Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Eski Tarihten Haberler (selendi Ve Civarini Kapsar)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Eski Tarihten Haberler (selendi Ve Civarini Kapsar)  (Okunma Sayısı 951 defa) Seçenekler Arama
« : Nisan 25, 2006, 08:04:10 ÖÖ »
muhsin
OPTR.SELENDİLİ
Üye Bilgileri Selendili

Eski Tarihten Haberler (selendi Ve Civarini Kapsar)

Çıkan yangında 1 ölü 2 yaralı

Manisa'nın Selendi İlçesi'ne bağlı Pınarlar Köyü'nde bir evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Sağdıç ailesinin oturduğu evde sabah saat 05.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ummuhan ve İbrahim Sağdıç (76) isimli yaşlı çift, alevlerin arasında mahsur kaldı. Eve girerek yaşlı çifti çıkarmaya çalışan komşuları Ayşe Kaymak başarılı olamadı. İbrahim Sağdıç yanarak hayatını kaybederken, son anda dışarı çıkan eşi Ummuhan ve çifti kurtarmaya çalışırken vücudunda yanıklar oluşan Ayşe Kaymak ise Selendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangında evin yanındaki iki ev de kısmen zarar görürken, evin altındaki ahırda bulunan bir büyükbaş hayvan ile eşek telef oldu.
Böbrek hastası olan ve diyaliz tedavisi gören İbrahim Sağdıç toprağa verilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2006, 08:11:23 ÖÖ Gönderen: muhsin » Logged

Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir...
:35: muhsin
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Eski Tarihten Haberler (selendi Ve Civarini Kapsar)
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 10:09:05 ÖS »

« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2006, 08:06:02 ÖÖ »
muhsin
OPTR.SELENDİLİ
Üye Bilgileri Selendili

çıkan yangında 1 ölü 2 yaralı(haber tarihi eskidir.)

Yemek yerine kurşun

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde bir lokanta, kimliği belirsiz şahıslar tarafından kurşunlandı.
Edinilen bilgiye göre, gece saat 04.00 sıralarında Yeni Cami Mahallesi Atatürk Caddesi'nde Adem Eroğlu'na ait lokantaya av tüfeğiyle ateş açan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kaçtı. Silah sesi üzerine uyanan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gelirken, saldırganların kimliği belirlenemedi. Lokanta sahibi Eroğlu hiç kimseyle bir problemi olmadığını belirtirken, saldırganların tespit edilerek yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2006, 08:08:32 ÖÖ »
muhsin
OPTR.SELENDİLİ
Üye Bilgileri Selendili

Satılmış Köyü'nde cinayet haber tarihi=13 kasım pazar 2005

Manisa'nın Selendi İlçesi'nin Satılmış Köyü'nde, av tüfeği ile öldürülmüş bir vatandaş bulundu.
Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Satılmış Köyü Bağalını mevkiinde hayvanlarını otlatmaya giden Mustafa Seyman (66), av tüfeği ile öldürülmüş olarak bulundu.
Olayın jandarmaya bildirilmesinin ardından olay yerine giden ekipler, şahsın sırtında av malzemesinde kullanılan malzemeler tespit etti. Jandarma ekipleri bölgede avlanma yapan Süleyman Çetinkaya isimli vatandaşı sorguya aldı.
Çetinkaya'nın verdiği ifadede, "Şahsın yerde yattığını gördüm. Bir anda korktum ve hemen haber verdim" dediği öğrenildi.
Mustafa Seyman'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konulan olayda, Seyman'ı öldüren kişi veya kişileri yakalamak için operasyon başlatıldı.
Ceset ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2006, 08:10:25 ÖÖ »
muhsin
OPTR.SELENDİLİ
Üye Bilgileri Selendili

Bunalıma giren kadın,

canına kıydı (26 ock 2006]

Selendi İlçesi'nde bir süre önce eşi öldürülen ve daha sonra bunalıma girdiği belirtilen kadın, tarım ilacı içerek intihar etti.
Olay dün akşam saat 17.05 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selendi'ye bağlı Satılmış Köyü'nde iki ay önce faili meçhul kişi veya kişiler tarafından av tüfeğiyle öldürülen Mustafa Seyman'ın, geride bırakılan eşi Azime Seyman, eşini kaybettikten sonra üzüntüsünden bunalıma girdi. Dün akşam saatlerinde oğlu R. Seyman'ın evde olmadığı bir zamanda tarım ilacı içerek intihara teşebbüs eden Azime Seyman, saatler sonra oğlu R. tarafından baygın halde bulundu. Önce Şehrlioğlu Sağlık Ocağı'na kaldırılmak istenen Seyman, ocağın kapalı olması sebebiyle Selendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Seyman'ın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği sırada hastanede ceset torbası ile tabutun bulunmaması yakınlarının çileden çıkardı. Azime Seyman'ın cesedi tabutun bulunmasının ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'nu gönderildi.
Selendi Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2006, 02:14:39 ÖS »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

muhsin kardeş bunların hepsi gazetemiz sayfasında mevcut.
tekrardan farklı biir sayfa yapmaya gerek yok bence
ilginden dolayı teşekkürler.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv