« : Nisan 13, 2007, 02:54:18 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
13 Nisan Cuma saat 15.55 forumda gün boyu aktif olan katılımcı sayısı sadece 13... yani... Negatif enerji yaymayı hiç sevmem ama; bir yerlerde problem var sanırım. ne dersiniz?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2007, 11:53:23 ÖÖ Gönderen: muhterem KILINÇ »
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2007, 03:06:48 ÖS » |
|
since
|
13 Nisan Cuma saat 15.55 forumda gün boyu aktif olan katılımcı sayısı sadece 13... yani... Negatif enerji yaymayı hiç sevmeme ama; bir yerlerde problem var sanırım. ne dersiniz? evet hocam haklısınız bir yerlerde sorun var ama ne?:8: keşke foruma katılmayanlar neden girmediklerini yazsalarda bizlerde çözüm arasak?:75:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2007, 03:09:08 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2007, 03:21:02 ÖS » |
|
since
|
forumda sureklı bır tartışma ortamı var. bır ilçe forumundan cok sıyası bır foruma dönüştü. siteyi siyasetten uzak tutmak için ufuk ve yusuf da iyi biliyorlarki çok çaba harcadık.. ama yasaklarlada bir yere varmamız münkün değil... çünkü siyaset hayatımıza o kada işlemişki; iki arkadaş bir araya gelsek mutlaka siyaset konuşuruz gidip kahvede bir çay içsek siyaset konuşuruz bağda bahçede tarlada siyaset konuşuruz bayramda seyranda siyaset konuşuruz her zaman her yerde siyaset konuşuruz.. hepimiz birer siyasetçi olmuşuzda farkında değiliz...:21: artık ülkemizde siyaset ortamı o kadar gerildiki herşeyimiz siyasete endeksi hale gelmiş...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2007, 03:24:55 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2007, 03:38:58 ÖS » |
|
since
|
haklısın abi ama bu durum sıteyı olumsuz etkılıyor. bir cok insan da bu yuzden gırmıyor foruma. tamam güzel abicim haklısın.. ama işin kötü tarafı asıl tartışanlar girmiyor zaten... ayrıca mutlaka armızda farklı görüşler olmalı farklı sesler farklı yazılar olmalı bizler uzun süre padişah a bile sabrettik.. neticede burası chat forumu değil aşıkların yazıştığı bir forumda değil.. burada mümkün olduğunca her telden her dilden paylaşımlar yaparak arkadaşlıklarımızı pekiştiriyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2007, 03:52:43 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
2-3 aydır ne tartışma ne de tartışma yapacak adam var sitede... karşılıklı saygı ve anlayış olduktan sonra tabiki siyasette , tartışmada olacak, ya niye giriyoruz...? bilakis seviyeli münazaralar ilgiyi artırıyordu çoğu zaman.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2007, 04:55:52 ÖS » |
beddelli
|
Forum Olmiycak KİŞİlerİn Elİnde... DoĞru DÜrÜs Mod Yok Şu Forumda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2007, 05:07:50 ÖS » |
seyman
|
haklısın abi ama bu durum sıteyı olumsuz etkılıyor. bir cok insan da bu yuzden gırmıyor foruma. zamanında denedik ozamanda yasakçı oluyoz
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2007, 05:08:32 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2007, 08:58:09 ÖS » |
|
Selendi
|
