Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » FORUM HAKKINDA » Sorunlar & İstek ve Öneriler
 Forum atılanlar hakkında

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Forum atılanlar hakkında  (Okunma Sayısı 3036 defa) Seçenekler Arama
« : Nisan 30, 2006, 12:59:18 ÖÖ »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Bu forum kime hizmet ediyor.Selendi halkının yararı için mi yoksa bir siyasi partinin yayın organımı.Yöneticilerin yazdıklarına göre tarafsız bir forum ama yapılanlara göre ve içeriğine göre hiç de değil.lütfen herkesi objektif olmaya çağırıyorum.Irkçılığa terörizme son verelim.Selendi için bir şeyler yapmaya çalışalım.Ben kötü niyetli insanlar için art niyet üretip iyi şeylerin peşinde koşuyorum.Herkes lütfen bütün şair ve yazarlara saygılı olsun.Forumda kullandığımız şiirleri yazan insanların yazdıkları için onları hapse tıkan bu ülkeden sürgün eden zihniyet bu forumda o insanların sözlerini kullanıyorlar.Herkes kendini bilsin lütfen.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Forum atılanlar hakkında
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 03:07:17 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2006, 09:54:24 ÖÖ »
muhterem KILINÇ
fakir
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

nazım hikmetim şiirin bu sitede çok vardır;
hatta benim imzam da hikmetin şiirinden alınmadır.
ki mesajlarım 500'ü buldu.
AMA
BİRİLERİNİN ŞİİRLERİNİ BAŞKA BİRİLERİNİN ŞİİRLERİNE
cevap olarak yazarsan (yani inadına ) sorun olabilir.
seni siteden neden attılar bilmiyorum ama sadece o şiirler
yüzünden değildir diye tahmin ediyorum.

"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2006, 10:14:39 ÖÖ »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

ilgilendiğin için teşekkür ederim muhterem.bende zaten şiir yüzünden attılar demedim.şiir köşesinde yazılmış bir şiire bende inat için değil şiir köşesi olduğu için bir şiir de ben gönderdim.bunda kötü bir şey yok ki.Ayrıca site kurallarını ihlal eden bir şey yok.Sorumlulardan cevap bekliyorum.
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2006, 03:32:03 ÖS »
ront_83
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

valla selendi zaten çok büyük olmayan bir grup ilgilinin çabasıyla ayakta diye düşünüyorum.bir de üyeler forumdan atılıyorsa buna üzülürüm.forum yöneticileriyle kişisel bir problemin yoksa eğer atılacak kadar ne yazdın merak ettim şimdi.
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2006, 03:35:18 ÖS »
ront_83
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

ha bir de nazımın şiirlerinden ben de yazmıştım çoook eskiden öyle bir tartışMA oldu ki bir daha şiir felan yazmadım,yazasım gelmedi.
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2006, 09:36:14 ÖS »
şövalye
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

[INDENT]
Alıntı sahibi: art_niyet45
Bu forum kime hizmet ediyor.Selendi halkının yararı için mi yoksa bir siyasi partinin yayın organımı.Yöneticilerin yazdıklarına göre tarafsız bir forum ama yapılanlara göre ve içeriğine göre hiç de değil.lütfen herkesi objektif olmaya çağırıyorum.Irkçılığa terörizme son verelim.Selendi için bir şeyler yapmaya çalışalım.Ben kötü niyetli insanlar için art niyet üretip iyi şeylerin peşinde koşuyorum.Herkes lütfen bütün şair ve yazarlara saygılı olsun.Forumda kullandığımız şiirleri yazan insanların yazdıkları için onları hapse tıkan bu ülkeden sürgün eden zihniyet bu forumda o insanların sözlerini kullanıyorlar.Herkes kendini bilsin lütfen.

bu forum hiçbir siyasi olgunun yayın organı değil siz kendinizi bilirseniz kimswe sizi siteden atmaz eski üyeler bilir büyük tartışmalar çıkaranlar bile atılmamıştır.

sizi siteden ben attım bunun sebebinide size yazdım site kurallarını ihlal ettiniz.bende işimi yaptım..
neden ne diyeceksin üyelerden gören vardır mutlaka chp selendi ilçe başkanlığı ile ilgili habere herkez tebrik yazarken sizin yazdıgınız yazı bana yanlış geldi.

her türk chp li olmalı gibi bi yazı yazarsanız bende sizi atmak zorunda kalırım..o partiyle bir sorunum olduğu için değil hangi siyasi parti olursa olsun bu şekilde bir yaklaşım sözkonusu olamaz.
şiiriniz de sorun yok yazabilirsiniz tabi ama benim sildiğim iki mesajdada tam anlamıyla siyasi görüş vardı..

selendi .com siyasi bir olgu değildir ve olmayacaktır.

[/INDENT]

« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2006, 09:51:20 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Alıntı sahibi: ront_83
valla selendi zaten çok büyük olmayan bir grup ilgilinin çabasıyla ayakta diye düşünüyorum.bir de üyeler forumdan atılıyorsa buna üzülürüm.forum yöneticileriyle kişisel bir problemin yoksa eğer atılacak kadar ne yazdın merak ettim şimdi.

yanlış hatırlamıyorsam üyelerimizden bir tanesine küfür ettiği için banlanmıştı.
şahsi hiç bir problemden dolayı kimseyi banlamıyoruz. küfür ediyor, birden fazla kullanıcı adınla foruma katılıyor, burayı siyasi arena olarak görüyorsa mecburen banlamak zorunda kalıyoruz. inanın biz üye sayımızın artması, katılımın artması için çok büyük mücadele ediyoruz. gelene niye git diyelim ki.

bazıları ne varki forumda diyebilir. örnek olarak ben since ve şovalye (şu an aklıma gelen) ile hiç muhabbetim dahi yoktu. ama burası sayesinde çok iyi iki tane dosta sahip olduğuma inanıyorum. ve en önemlisi herkes hoşgörülü olmayı öğreniyor diye  düşünüyorum. ( bu kendim içindi)

defalarca söyledim akyüz ve benim hiç bir maddi beklentimiz yok. sadece birlik ve beraberlik ortamı oluşturmak. bu niyetimizi anlayandan da anlamayandan Allah razı olsun

herseke selam...

Elhamdülillah Fenerliyim
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2006, 10:31:55 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

tartışmalarda sınır aşılırsa banlamada olur arkadaşlar
bu siteninde hesap vereceğiyerler olabilir
dikkatlı olmamız lazım
« Son Düzenleme: Nisan 30, 2006, 10:34:14 ÖS Gönderen: seyman » Logged

Havaya bakar hava alırsın,
Toprağa bakar dua alırsın...
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2006, 11:08:11 ÖS »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

siyasi anlam taşıyan bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum şövalye.Ki sitede zaten siyasi içerikli bir sürü şey yayınlanıyor.Ben buna saygı duyuyorum çünkü insanların bir siyasi görüşü var bunu ifade etmelerinde bir sakınca görmüyorum ki sanırım sizde görmüyorsunuz.Lütfen çifte standart uygulamayalım.tartışalım ve güzel sonuçlara varalım.Benim chp ile hiç bir ilgim yok olamaz da zaten.
« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2006, 08:44:56 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Sana katılmıyorum dostum.Burda her düşünceden insan var.İstedikleri fikirlerini söylüyorlar.Buna en yakın örnek ben.Bu güne kadar çok tartışma yaptık tartışma kuralları içerisinde tabi.Böyle olunca hiç bir problem yaşanmıyor.

HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA

« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2006, 09:03:57 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

arkadaş bu ilk mesajın...

alttakide daha sonraki yazdığın??
(siyasi anlam taşıyan bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum şövalye.Ki sitede zaten siyasi içerikli bir sürü şey yayınlanıyor.Ben buna saygı duyuyorum çünkü insanların bir siyasi görüşü var bunu ifade etmelerinde bir sakınca görmüyorum ki sanırım sizde görmüyorsunuz.Lütfen çifte standart uygulamayalım.tartışalım ve güzel sonuçlara varalım.Benim chp ile hiç bir ilgim yok olamaz da zaten.)

ilk mesajında;bu forum kime hizmet ediyor,ilçemize mi yoksa siyasi bir partiyemi diyerek başlıyorsun
yazdıklarına cevaplar gelmeye başlayıncada;
insanların siyasi görüşü var buna saygı duyarım diyorsun ve çifte standart uygulamayın diyorsun...

bana yazdıkların biraz çelişkili geldi Huh??

öncelikle şunu belirtelim ki;sitemizin kesinlikle hiçbir siyasi oluşumla bağı yoktur..zaten olsaydı eğer belli gruplar dışında üye sayımızda ve katılımda artış olmazdı..
her geçen gün hızlı bir büyüme ivmesi yakaladık...
dikkat ederseniz özelliklede site yöneticisi olan arkadaşlar hiç bir zamanhiç bir şekilde siyasi oluşuma ve siyasi tartışmalara girmemeye gayret gösteriyorlar bilmem farkındamısınız..
biz site yöneticileri olarak elimizden geldiğince daha fazla üye ve daha ileriye dönük çalışmalar yapmanın gayreti içerisindeyiz...
şiir konusuna gelince;herkes hoşuna giden şiiri yayınlayabilir,buna müdahale etmemiz söz konusu değil
ama şunuda unutmamak lazım ki;biz yöneticiler olarak sadece kendi fikrimizide belirtme hakkına sahibiz diye düşünüyorum...
demokratik ülkelerde bu böyledir zaten..
yoksa demokrasiden bahsetmemiz mümkün değildir..
ayrıca siyaseti sevmeyen arkadaşlara tavsiyem sitemizde birçok eğlenceli konu ve paylaşımlar var.o büölümlerde onlarında katkılarını bekleriz..
turpcan arkadaşıma da tamamıyla katılıyorum,çünkü bende site sayesinde birçok arkadaş ve dost edindim...
sitemize katkısı olanlardan ve gelişimi için elinden ne geliyorsa yapanlardan ALLAH(C.C.)razı olsun...
tşk.ler..

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2006, 09:08:19 ÖÖ »
şövalye
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

siyasi anlam taşıyan bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum şövalye.Ki sitede zaten siyasi içerikli bir sürü şey yayınlanıyor.Ben buna saygı duyuyorum çünkü insanların bir siyasi görüşü var bunu ifade etmelerinde bir sakınca görmüyorum ki sanırım sizde görmüyorsunuz.Lütfen çifte standart uygulamayalım.tartışalım ve güzel sonuçlara varalım.Benim chp ile hiç bir ilgim yok olamaz da zaten.

chp ile ilgim yok diyorsunuz ve her türk chpli olmalı yazıyorsunuz bu ne çelişkidir ? herkezin tabi siyasi bir görüşü olacak ama bunu bu şekilde ifade ederseniz yanlış olur.forumda siyasi olan nedir onları söylermisiniz kullanıcı ismileri siyasi çağrışım yapanlar var ama somut bişekilde ortada bişey yok.avatar ve kullanıcı isimleri konusunda ben açıklamamı yaptım siyasi olanları ben siliyorum ..düzeyli tartışmalar yapılabilir ona zaten bişey demiyoruz ama olay şahsi kavgaya dönüşürse veya direk bir siyasi parti propagandasına o zman kusura bakmayın ama devreye girerim  yani.

ben bu site için canımı dişime takıyorum ve birilerinin gelip bu güzel olguyu yıkmasına yada karalamasına izin veremem.benim ve bir sürü arkadaşımın emeğiyle kimseyi oynatmam.biz güzel paylaşımlar için selendi için burdayız kimse daha fazlasını istemesin.

« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2006, 09:21:31 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Sevgili art.niyet;
uzunr zamandır sitenin içerisinde yer alan bir kişiyim. özellikle arkadaşlar ben kabul etmesemde beni siyasi ve sivri dill bulurlar. ama özellikle ben kabul etmiyorum diyorum çünkü ben siyasi isim kullanmadan sadece kendi düşünce ve görüşlerimi bir dünya görüşü üzerinden beyan ediyorum.

belli bir grup kelimesi inan hiç hoş değil, bakınız ilgi çeken veya fazla reytinli diyeyim ben ona. siteye üye olur olmaz direkt buralara bakıyorsunuz ve hemen yargılama yapılıyor. Genelleme olarak önce siteyi gezseniz eski ve yeni konulara bir baksanız. burada ne kaar güzel paylaşımlar oluyor. güzel dostluklar kuruluyor.

Bak sana bir örnek vereyim . umutzi ile tam ters ve zıt görüşteniz. ilk başlardada çok tartışmalı girdik fakat şu an inan siteye girmediği zaman onu merak ediyorum . ve çok ortak noktalarda buluşabiliyoruz. artık radikalizmden uzak olarak güzel bir uslupla tartışma yapılmasının sakıncası yok diye düşünoyurm ben.

sitenin yöneticisi arkadaşlara gelince;
bakınız ben bu arkadaşlara yaptıkları işlerden dolayı selendi adına her zaman tebrik eden ve en azından selendinin sesi gayretinde olmaları hasabiyle kendilerini takdir eden bir insanım. Bazılarını tanımam bazıları ile de sadece merhabamız var.
Ama uzun zamandır site içerisinde ister benim görüşümde olsun isterse olmasın hiç bir yöneticiye .... art_niyet diyerek , Niyetinin zaten girerken art taşıdığı belli olan hiçbir kimseye de laf söyletmem. Herkes haddini bilsin. Kurulan dostlukları yıkmaya kimsenin hakkı yok.

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2006, 09:39:23 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Alıntı sahibi: REİS
Sevgili art.niyet;
uzunr zamandır sitenin içerisinde yer alan bir kişiyim. özellikle arkadaşlar ben kabul etmesemde beni siyasi ve sivri dill bulurlar. ama özellikle ben kabul etmiyorum diyorum çünkü ben siyasi isim kullanmadan sadece kendi düşünce ve görüşlerimi bir dünya görüşü üzerinden beyan ediyorum.

belli bir grup kelimesi inan hiç hoş değil, bakınız ilgi çeken veya fazla reytinli diyeyim ben ona. siteye üye olur olmaz direkt buralara bakıyorsunuz ve hemen yargılama yapılıyor. Genelleme olarak önce siteyi gezseniz eski ve yeni konulara bir baksanız. burada ne kaar güzel paylaşımlar oluyor. güzel dostluklar kuruluyor.

Bak sana bir örnek vereyim . umutzi ile tam ters ve zıt görüşteniz. ilk başlardada çok tartışmalı girdik fakat şu an inan siteye girmediği zaman onu merak ediyorum . ve çok ortak noktalarda buluşabiliyoruz. artık radikalizmden uzak olarak güzel bir uslupla tartışma yapılmasının sakıncası yok diye düşünoyurm ben.

bakınız ben bu arkadaşlara yaptıkları işlerden dolayı selendi adına her zaman tebrik eden ve en azından selendinin sesi gayretinde olmaları hasabiyle kendilerini takdir eden bir insanım. Bazılarını tanımam bazıları ile de sadece merhabamız var.
Ama uzun zamandır site içerisinde ister benim görüşümde olsun isterse olmasın hiç bir yöneticiye .... art_niyet diyerek , Niyetinin zaten girerken art taşıdığı belli olan hiçbir kimseye de laf söyletmem. Herkes haddini bilsin. Kurulan dostlukları yıkmaya kimsenin hakkı yok.

