanlış yaptık diyebilmemiz... herkes payına düşen cezayı kendine vermeli ve yolumuza adam gibi devam etmeliyiz.Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. kardeş madem yolumuza adam gibi devam etmeliyiz diyorsun o zaman bu veda niye? http://www.selendi.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=67749 :36: :36: :36:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #35 : Nisan 17, 2007, 07:52:58 ÖÖ » |
|
avcım
|
yahya şövalye umutzi abdulley daha niceleri siteyi unuttu yeni gelenlerde heycanla bazı konulara malik olmadan balıklama daldı.kimimiz kırıldık girmedik kimimiz site coluk cocuğa kaldı diye girmedik.Ama kırk iş bir baş misalı baş olanlar önderlik yapanlar haydi siteye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : Nisan 17, 2007, 08:25:20 ÖÖ » |
Fardeles
|
tüm suç modların. her ay 25 üye selendi'u terk ediyor. Bu adam ne yapmak istiyor?.... Niyetinin iyi olmadığını hissediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : Nisan 17, 2007, 08:47:47 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Bu adam ne yapmak istiyor?.... Niyetinin iyi olmadığını hissediyorum. yeni bi hastalık bu MOD TAKINTISIuzmanlar bu rahatsızlığa ad bulmaya çalışıyorlar şimdi boş verin , kendi haline bırakın, muhatap almayın...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #38 : Nisan 17, 2007, 12:18:31 ÖS » |
yahya
|
biz seni seviyoruz:58: teşekkür ediyorum. allah(c.c.) razı olsun kardeşim.bende sizleri seviyorum. selendi.com ailesinin başta kurucuları olmak üzere herhangi bir art niyet taşımadıklarını...kuruluşunun ve gayesinin selendilileri buluşturma kaynaştırma olduğu gerçeğinin bilincine varılması gerekir öncelikle. düşünme ve düşünce sisteminin içerisinde tartışma kaçınılmazdır. fakat üzerine basa basa söyleme ihtiyacı hissediyorum. Tartışma seviyesini düşürmeden devam etmeli. Tartışmalar illa ki siyasi bir zeminde yapılacak diye bir olay yoktur.Örneğin cumhuriyet mitingi adı altında cumhuriyete saldıranlarların anıtkabirde atatürke şikayete gittikleri gibi. tek kurtuluşun che gibi devrimle, deniz gezmiş gibi askere kurşun sıkmakla, lenin gibi kendi hegemonyasını kabul etmeyenleri sibirya soğuğunda dondurması kabul eden bir anlayışın. Atatürk ismini ön plana çıkararak dünlerini unuttuklarımızı zannedenlerin.....evet olmalı ..dediğimiz. gibi. yani ben hem mitingi destekleyen hemde içindekilere karşı duran bir anlayış içindeyim. vermek istediğm örnekte belirttiğim gibi.. Hem mitinge karşı çıkanlarla hem mitingi yapanlarla...tartışmamak mümkün değil. İşte bu örnekte olduğu gibi..tartışmasız..hiçbir karanlık bürünmez aydınlığa..Dün ampülle aydınlanmaya çalışnlar nasıl bir karanlığın içinde olduklarını tartışarak ve anlayarak doğruyu bulabileceklerine inanıyorum..... bazı yerlerde yine tartışmaların içinde olacağımın garantisini vererek daha uzun soluklu siteye girmeye gayret göstereceğim...... EEE...HOŞGELDİM SİTEYE.....SİZLERDE hoşgelin...........