Forum Olmiycak KİŞİlerİn Elİnde... DoĞru DÜrÜs Mod Yok Şu Forumda Muhterem Hocam işte sizin sorunuzun cevabı üstte. Bu tip (beddelli gibi) arkadaşlarımız yüzünden sizinde söylediğiniz gibi katılım düştü. Dikkat ederseniz arkadaşlarımız gibi dedim. Burada bizlerle beraber olan bazı arkadaşlarımızın amacı başka. Herkes sizin gibi iyi niyetli değil hocam. Neden ve neye dayanarak böyle söylüyorum açıklayayım. (Bu anlatacaklarımı daha önce yanlış hatırlamıyorsam yusuf, since ve sadettinle paylaşmıştım.) "Hatırlarsanız Forumun en hareketli olduğu dönemde kitap toplama mevzumuz vardı. Kitap toplamayla ilgili açılan konuyu baştan sona okudum. Özellikle kimler mesaj yazmış, ne yazmış, kimler maddi ve manevi destek olmuş, bi göz gezdirdim. İlginç bi tespite vardım. Forumda sabahtan akşama kadar online olan, her konuya -özellikle siyaset ve tartışma konularına- cevap yazan bazı arkadaşlarımızın bir kelime dahi olsun mesajını bulamadım. Acaba atladım mı diye tekrar taradım. Sonuç yine aynı." Hocam işte ben burada art niyet ararım. Şunu da belirteyim; tek suçlu art niyetli bazı arkadaşlardır demek istemiyorum. Bizlerin de hataları oldu. Seviyesizlikler, küfürler, hakaretler gibi sebeblerden dolayı çoğu (iyi niyetli) arkadaşlarımız girmiyor. Muhterem Hocam sizin bu konuyu açmataki kastınızın geçmişi deşelemek olmadığının farkındayım ama yukarıda ki mevzuyu anlatmak istedim. --Tüm arkadaşlara soruyorum. Akyüz ve ben, şahsımıza çok ağır şekilde küfür ettirecek ne yaptık? İlçemizi tanıtmak için kendi çapımızda bir nebzede olsa hizmet etmekten başka naptık? Bu kadar fedakarlığın karşılığı küfür müdür sizce? Bizim amacımız aferin almak ve takdir görmek de değil. Şayet öyle olsaydı 4-5 senedir bu kadar fedakarlık yapmazdık. [/B] Allahın izniyle yılmadık, yılmayacağız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 13, 2007, 09:09:43 ÖS » |
|
Selendi
|
Forum Olmiycak KİŞİlerİn Elİnde... DoĞru DÜrÜs Mod Yok Şu Forumda Beddelli arkadaşım Buradaki bazı arkadaşlarımız bilir. Benim 17 bin üyeli, günlük 700 ila 1000 arası kayıtlı üye girişi olan başka bi forum sitem daha var. Bahsettiğim sitemde hiç moderatör yok. Gayet hareketli bi site hiç moderatör olmadan da oluyormuş, önce kendimiz DoĞru DÜrÜs olalım...[/B]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2007, 11:01:19 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 14, 2007, 11:58:34 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Forum Olmiycak KİŞİlerİn Elİnde... DoĞru DÜrÜs Mod Yok Şu Forumda forumu elinde tutanlar diye birşey yok, forum başta SELENDİLİLER olmak üzere herkesin, senin gibi 3-5 arkadaşımızın önyargılı ve aykırı tutumları da çok olumsuz etki oluşturuyor aslında. Siteye birşeyler katıp ondan sonra eleştirelim, yoksa kapatalım o çenelerimizi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2007, 12:07:34 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
--Tüm arkadaşlara soruyorum. Akyüz ve ben, şahsımıza çok ağır şekilde küfür ettirecek ne yaptık? İlçemizi tanıtmak için kendi çapımızda bir nebzede olsa hizmet etmekten başka naptık? Bu kadar fedakarlığın karşılığı küfür müdür sizce? Bizim amacımız aferin almak ve takdir görmek de değil. Şayet öyle olsaydı 4-5 senedir bu kadar fedakarlık yapmazdık. Allahın izniyle yılmadık, yılmayacağız.
Herkes davranışlarıyla kendi KARAKTERini sergiler. Önemli olan laf değil iştir, icraattır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Nisan 14, 2007, 12:14:15 ÖS » |
seyman
|
Forum Olmiycak KİŞİlerİn Elİnde... DoĞru DÜrÜs Mod Yok Şu Forumda bak arkadaşım burdaki herkes selendi için uğraş veriyo unuttuğun birşey var bu forumda mod da aynı değeri görür son kaydolan üyede bizlerin amacı hızla köy olma yolunda gerileyen selendiyi tanıtmak ona bişeyler vermeye çalışmaktır. doğru dürüs bişeyler yazki burdaki herkes seni sevsin sana değer versin biz kimsenin gittiğin asla istemeyiz bu ortamı germeye kimsenin hakkı yok
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #16 : Nisan 14, 2007, 12:33:49 ÖS » |
alkan
|
Herkez Neyin Peşinde Anlamiyorum. Ama Gercekki Insanlar Bir Birilerin Sirtinda Kimse Kimsenin Derdinde Değil Ve çekememe Derdi Düşmüş.