Reisin söylediklerinin altına aynen imzanı atarım.Ve bu aralar bu tarz mesajlar çok gelemeye başladı bence.Birileri bizim büyüyemizi,tartışmamamızı ve bu güzelliği bozmaya çalıştıkları aklıma gelmeye başladı.

« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2006, 09:46:23 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

yavaş yavaş art niyet arkadaşla da kaynaşmağa başlarız hep beraber.. o da biraz bize benziyor anlaşılan herhalde biraz sevri dilli...

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2006, 09:55:29 ÖÖ »
muhterem KILINÇ
fakir
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

benim bir teklifim var,
art niyetli de olsa sonuçta belli kurallara uymak
şartıyla
herkese bu dergahta yer var.
madem art-niyet45 arkadaşımız böyle bir çıkış yaptı,;
(KULLANICI ADINI ÖYLE KOYMUŞ AMA ARTNİYETİM YOK DİYOR)
AÇIK kimliğini açıklasın, tanışalım, yani perde arkasında kalmasın.
tabi eğer kabul ederse.
ben umutzi ile,reney, yakup bey, since  vb. bir çokarkadaşla
burada dost olduk,
reis-umutzi dostluğu bu anlamda olumluya çok tipik bir örnek...
artniyetle de dostluğu reddecek yoktur herhalde,  ne dersiniz?..

"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2006, 09:58:23 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Alıntı sahibi: REİS
Sevgili art.niyet;

tşk.ler reis..
söylediklerine tamamen katılıyorum...
sitenin daha yararlı olabilmesi için çabalar sarf edelim arkadaşlar..
biliyorsunuz ana sayfada,üyelerimizin önerilerini ve görüşlerini belirtebileceği biz bölümümüz var.o bölümde sitemizin gelişimi için önerisi olanları bekliyoruz...
ayrıca şunu da bilelim ki;herkes hoşuna giden bir avatarı ve imzayı koyabilmekte demokrasi ve kişi haklarına saygı gereği müdahale etmiyoruz ama seviyeli olmak kaydıyla..
kalkar küfürlü bir imge yada yazı kullanırsa ve siyasi bir partinin amblemini koyarsa buna müsade etmemiz münkün değildir...
saygılar...

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #17 : Mayıs 01, 2006, 10:03:16 ÖÖ »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Benim nickim Art_niyet olabilir ama bu sadece nickim.ben kötü olan şeylere karşı her zaman Art_niyet besledim.Hiçbir zaman iyi şeyleri ne ortadan kaldırmaya çalıştım nede bozmaya çalıştım.Senin siyasi veya sivri dilli olmanın hiçbir önemi yok.Çünkü belirttiğim gibi her insanın bir siyasi görüşü var ve bunu istediği yerde belki belirli sınırlarda da olsa açıklama özgürlüğü var.Her zaman iyi bir dost oldum ve hiçbir zaman dostlukları yıkmaya çalışmadım.Ve haddimi de bana kimse bildiremez.demişsin ki;''ben siyasi isim kullanmadan sadece kendi düşünce ve görüşlerimi bir dünya görüşü üzerinden beyan ediyorum''senin kullandığın nick bir defa siyasi bir kurumun liderlerinin kullandığı bir kelime.Her ne kadar karadeniz de balıkçı gemilerinin kaptanı anlamına gelsede ilk olarak diğer anlamı biliniyor.Ve sende o anlamı ile bilinmesini istiyorsun zaten.Emin ol ki bunların benim için hiç bir önemi yok.Ama bana kimse dostluklar konusunda nasıl davranacağım hakkında nasihat veremez.Umarım ileride daha güzel şeyleri tartışıp bir ortak nokta buluruz.Teşekkür ederim.
« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2006, 10:06:08 ÖÖ »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