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
« Yanıtla #39 : Nisan 17, 2007, 12:37:52 ÖS » |
|
avcım
|
REİS HOŞGELDİN.....Siteye canlılık getidin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : Nisan 17, 2007, 12:40:13 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #41 : Nisan 17, 2007, 12:45:08 ÖS » |
|
avcım
|
çağırmadınız gelip vuralım seymana telefonu msn yi verdim aramadınız canınız sağ olsun.biz herşeyi nasıl olsa karşılıksız sevdik Reis
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2007, 12:50:20 ÖS Gönderen: avcım »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : Nisan 17, 2007, 12:54:14 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #43 : Nisan 17, 2007, 01:51:37 ÖS » |
|
since
|
Reis aramıza hoşgeldin... umarım seninde katkılarınla siteyi yine hareketlendiririz..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #44 : Nisan 17, 2007, 04:42:12 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #45 : Nisan 17, 2007, 04:45:13 ÖS » |
seyman
|
İstemedende olsa,hepimiz hatalar yaptık,şimdi bir özeleştiri yapmanın ve ve kaybettiklerimizi kazanmanın, kırdıklarımızı tamir etmenin zamanı herkes payına düşeni almalı, evet hatalar yaptık, kırdık, yasakladık, veya yanlış anladık yanlış anlaşıldık, forum için iyi şeyler yapmaya çalışıyoduk bizi anlamalarını bekledik bazı arkadaşlar ısrarla yıkıcı şeyler yaptı..yasaklamak zorunda kaldık...sansür koyduk kimseyi kırmak dökmek değildi amacımız..siyaseti yapanı değil kişiye saldırıyı önlemekti amacımız,konulara sansür koymak değil,konuları faydalı olana yönlendirmekti amacımız, insanlara yol göstermek değildi,yol olmaktı bu yola baş koymaktı amacımız, yapılan çalışmalara çomak sokulmamalıydı,can olmalıydı. ama sonuçta farkına varılan bişe var..biz nerde yanlış yaptık diyebilmemiz... herkes payına düşen cezayı kendine vermeli ve yolumuza adam gibi devam etmeliyiz.Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. iyide sen nereye yok öle çekip gitmek
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #46 : Nisan 17, 2007, 04:47:30 ÖS » |
seyman
|
tüm suç modların. her ay 25 üye selendi'u terk ediyor. henüz beş mesajın var bukadar kısa bir zamanda suçlıları nasıl bulabildin merak ediyorum doğrusu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : Nisan 17, 2007, 04:53:02 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #48 : Nisan 17, 2007, 04:53:32 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #49 : Nisan 17, 2007, 04:55:17 ÖS » |
seyman
|
o zaman seyman suçlu valla...o bu ara zor bi seçim atlattı mutlaka çağırır yakında... davet edelim birgün dostum ama avcımda bu konuda kabahatli gelip geçiyo bi çayımızı çimeye dönmüyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : Nisan 18, 2007, 08:14:46 ÖÖ » |
|
avcım
|
seyman tanıştıkdan sonra hiç gecmedim gecsem ararım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : Nisan 18, 2007, 05:41:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #52 : Nisan 19, 2007, 08:24:30 ÖÖ » |
|
since
|
ne dersiniz yava yavaş hareketleniyormuyuz ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : Nisan 19, 2007, 08:31:13 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
ne dersiniz yava yavaş hareketleniyormuyuz ne? serdar kardeş, bu tartışmalar sun'i mi yoksa,:34: reyting uğruna falan yani...:76: hani bilelim yani.
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #54 : Nisan 19, 2007, 09:51:28 ÖÖ » |
|
since
|
serdar kardeş, bu tartışmalar sun'i mi yoksa,:34: reyting uğruna falan yani...:76: hani bilelim yani. aman hocam sen bari yapma?olurmu öyle şey...yazdıklarım hadiseler gerçek dışı olaylar değilki...bu ülke üzerinde hep karanlık güçler siyasileri maşa olarak kullandı,kullanmayada devam ediyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : Nisan 19, 2007, 10:20:34 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
evet hocam haklısınız bir yerlerde sorun var ama ne?:8: keşke foruma katılmayanlar neden girmediklerini yazsalarda bizlerde çözüm arasak?:75: belki de hakedene hakkını vermediğinizdendir...
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #56 : Nisan 19, 2007, 10:22:43 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
Forum Olmiycak KİŞİlerİn Elİnde... DoĞru DÜrÜs Mod Yok Şu Forumda hooop, saygısızlık yok!
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #57 : Nisan 19, 2007, 10:29:54 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
Bence formu yöneten arkadaşların öz eleştiri yapma zamanı gelmiş. Eteklerdeki taşlar dökülmeli. Bu konu daha irdelenmeli. Eleştiriler yapılmalı. Hata yapanlar bu eleştirilerden paylarını almalı. Kızmamalılar.