|
|
|
|
|
|
MARDİN DEN BÜTÜN SELENDİ HALKINA SELAMLAR
|
|
|
« Yanıtla #17 : Nisan 14, 2007, 02:14:00 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Herkez Neyin Peşinde Anlamiyorum. Ama Gercekki Insanlar Bir Birilerin Sirtinda Kimse Kimsenin Derdinde Değil Ve çekememe Derdi Düşmüş. dedikleriniz siteyle ilgiliyse katılmıyorum, bu kadar da kara bi tablo yok ortada, böyle bir durum yok her şeyden önce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Nisan 14, 2007, 03:28:27 ÖS » |
NEBİ
|
arkadaşlar gerçekten siteyi son zamanlar yalnız bıraktık kendi adıma site yöneticilerinden özür diler bundan sonra imkanım ölçülerinde form'a katkıda bulunmaya çalışacağım
|
|
|
|
|
|
Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır; Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır. Bayrak ki onun gölgesi Bozkurtları toplar; Bayrak ki bütün kaybedilen yurtları toplar
|
|
|
« Yanıtla #19 : Nisan 14, 2007, 04:45:55 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2007, 05:40:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Nisan 15, 2007, 01:56:34 ÖS » |
|
Selendi
|
Bence formu yöneten arkadaşların öz eleştiri yapma zamanı gelmiş. Eteklerdeki taşlar dökülmeli. Bu konu daha irdelenmeli. Eleştiriler yapılmalı. Hata yapanlar bu eleştirilerden paylarını almalı. Kızmamalılar Yakup hocam size katılıyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi bizlerinde hataları oldu. Ben şahsım olarak kabul ediyorum. Sansürcü olduk. Eli sopalı olduk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Nisan 15, 2007, 09:41:41 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Nisan 16, 2007, 07:36:22 ÖÖ » |
|
since
|
Forum Olmiycak KİŞİlerİn Elİnde... DoĞru DÜrÜs Mod Yok Şu Forumda nisan 2007 de foruma üye olmuşsun.. daha ikinci mesajında doğru dürüst mod yok,forum olmıyacak kişilerin elinde demişsin... bravo sana..:4: :58: bu ne zeka....:4: :54: :76:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Nisan 16, 2007, 08:15:32 ÖÖ » |
|
since
|
arkadaşlar gerçekten siteyi son zamanlar yalnız bıraktık kendi adıma site yöneticilerinden özür diler bundan sonra imkanım ölçülerinde form'a katkıda bulunmaya çalışacağım özre gerek yok kardeş,bu fikre bile sahip olmana sevindim doğrusu..:72: :72:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Nisan 16, 2007, 08:23:05 ÖÖ » |
|
since
|
Muhterem Hocam işte sizin sorunuzun cevabı üstte. Bu tip (beddelli gibi) arkadaşlarımız yüzünden sizinde söylediğiniz gibi katılım düştü. Dikkat ederseniz arkadaşlarımız gibi dedim. Burada bizlerle beraber olan bazı arkadaşlarımızın amacı başka. Herkes sizin gibi iyi niyetli değil hocam. Neden ve neye dayanarak böyle söylüyorum açıklayayım. (Bu anlatacaklarımı daha önce yanlış hatırlamıyorsam yusuf, since ve sadettinle paylaşmıştım.) "Hatırlarsanız Forumun en hareketli olduğu dönemde kitap toplama mevzumuz vardı. Kitap toplamayla ilgili açılan konuyu baştan sona okudum. Özellikle kimler mesaj yazmış, ne yazmış, kimler maddi ve manevi destek olmuş, bi göz gezdirdim. İlginç bi tespite vardım. Forumda sabahtan akşama kadar online olan, her konuya -özellikle siyaset ve tartışma konularına- cevap yazan bazı arkadaşlarımızın bir kelime dahi olsun mesajını bulamadım. Acaba atladım mı diye tekrar taradım. Sonuç yine aynı." Hocam işte ben burada art niyet ararım. Şunu da belirteyim; tek suçlu art niyetli bazı arkadaşlardır demek istemiyorum. Bizlerin de hataları oldu. Seviyesizlikler, küfürler, hakaretler gibi sebeblerden dolayı çoğu (iyi niyetli) arkadaşlarımız girmiyor. Muhterem Hocam sizin bu konuyu açmataki kastınızın geçmişi deşelemek olmadığının farkındayım ama yukarıda ki mevzuyu anlatmak istedim. --Tüm arkadaşlara soruyorum. Akyüz ve ben, şahsımıza çok ağır şekilde küfür ettirecek ne yaptık? İlçemizi tanıtmak için kendi çapımızda bir nebzede olsa hizmet etmekten başka naptık? Bu kadar fedakarlığın karşılığı küfür müdür sizce? Bizim amacımız aferin almak ve takdir görmek de değil. Şayet öyle olsaydı 4-5 senedir bu kadar fedakarlık yapmazdık. Allahın izniyle yılmadık, yılmayacağız.