ben her zaman hazırım Muhterem açıklarım.Yazdıklarım dda kimliğimi açıklamayacak bir şey yok.Yani korkmuyorum bundan neden olmasın.Teşekkür ederim.
« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2006, 10:09:13 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Alıntı sahibi: muhterem KILINÇ
benim bir teklifim var,
art niyetli de olsa sonuçta belli kurallara uymak
şartıyla
herkese bu dergahta yer var.
madem art-niyet45 arkadaşımız böyle bir çıkış yaptı,;
(KULLANICI ADINI ÖYLE KOYMUŞ AMA ARTNİYETİM YOK DİYOR)
AÇIK kimliğini açıklasın, tanışalım, yani perde arkasında kalmasın.
tabi eğer kabul ederse.
ben umutzi ile,reney, yakup bey, since vb. bir çokarkadaşla
burada dost olduk,
reis-umutzi dostluğu bu anlamda olumluya çok tipik bir örnek...
artniyetle de dostluğu reddecek yoktur herhalde, ne dersiniz?..
neden olmasın...
neticede hepimiz aynı amaç için buradayız...
herkes görüş ayrılığı yaşayabilir ama neticede ortak bir amaç için(sitemize ve ilçemizin katkıda bulunabilmek için,arkadaşlık ve dostlukları geliştirebilmek için)buradayız..

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2006, 11:02:16 ÖÖ »
şövalye
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Benim nickim Art_niyet olabilir ama bu sadece nickim.ben kötü olan şeylere karşı her zaman Art_niyet besledim.Hiçbir zaman iyi şeyleri ne ortadan kaldırmaya çalıştım nede bozmaya çalıştım.Senin siyasi veya sivri dilli olmanın hiçbir önemi yok.Çünkü belirttiğim gibi her insanın bir siyasi görüşü var ve bunu istediği yerde belki belirli sınırlarda da olsa açıklama özgürlüğü var.Her zaman iyi bir dost oldum ve hiçbir zaman dostlukları yıkmaya çalışmadım.Ve haddimi de bana kimse bildiremez.demişsin ki;''ben siyasi isim kullanmadan sadece kendi düşünce ve görüşlerimi bir dünya görüşü üzerinden beyan ediyorum''senin kullandığın nick bir defa siyasi bir kurumun liderlerinin kullandığı bir kelime.Her ne kadar karadeniz de balıkçı gemilerinin kaptanı anlamına gelsede ilk olarak diğer anlamı biliniyor.Ve sende o anlamı ile bilinmesini istiyorsun zaten.Emin ol ki bunların benim için hiç bir önemi yok.Ama bana kimse dostluklar konusunda nasıl davranacağım hakkında nasihat veremez.Umarım ileride daha güzel şeyleri tartışıp bir ortak nokta buluruz.Teşekkür ederim.

Size o kadar cevap yazılmış ama bir kişinin cevabını dikkate almışsınız.amaç nedir?
kim olduğumu açıklarım demişsin açıkla o zamanda bizde bilelim kim olduğunu.
sen kullanıcı adının masum olduğunu sölemişsin ama başkalarının kullanıcı adına laf atmışsın..bence yaklaşım tarzı yanlış.

« Yanıtla #21 : Mayıs 01, 2006, 11:06:07 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Hayatta ön kötü şey ön yargılı olmak.Bu mesajları yazan arkadaşlar ve foruma yeni katılan arkadaşlara en büyük tavsiyem hiç bir forum mesajı yazmadan 2 gün boyunca eski forum konularına bakmaları.Bu forma üye oldukdan sonra o kadar çok dost edindim ki dünya fikri ne olursa olsun.Önemli olan herşeyden önce insan olmasıdır.Gerisi boş...