Şahsen benim yazı yazdığım pek çok konu kapatıldı. Yazım sansür gördü. Ben şahsen kırıldım. Ben bu sitedeki hafızamın önemli bir kısmını kaybettim. Halbuki ben geriye dönüp hafızamı tazeleyip sitedeki geleceği mi kuracaktım. Belkide benim yazımdan dolayı değil ama başka arkadaşlardan dolayı konular kapandı. Her insan duygusal davranır, hırs yapar, önyargılı davranır. İnsanların büyük bir çoğunluğu geçmişin muhasebesini yapar. Yanlışlarından ders çıkarır. Evet site yöneticisi arkadaşlar buna fırsat vermediler. Sitede çok sayıda kişiye yetki verilmiş. Yetkililer Ali kıran baş kesen olmuş. Anında konular kapanıyor. Meçhul bir el yazıları kaldırıyor. Tabiki insanlar gönül koydular. Kendilerini ifade edbilecekleri başka meydanlar buldular. Ben biliyorumki bundan bir sene önce çok değerli arkadaşlar vardı.Site dostu düşmanı kıskandıracak derecede hareketliyde. Bazan hırs yapıp kalp kırdılar. Sonra da özür dileme büyüklüğünü gösterdiler. Bunları hepsi biz insanlar için. Olgunlaşmanın yolu hatalar yapmaktan ve ibret almaktan geçiyor. Amam insanların böyle bir şansı yoksa. Suya sabuna dokunmayan insanlar insanlar ancak geyik yapar. Hakkını yemeyelim Cankurtaran ablamız.. Ara sıra duygusal edebiyat metinleri yazıyor. Yalnız oda çok ciddi cevaplar veriyor.:21::9: Onun konularınada yorum yazmak her babayiğidin harcı değil.:27: alkışlarım seni arkadaşım... eline yüreğine sağlık... :31: :31: :31:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : Nisan 19, 2007, 10:37:44 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]İstemedende olsa,hepimiz hatalar yaptık,şimdi bir özeleştiri yapmanın ve ve kaybettiklerimizi kazanmanın, kırdıklarımızı tamir etmenin zamanı herkes payına düşeni almalı, evet hatalar yaptık, kırdık, yasakladık, veya yanlış anladık yanlış anlaşıldık, forum için iyi şeyler yapmaya çalışıyoduk bizi anlamalarını bekledik bazı arkadaşlar ısrarla yıkıcı şeyler yaptı..yasaklamak zorunda kaldık...sansür koyduk kimseyi kırmak dökmek değildi amacımız..siyaseti yapanı değil kişiye saldırıyı önlemekti amacımız,konulara sansür koymak değil,konuları faydalı olana yönlendirmekti amacımız, insanlara yol göstermek değildi,yol olmaktı bu yola baş koymaktı amacımız, yapılan çalışmalara çomak sokulmamalıydı,can olmalıydı. ama sonuçta farkına varılan bişe var..biz nerde yanlış yaptık diyebilmemiz... herkes payına düşen cezayı kendine vermeli ve yolumuza adam gibi devam etmeliyiz.Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.[/FONT][/SIZE][/COLOR] yapıyosun, ediyosun, kırıyorsun, döküyorsun, o dediğin çomağı heryere, herkese sokuyorsun sonra gelip gidip evet yaptık ettik, kimse kusura bakmasın diyorsun yaa... valla diyecek bişey bulamıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : Nisan 19, 2007, 11:20:12 ÖÖ » |
merhaba12
|
yapıyosun, ediyosun, kırıyorsun, döküyorsun, o dediğin çomağı heryere, herkese sokuyorsun sonra gelip gidip evet yaptık ettik, kimse kusura bakmasın diyorsun yaa... valla diyecek bişey bulamıyorum... :58: :67: :58: +100000000 katım katım katılıyorum  bu konudaki okudugum hatta üyeligimden beri okudugum en mantıklı,en dogru cümle   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|