dostum; iyi niyetli ve art niyetli olan insanlar açık açık ben burdayım diyor...:4: mutlaka iyinin yanında kötü olacakki iyinin kıymeti bilinsin.. bazen yönetici olarak bizlerde yanlış yapabiliyoruz,bazı yazıları yanlış algılayabiliyoruz neticede bizler insanız ve bizlerde hata yapabiliriz..:36: Akyüz ve Turpcan ikiside ilçemiz adına hizmet için gönül vermiş ve kısıtlı imkanlarına rağmen çoğu zaman ellerini ceplerine atarak kimseden ücret talep etmeden sitenin buralara kadar gelmesinde çaba göstermiş iki değerli kardeşimizidr.. onlara kimsenin küfretmeye hakkı yoktur.. sizin amacınızında aferin almak yada takdir görmek olmadığını birçok üyemiz bilmektedir.. bazen birileri çıkıp ortaya bir taş atıyor(beddelli gibi)sonrada bizleri birbirimize düşürmek için çaba sarf ediyor... ne geçiyorki elinize böyle yaparak? sitede biz birlik ve beraberlik içinde olalım diye çaba harcıyoruz..kimsenin görüşüne,fikrine,düşüncesine,maddiyatına veya maneviyatına,diline,dinine,ırkına karşı değiliz...biz burada öncelikli amacımız ilçemizin sorunlarını konuşmak,yeri geldiğinde tartışmak,eleştirmek,eleştirilmek,ilçemiz dışından katılan arkadaşlarımızı ilçemizde olup bitenlerden haberdar edebilmek,gurbette olupta ilçemize çoğu zaman gelemeyen ve memleket hasreti çeken gurbetçi kardeşlerimize bir nebze olsun fotoğraflarla veya haberlerle ilçemizi sunmak.. ayrıca selendi ile tek bağı bu site olan cankurtaran,rapunzel,ceremya,semra,mavi gibi (şu anda aklıma gelenler,unuttuklarım kusuruma bakmasın)değerli dostlarımızla sohbet ve paylaşımlarla (yaptıkları katkılardan dolayı tşk.ediyorum)arkadaşlık ve kardeşliklerin filizlenmeasi için elimizden geldiğince çaba harcıyoruz..ilçemiz ve sitemiz adına katkı yapan bütün arkadaşlara ve özellikle bu forum sayesinde bizleri biraraya getiren Akyüz ve Turpca a minnettarım...iyiki varsınız...:72: ALLAH(C.C.)hepinizden razı olsun...:72: :72: :72:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Nisan 16, 2007, 08:42:13 ÖÖ » |
|
since
|
Bence formu yöneten arkadaşların öz eleştiri yapma zamanı gelmiş. Eteklerdeki taşlar dökülmeli. Bu konu daha irdelenmeli. Eleştiriler yapılmalı. Hata yapanlar bu eleştirilerden paylarını almalı. Kızmamalılar. Şahsen benim yazı yazdığım pek çok konu kapatıldı. Yazım sansür gördü. Ben şahsen kırıldım. Ben bu sitedeki hafızamın önemli bir kısmını kaybettim. Halbuki ben geriye dönüp hafızamı tazeleyip sitedeki geleceği mi kuracaktım. Belkide benim yazımdan dolayı değil ama başka arkadaşlardan dolayı konular kapandı. Her insan duygusal davranır, hırs yapar, önyargılı davranır. İnsanların büyük bir çoğunluğu geçmişin muhasebesini yapar. Yanlışlarından ders çıkarır. Evet site yöneticisi arkadaşlar buna fırsat vermediler. Sitede çok sayıda kişiye yetki verilmiş. Yetkililer Ali kıran baş kesen olmuş. Anında konular kapanıyor. Meçhul bir el yazıları kaldırıyor. Tabiki insanlar gönül koydular. Kendilerini ifade edbilecekleri başka meydanlar buldular. Ben biliyorumki bundan bir sene önce çok değerli arkadaşlar vardı.Site dostu düşmanı kıskandıracak derecede hareketliyde. Bazan hırs yapıp kalp kırdılar. Sonra da özür dileme büyüklüğünü gösterdiler. Bunları hepsi biz insanlar için. Olgunlaşmanın yolu hatalar yapmaktan ve ibret almaktan geçiyor. Amam insanların böyle bir şansı yoksa. Suya sabuna dokunmayan insanlar insanlar ancak geyik yapar. Hakkını yemeyelim Cankurtaran ablamız.. Ara sıra duygusal edebiyat metinleri