« : Ocak 10, 2007, 05:39:07 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
şu fotoğrafın doğallığına,kalitesine ve sıcaklığına bakın arkadaşlar ? ha...ne dersiniz !?:67: :35: e-hemm... 
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2007, 06:31:12 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2007, 08:24:28 ÖÖ » |
|
since
|
Hocam gerçekten çok doğal ve çok güzel bir resim çekmişsiniz... sanırım çocuklarda sizin ve akrabalarınızın yada köylümüzün çocukları...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2007, 09:04:22 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2007, 09:24:55 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2007, 09:25:49 ÖÖ » |
|
umutzi
|
KISKANMA ÜSTADIM,:) BELKİ BİR GÜN BENİ FOTOLARI DA önemli sitelerden kopyalayıp selendi.com üyeleriyle paylaşırsın, kim bilir !?:35: İnşalla Hocam inşallah.:45::45:
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2007, 01:01:13 ÖS » |
|
since
|
KISKANMA ÜSTADIM,:) BELKİ BİR GÜN BENİM FOTOLARI DA önemli sitelerden kopyalayıp selendi.com üyeleriyle paylaşırsın, kim bilir !?:35: VE HEMŞERİNLE GURUR DUYARSIN, E- HEM... tabiki hocam.. neden olmasın? inşallah hocam..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2007, 01:06:54 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
tabiki hocam.. neden olmasın? inşallah hocam.. teşekkürler de,ben fotoğraf olayını çok severim ama bu iş de öyle kolay değil,ciddi bir çalışma ve eğitim ve sabır istiyor,ayrıca Allah vergisi kabiliyet. benim bu iddiam espiriden ibaretama daha iyi bir makina ve teorik bilgi desteğiyle biraz ilerletebilirim belki, kim bilir..
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 11, 2007, 01:16:25 ÖS » |
|
since
|
teşekkürler de, ben fotoğraf olayını çok severim ama bu iş de öyle kolay değil, ciddi bir çalışma ve eğitim ve sabır istiyor, ayrıca Allah vergisi kabiliyet.
benim bu iddiam espiriden ibaret ama daha iyi bir makina ve teorik bilgi desteğiyle biraz ilerletebilirim belki, kim bilir.. belli olmaz hocam. bakarsınız ileride bu işi kendi açınızdan ilerleterek daha iyi seviyelere gelebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 11, 2007, 06:15:51 ÖS » |
|
cankurtaran
|
şu fotoğrafın doğallığına,kalitesine ve sıcaklığına bakın arkadaşlar ? ha...ne dersiniz !?:67: :35: e-hemm...  bunlar neye bakıyorlar böyle dikkatli..bide onu görseydik:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 12, 2007, 04:53:39 ÖS » |
|
|