Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 fakir doğu mu? hadi ya!!!

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: fakir doğu mu? hadi ya!!!  (Okunma Sayısı 778 defa) Seçenekler Arama
« : Haziran 06, 2006, 02:21:08 ÖS »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

İl Genel Meclis Başkanı Kadri Demir’in kardeşi damat Mehmet Demir, Batman'ın 4 milletvekili ile Vali halay çekince, yaklaşık 25 bin dolar havada uçuştu.
AKP’li İl Genel Meclis Başkanı Kadri Demir’in kardeşi Mehmet ile Vasfiye (Mungan) Demir çiftinin düğünü yapıldı. Batman Belediyesi Esentepe Sosyal Tesisleri'ndeki düğüne katılan Vali Haluk İmga, AKP Batman Milletvekilleri Ahmet İnal, Ali Suçin, Afif Demirkıran ve Nezir Nasıroğlu, Emniyet Müdürü Arif Öksüz ve yörenin tanınmış aşiret liderleri sahneye davet edilince izdiham oluştu. Vali ve milletvekilleri, davul zurna ve kemençe eşliğinde halay çekti. Kürtçe parçalar eşliğinde oynayan Vali İmga ve milletvekillerinin üzerine dolar yağdırıldı, çocuklar atılan dolarları toplamak için izdihama neden oldu.
Aşırı izdiham üzerine Vali İmga, halayı yarıda bırakırken, milletvekilleri uzun süre pistten inmedi. Çocuklar, dolarları kapabilmek için sahnenin etrafından ayrılmadı. Havuz başındaki düğün törenine 2000’i aşkın davetli katılırken, düğünde silahlar yerine konfetiler ateşlendi. Mehmet Demir-Vasfiye (Mungan) Demir çifti, havuz başında dolar yağmuruna tutulurken, 10 katlı pastayı da güçlükle kestiler. Genç çiftin nikahını Belediye Evlendirme Memuru Nuri Turgut kıyarken, damadın şahitliğini Vali İmga, gelinin ise AKP Milletvekili Ali Suçin oldu. Düğünde geline 2.5 kiloya yakın altın bilezik takı olarak takıldı.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: fakir doğu mu? hadi ya!!!
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 10:25:42 ÖS »

« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2006, 02:29:25 ÖS »
tolga
eski selendili
Üye Bilgileri Selendili
**

reis  kardes   bir  zamanlar  usagin  organize  sanayisi  van  in  elektrigini  oduyodu  su  ise bakarmisin   urfayi  gordum  harabe  sonra  diyarbakira  gectim  hayretler   icerisinde  kaldim  cok  modern  bi  sehir  usak  altyapisi   99  da  bitirdi  hesap  et
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2006, 02:55:54 ÖS »
deniz
Üye Bilgileri Selendili
*

siz madalyonun birde diğer tarafına bakın hep zenginleri görüyorsunuz etnik milliyetçilik yaparak bir yere varılmaz
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2006, 03:39:57 ÖS »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: deniz
siz madalyonun birde diğer tarafına bakın hep zenginleri görüyorsunuz etnik milliyetçilik yaparak bir yere varılmaz

milyarlarca para, bilmem kaç kilo altın,, altının fiyatından haberin var mı senin

etnik miliyetçilik zırvalarıyla bu miletin reflekslerini kırıyorlar zaten... ben türküm veböyle yaparak evet bana etnik ayrımcılık yapıyorlar. ben hiç bir selendilinin düğününde bırak milyarları öyle altın görmedim. benim tütün tetirinden elim gözükmüyor sen hangi makamdan okuyorsun kardeşim.

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2006, 05:01:55 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Arkadaşlar bu ülke hepimizin...
yapılması gereken varsa hep birlikte yapılmalı...
Ancak bazıları kaçak mazotla,kaçak benzinle yükünü tutarken benim alt tarafı gazıma 2006 da yüzde 18 zam geldiyse....
Bi taraftan tıka bi taraftan delene göz yum..
olmuyo ama...

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2006, 05:27:32 ÖS »
tolga
eski selendili
Üye Bilgileri Selendili
**

deniz  h.g   bilmem  görusunu  bılmem  ırkını   ama   yanlıs   anladın  vaya  okumadın  dogununda  fakırı  var  batınında  fakırı   var   ama  batının  ınsanı  ac  olsada   acız  demez  yok  doguya  yatırım  yapılmıyo  yok  bız  fakırız  demesın  kımse
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2006, 07:58:14 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: gofur
Arkadaşlar bu ülke hepimizin...
yapılması gereken varsa hep birlikte yapılmalı...
Ancak bazıları kaçak mazotla,kaçak benzinle yükünü tutarken benim alt tarafı gazıma 2006 da yüzde 18 zam geldiyse....
Bi taraftan tıka bi taraftan delene göz yum..
olmuyo ama...
aynen katılıyorum..Wink
reis kardeşimizinde belirttiği gibi bizim köylümüz aç susuz aylarca tütünle uğraşıyor.:icon_cry:
buğdayla arpayla,harmanıyla her türlü sorunuyla çiftçilik yapıyor..
ama elin oğlu sırf kaçakçılıktan(silah,mazot,cep telefonu,her türlü oyuncak,uyuşturucu,alkol,sigara,elektronik eşya vs.vs.vs.)yaptığı vurgunlarla el ense keyif yapıyor..angry
bunlarda yetmezmiş gibi af kanunları sayesindede kaçakçılıktan yakayı ele verenler 3-5 yıl bile yatmadan hapisten çıkarak beyler gibi keyif sürüyor...angry
onlar devlete vergi ödemez,elektrik parası ödemez,birde yatırımlardan yararlanır sonrada vız vız bize yatırım yok diye böğürürler..angry
inanın odoğudaki hizmetlerden onda biri ilçemize gelse ilçemiz çabucak kalkınır...:icon_frown:
ilçemizde ne yol adam gibi yol.:icon_frown:
ne içme suyu adam gibi içme suyu..:icon_frown:
ne yapılan hizmet ve yatırımlar adam gibi işler..:icon_frown:
inanın buna doğuda bile ilçemiz kadar mahsur bir yer yok...:icon_cry:

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2006, 04:06:24 ÖÖ »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Boş laflara karnımız tok arkadaşlar...
Bugün arkadaşımla konuştum.Antakyada oturuyor.Dedimki ''arabaya gaz taktın mı?''Yoo niye takim dostum 1750 ye benzin var ne gerek var dedi..
Yani böle işte...
Bulsam bende alırım valla ne yalan söleyeyim..

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2006, 07:16:32 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: gofur
Boş laflara karnımız tok arkadaşlar...
Bugün arkadaşımla konuştum.Antakyada oturuyor.Dedimki ''arabaya gaz taktın mı?''Yoo niye takim dostum 1750 ye benzin var ne gerek var dedi..
Yani böle işte...
Bulsam bende alırım valla ne yalan söleyeyim..
kaçak olunca 1.75 ytl normal tabii,çünkü vergi yok?
devlet vergiyi nasıl olsa bizlerden çatır çatır alıyor..
ama onlardan bir türlü alamıyor...

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv