Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Güncel haberler.
 fıkra

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: fıkra  (Okunma Sayısı 261 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 31, 2009, 10:49:10 ÖS »
burkay4545
Ziyaretçi
fıkra

--------------------------------------------------------------------------------

uzaklarda bir vadide 1eşek 1 inek 1 köpek özgürce yaşamaktaymış.
bir gün 3 ü toplanmış akıllı insanları tanımamız lazım diyerek .
bugün ayrılalım bir yıl sonra yine burda buluşalım demişler ve yola çıkmışlar.

1 yıl sonra 3 ü  aynı yerde buluşmuşlar neler yaşadıklarını anlatmaya başlamışlar önce inek.

ben burdan ayrıldıktan sonra yolda insanlar beni yakalayıp ahıra koydular bana ot saman verdiler benim sütümden gübremden yararlandılar

köpek de benide yakaladılar başıma tasma taktılar evlerinin önüne bagladılar yemek artıkları kemik verdiler .kendilerini hırsızlardan koruttular.

sıra eşşege gelince ben çok rahattım beni çok memnun ettiler diyince köpekle inek merakla sorunca
inekte anlatmaya başlamış.

ben gide gide bir şehire yaklaştıgımda bir kalabalık gördüm .herkes pür dikkat tümsegin üzerinde kel kafalı bir adamı dinliyor ikide bir alkışlıyolardı.
bende baktım baktım kel adam konuşması bitince bende onun oldugu tümsege çıktım başladım agırmaya herkes beni alkışlamaya başladı ben agıırdıkça alkışlar kuvvetleniyordu.

ben artık hergün aynı yerde agırmaya başladım herkes bana saygı duyarak  ihtiyaçlarımı karşılıyor bir dediğimi iki yapmıyorlardı deyince

inekle köpek şaşkın şaşkın iyi de senin EŞŞEK oldugunu anlamadılarmı diye sorunca.

EŞŞŞEK te ewet bir iki tanesi benim eşşek oldugumu anladıda diğerlerine anlatamadılar.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: fıkra
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 03:00:06 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv