« : Ekim 27, 2005, 07:51:26 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2005, 08:43:32 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2005, 09:56:28 ÖÖ » |
|
since
|
yanlış hatırlamıyorsam bu haliyle firavunun cesedi ingilterede bir müzede sergileniyor
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2005, 01:42:44 ÖS » |
|
veliv
|
ingilterede ne işi var dostum?
|
|
|
|
|
|
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından hiç
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2005, 01:45:31 ÖS » |
|
since
|
ben programın birinde ingilterede müzede olduğunu duymuştum.zaten ingilizler sömürge zamanında mısırın değerli eşyalarını hep taşımışlar müzelerine
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ekim 27, 2005, 01:47:01 ÖS » |
|
since
|
zaten izlediysen mumya filminin 1.yada 2.sinde ingilterede müzede falan geçiyor bir kısmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ekim 27, 2005, 01:50:02 ÖS » |
|
veliv
|
doğru ya şimdi hatırladım.mumya
|
|
|
|
|
|
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından hiç
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ekim 27, 2005, 01:51:08 ÖS » |
|
since
|
mumyada önce ingilterede mzede geçiyordu sonra mısır a gidiyorlardı.ama firavunu göstermiyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ekim 27, 2005, 04:33:54 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2005, 09:55:50 ÖÖ » |
|
since
|
sedat daha niceleri var.en yakın zamanlısıda depremler ve pakistan ın çektiği acılar ortada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ekim 28, 2005, 10:21:01 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2005, 10:29:48 ÖÖ » |
|
since
|
bakın abd ye habire kasırgalar la uğraşıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ekim 31, 2005, 08:02:26 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 05, 2006, 05:11:49 ÖÖ » |
|
gofur
|
Yanılmıyorsam bu resım daha pek cok dergıye kapak oldu.Ancak bu mumyanın tek olmadıgı benzerkerınınde brıtısh museumda oldugu yazıldı cızıldı.ayrıca bunun fıravun olmadıgı idda edılıyor.Tabı mumyannın yasıyla olayı anlatmaya calısmıslar .neyse konuya hakim degılım yetrlı bılgim de yok kafam karısmadı degıl yanı.aydınlatırsanız sevınırım.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ocak 05, 2006, 02:02:25 ÖS » |
|
varyans45
|
bu resmi bircok kişi görmüştür ama ibret aldıklarını sanmıyorum.herşeyi birtarafa bırakalım bu cesedin cürümeden bu güne kadar gelmesi ve secdede duruyor olması ve bunu kur'an 1400 yıl önceden haber vermesi kur'anın bir mucizesidir...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ocak 05, 2006, 03:59:38 ÖS » |
|
gofur
|
Kutsal kitabımız hakkında her müslümanın düşünceleri aynı.Ancak insanların kafalerında soru işaretleri bırakılır yeterince bilgilendirilmezse olmaz.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2006, 11:20:48 ÖS » |
sacit
|
Allah’ım!
"Ey Rabbim! Beni tevbe edenlerden ve çok çok temizlenenlerden kıl.
Beni sâlih kullarından eyle, beni üzerlerine hiç bir korku gelmeyen ve hiç mahzun olmayanlardan kıl.
Seni her an hamdinle tesbîh ederim."
Âmîn... Âmîn... Âmîn... __________________
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][COLOR="Navy"][/COLOR]YILDIZ BİR GÖKTE GÜZEL BİRDE AYYUKTA AY BİR YILDIZLA GÜZEL BİRDE BAYRAKTA DÜŞMAN PUSUDA GÜZEL DOST YANIMDA KAN DAMARDA GÜZEL İNTİKAM YAKINDA
[COLOR="Blue"][/COLOR][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #17 : Şubat 11, 2006, 12:59:16 ÖS » |
|
|
|
|