yazıyor. Yalnız oda çok ciddi cevaplar veriyor.:21::9: Onun konularınada yorum yazmak her babayiğidin harcı değil.:27: değerli büyüğümüz Yakup hocama gelince: Yakup hocam size katılıyorum eleştri olmalı ki başarı gelsin eğer site bu hale geldiyse yönetici olarak bende ve yönetici arkadaşlarında eksik yada hataları var.. önemli ılan bu hatalarımızı yada eksikliklerimizi gidermenin yollarını bulup bu açığımızı kapatabilmemizdir... bu sitede oldum olası konu kapatmaya ve konu silmeye(hakaret,küfür vb.hariç)karşı durdum... ayrıca kolay kolay da siteden üye atmamamız gerekliliğini savundum; çünkü insanları kazanmak çok zordur ama kaybetmek ise çok basittir...bu mantıkla hareket ederek sınırlar zorlanmadığ sürece ne konu sildim nede üyeleri siteden uzaklaştırdım hatta ve hatta konu bile kapatmamaya çalıştım..ama siz değerli hocamızın bazı konularının silinmesine bende çok üzüldüm.. yeri geldi konu açam arkadaşımızın konusu onun dışındakilerin seviyesiz hareketlerinden dolayı konular silindi..:36: bence yönetici olarak bizim size ve açmış olduğunuz konuya karşı bu eylemi yapmamız saygısızlık oldu,tabii burada sadece bizler suçlu değiliz suç aynı zamanda konu açan kişiye saygısızlık ederek konunun kapanmasına neden olan kişilerdede..:36: lütfen arkadaşlar konu açan kişiye daha saygılı olalım ve zarar vermeyelim... bizler yönetici olarak daha sabırlı,daha saygılı ve daha sakin olmalıyız...ya elimizdeki sopayı bırakalım yada yöneticiliği...selendili olmamasına rağmen sitemize girerek katkı yapan değerli öğretmenimiz Yakup ALPASLAN hocamızın hem ilçemizde yaptıkları hemde sitemizde yaptıklarıyla takdire değer katkıları olmuştur... hocam arkadaşlarım adına sizden özür diliyorum,size karşı saygıda kusur ettik..:36: lütfen sizde sitemize daha aktif olarak katılın ki sorunların çözümünde sizin bilgi ve tecrübenizden yararlanalım... ve aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirelim...:72: :72: :72: :72:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Nisan 16, 2007, 09:17:10 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2007, 11:17:46 ÖÖ » |
|
since
|
Çok değerli selendi com üyeleri ve yöneticileri uzun ama çok uzun zamandır ilk defa siteyi ziyaret ediyorum, ve bu yazıyla karşılaşınca inanın çok üzüldüm. Çünkü benim ve benim gibi bir kaç arkadaşın sitede kötü çocuk imajından kurtulmak adına siteye girmeme en azından girsekte yorum ve yazılardan kaçınma kararı almıştık. Nedeni ise gayet açıktır. Ben olaylara eleştirisel olarak baktığımdan genelde seviyeli ama bir o kadar sert tartışmalar içinde iyi şeylerin olabileceğine inanan bir kişilik yapasına sahibim. Kabullenilir veya kabullenilmez ama böyle ortamların o bölümde insanlarda merak uyandırdığına inanıyor ve daha çok ziyret edilip daha çok yorumcunun katıldığına inanıyorum. bazı bizim tartışmaya girdiğimiz bölümler forumun en çok tıklanan yeri olmuştur çoğu zaman. Fakat sonraları baktık ki siyasi tartışmalar, bunun yanında fikri ve güncel tartışmalar siteye zarar veriyor fikri hakim geldi. FAKAT BUGÜN ne yazık ki okuduklarım beni şoke etti. haklılığımın bizi eleştirenler tarafından dile getirilmesi ise manidardır. katılıyorum.. siyaseti sevmeyen ve tartışmak istemeyen o tür konulara zaten girmez.. artı herkes fikrini rahatça beyan edebilmeli... tartışma olan kısımlar epeyce hareketliydi zaten...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Nisan 16, 2007, 04:55:02 ÖS » |
|
|
|
|