« Yanıtla #22 : Mayıs 01, 2006, 11:28:47 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

kardeşim bak tartışmalardan dem vuruyorsun fakat hemen tartışma başlatmak için zemin hazırlıyorsun.

ya.. ne olursa olsun nerede ve nasıl kullanıldığı beni pek ilgilendirmiyor ben REİS nickini niye kullandığımı daha önce beyan ettim. bu benim lakabım gibi bişey oldu.memur arkadaşlar olsun öğrenci arkadaşlar olsun hatta senin belirttiğin dışında olan dieğr insanlar bile  beni bu isimle çağırıyorlar çoğu zaman ben onun için koydum buraya bahsettiğin anlamı inan hiç düşünmedim.
nasihat deyince site yöneticilerine laf söylemeye hakkın yok dedim ne var bunda çoğunu tanımadığımı da beyan ettim. ben sadece yaptıkları işe saygı duyuyorum. bak iki saattir dem vuruyorsun işçi bayramı işçilerin kardeşliği diye onlarda selendi ilçesinin tanıtımında işçi rolünü üstenmiş gönüllü tanıtıcı arkadaşlar. kimse bana nasıl davranacağım hakkında nasihat veremez diyorsun bu rada ne görüşü olursa olsun herkesin ortak noktasında selendinin bir forum sitesinde bir araya gelmek onun için nasihat veririm almak veya uymak yada uymamak sana kalmış. Yaş itibariyle yanılmıyorsam benden küçüksün,  o nedenle hissi davranıp yanış anlama benim senin dostluğunu eleştirmek gibi bir niyetim yok zaten olmasıda imkansız tanımadığım birinin dostluğunu nerden bileyim ki...değil mi?

ama ben baştaki yorumuna binaen sana yazmıştım. Sen kullandığım nick e binaen yazıyorsun. hem ahmet kayanın REİSİN TAKASI diye bir programı vardı hatırlarmısın...yoksa o damı  REİS ti.Cheesy

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #23 : Mayıs 01, 2006, 01:16:01 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

işte zaten burada kendi yanlışını kendin ortaya çıkarıyorsun??öncelikle şunu belirteyim;ben burada kimseyi savunmuyorum,herkese eşit yaklaşmaya çalışıyorum..

benim nick im art niyet olabilir diyorsun ama reis kardeşimizin nick inede laf atıyorsun?niye ama sana gelince özgürlük başkalarına gelince hemen siyaset mi?
ayrıca hepimiz küçüklüğümzde severek izlemişizdir TEMEL REİS in çizgi filmlerini..ayrıca fıkralarımıza en büyük kaynak olan temel fıkralarının bazılarındada temel e REİS lakabı veriliyor..
üstelik reis deyimi karadenizde sıkça kullanılan bir deyim...
bu sitede isteyen istediği nick i kullanabilir(başkalarıyla alay edici,küfürlü ve parti isimleri olmadığı sürece)
ayrıca bak biz seni kazanmak adına çaba sarf ediyoruz,eğer ilk başlarda dediğin gibi davranış biçimi sergilese idik hiç uğraşmaz bannlardık..
ama amacımız üye kaybetmek değil,kazanmak...
burada kişilerin;görüşü farklı olabilir,düşünceleri farklı olabilir,takımları farklı olabilir,olaylara yaklaşımları farklı olabilir.....
amacımız bütün hemşehrilerimizi ve dostlarımızı bir araya getirebilmek...
bize destek veren herkesle dost oluruz arkadaş oluruz...3 günlük dünyada insanlara ve dostlarımıza faydalı olabilmek adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışırız...

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #24 : Mayıs 03, 2006, 07:05:58 ÖS »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Merhabalar serdar.Seninle bir gün gerçekten böyle bir yerde karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi.Ama çok iyi oldu diyebilirim.Hatta çok iyi oldu.Benim nickim siyasi bir anlam ifade etmiyor ki zaten.Ayrıca ben Reis nickinden rahatsız olmuyorum.Bu yazdıklarıma neden sen cevap verdin şaşırdım.Ama ilgili olman beni sevindirdi.Ama hala daha objektif bir forum olduğunu düşünmüyorum.Bunları da herkesle tartışmaya açığım.Her şey için teşekkür ederim.Beni kazanmak isteğini söylemişsin zaten biz normalde birbirimizin dostluğunu kazanmış durumdayız.İleride kendimi tanıtacağım.
« Yanıtla #25 : Mayıs 04, 2006, 08:30:19 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

Merhabalar serdar.Seninle bir gün gerçekten böyle bir yerde karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi.Ama çok iyi oldu diyebilirim.Hatta çok iyi oldu.Benim nickim siyasi bir anlam ifade etmiyor ki zaten.Ayrıca ben Reis nickinden rahatsız olmuyorum.Bu yazdıklarıma neden sen cevap verdin şaşırdım.Ama ilgili olman beni sevindirdi.Ama hala daha objektif bir forum olduğunu düşünmüyorum.Bunları da herkesle tartışmaya açığım.Her şey için teşekkür ederim.Beni kazanmak isteğini söylemişsin zaten biz normalde birbirimizin dostluğunu kazanmış durumdayız.İleride kendimi tanıtacağım.
mrb.....dostum..
bak şimdi seni iyice merak ettim?en azından beni merakta bırakmamak için özel mesaj yoluyla kendini tanıtabilirsin...
ben kesinlikle senin nick ine siyasi anlam taşıyor demedim;demek istediğim sende nick ini seçerken özgürce hareket edebiliyorsun..
kesinlikle nick lerden rahatsız olmamız söz konusu değil..
sadece sen değil herkes istediği nick i alabilir,sınır koymadık zaten..
bizim istediğimiz sadece nick ler küfür içermesin ve siyasi bir partinin adını taşımasın..
Reis arkadaşımızın nick inden rahatsız olmuyorsan problem yok demektir..
cevap verme olayına gelince;yanlış anlama beni ama senin bunları  kasıtlı olarak yaptığını düşünüyor insan ister istemez.
çünkü sen sitedeki konulara pek katılmadan direk birilerini hedef alarak siteye girmişsin?
üstelik site olarak kitap kampanyası başlattık,bu kampanya sitemizin öncülüğünde başladı,siyasi bir parti yada kişilerin önderliğinde değil
sen direk sitenin siyasi bir amacı olduğunu belirtme çabalarına girdiğin için bizlerde sitenin siyasetle ilgisi olmadığını ve sitemizde her görüşten insan olduğunu göstermek istiyoruz..
o yüzden cevap yazma gereğini duydum..
eğer birbirimizin dostu isek sitemizdeki arkadaşlarımız gibi sende başta kitap toplama kampanyası olmak üzere sitemize hem sen katıl hemde arkadaşlarına da önerki onlarda katılsın.
biz birlik ve beraberlik peşindeyiz..
birlik ve beraberliği elimizden geldiğince korumalıyız..
bazı arkadaşlarımız konulara katılırken siyasi de gözükse kendi fikirlerini yazmalarına müdahele etmemiz söz konusu değildir..ama siyasi çağrılara da gereken müdahaleyi yaparız...tongue

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #26 : Mayıs 04, 2006, 08:34:30 ÖS »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

tamam SERDAR.Kitap kampanyasına katılırım.Elimden geleni de yaparım.Benim yazdıklarımı yanlış anlaşıldı galiba.Amacım selendi nin adının geçtiği bir foruma benimde değişik güzellikler katmak istemem.Selendi ye geldiğin de geldiğin de ben seni bulurum.Her şey için sağol.
« Yanıtla #27 : Mayıs 05, 2006, 07:38:37 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Forum atılanlar hakkında

tamam SERDAR.Kitap kampanyasına katılırım.Elimden geleni de yaparım.Benim yazdıklarımı yanlış anlaşıldı galiba.Amacım selendi nin adının geçtiği bir foruma benimde değişik güzellikler katmak istemem.Selendi ye geldiğin de geldiğin de ben seni bulurum.Her şey için sağol.
şimdi anlaştık seninle..
kitap kampanyasına ve sitemize her zaman katkını bekliyoruz...
sitemize ve ilçemize hep beraber sahip çıkalım..
görüş farklılıkları olabilir,herkesin görüşüne saygı duyalım ve amacımıza ulaşmak için hep beraber hareket edelim..ilgi ve alakandan dolayı sende sağolasın...tongue tongue

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv