« : Aralık 30, 2006, 09:21:00 ÖS » |
|
varyans45
|
[COLOR="Black"]Ne hasta bekler sabahi Ne taze oluyu mezar Nede seytan bir gunahi seni bekledigim kadar
Gecti istemem artik gelmeni Yoklugunda buldum seni Birak vehdimde golgeni gelme artik neye yarar
NECIP FAZIL KISAKUREK [/COLOR]: 60:
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2006, 09:24:07 ÖS » |
|
varyans45
|
[COLOR="Black"]SON MEKTUP
BEN BU ŞEHİRDEN GİDİYORUM SICAK YAZ GECELERİNDEKİ BALKON SEFALARINA VE SENİN O GÜZEL GÖZLERİNE DOYAMADAN SENİN BAŞKASINA YAR OLUŞUNA DAYANAMADAN GİDİYORUM
GİDİYORUM SANA VEDA ETMEYE KIYAMADAN
BEN BU ŞEHİRDEN GİDİYORUM SENİN OLDUĞUN HERŞEYİ GERİDE BIRAKIP SEVDANLA DOLU YÜREĞİMİ ÖNÜNE ATIP BİR DİLİM PEYNİRİ EKMEĞİME KATIK YAPIP GİDİYORUM
GİDİYORUM BU ŞEHRİ SANA BIRAKIP
BAK SEVDİĞİN ŞARKI ÇALIYOR RADYODA "BANA SEN LAZIMSIN " FEDA ETTİN SEVGİYİ BİR HİÇ UĞRUNA HADİ DEVAM ETSENE YALANLARINA
SENLE BERABERKEN SU GİBİ AKARDI ZAMAN DELİCE ÇARPARDI KALBİM DAR GELİRDİ MEKAN GÜZEL GÖZLER VARDI GÖZLERİME DEĞİNCE KAÇAN ŞİMDİ HEPSİ BİR HAYAL ETRAFIMDA UÇUŞAN
DAYANABİLİR MİYİM SENİ BAŞKASIYLA GÖRMEYE UYANABİLİR MİYİM HER SABAH SENSİZ DOĞAN GÜNE SENİN YÜZÜNDEN DÜŞTÜM SEVDİCEĞİM DERMANSIZ DERDE GERİ DÖNERMİSİN SÖYLESENE BEN ÖLMEDEN ÖNCE
İÇİMDE TERKEDİLİŞİN SIZISI VAR HALA NE YAPSAM GEÇMİYOR YÜREĞİMDEKİ YARA GECE GÜNDÜZ HEP AYNI GELİR OLDU BANA SENSİZ ÇEKİLMEZ OLDU BU KOCA DÜNYA
İÇİMDE UNUTULUŞUN SIZISI VAR HALA AŞKIMIZI ÇİZİYORUM EVİN DUVARINA BOYADIM FONU SEVDİĞİN SİYAHA NEDEN GİTTİN NEDEN BAŞKALARINA
SENDEN NEFRET BİLE EDEMİYORUM KARIŞIK AKLIM ANLAYAMIYORUM SENMİ SUÇLU BEN Mİ BİLEMİYORUM BİLESİN ARTIK SENİ SEVMİYORUM
BU SANA SON MEKTUBUM SAKIN ÜZÜLME AMA ZATEN ÜZÜLMEZSİN LAF OLSUN İŞTE DÜNYA DEDİĞİN NEDİR Kİ HESAP MAHŞERDE ALACAĞIM OLSUN BIRAKTIĞIM YÜREK SENDE....! [/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2006, 09:26:21 ÖS » |
|
varyans45
|
YALAN
hadi gidiyorsun yürekten kan gidiyor,sen gidiyorsun herşey gidiyor gökte bulut,dağda kar,düzde kervan gidiyor solgun bir gül oluyor insan bir demet kır çiçeği ölüyor sen gidiyorsun ne ucuz yaşıyorsun,ne kolay bir kristal gibi ellerimden düşüyorsun bakma öyle ben kanıyorum sen üşüyorsun
kolay değil bir yalan bu yaralayan kanayan koca bir yalan yalan işte sevdiğim yalan şarkılardan arta kalan ve sabah buğusu ve tarla faresi ve ekmek derdindeki işçi kalbi gibi yumuşak sıcak bir yalan ıslak gözlerimle geçiyorum yaralı bir ceylanın kalbinden ceplerimde kül var bir yangından arta kalan
sorduğum adreslerde kimse olmuyor ve kimse olmuyor ben sorduğum zaman her şey bir yalan gibi yandığı zaman yalnız olduğunu anlıyor insan anladım ve geçtim yaralı bir ceylanın kalbinden
aynamı kırdım fotoğraflarımı yaktım nasıl da acımasızdım tafralarıma karşı nasıl da umarsız
su gördüm düşümde karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu ceplerimde kül vardı ve yanıyordu sonra sabah oluyor ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
hayır diyordu bir dağ köylüsü hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey bişey vardı öyleyse bişey beni çeken gecenin duldasından uzağa kocaman çayırlara çeken bişey gümrah ırmaklara sonra sıcağa sonra acıya sonra yaralarıma merhem olmaya kapıma dayanan bişey
tutsana beni,bırakmasana olsun yaralasana olsun,ağrısa da yalan da olsa,kalsana
dağ köylüsü aşkın olduğu yerde ben varım sen olmasan da ben varım yağmur yağar saçlarım filizlenir bir yıldız düşer omuzlarıma ıslık çalar ıslanır şarkılarımı söyler geçerim kapından camların buğusundan ve yağmurun kokusundan tanırlar beni bilirler en iyi yalanlarını ben alırım onların adresler sorarım kimseler oturmaz orda ve kimseler olmaz ben sordukça
dağ köylüsü şimdi gidersen şimdi git kalırsan şimdi
İBRAHİM SADRİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2006, 09:30:13 ÖS » |
|
varyans45
|
[COLOR="Black"]SENİ SEVİYORUM
Seni seviyorum diye Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varlığını yaşatırken içimde Gül pembesi çizgilerle resmini işliyorum Karanfil moru gecelere Şiirleri seninle yüklüyorum kanatırcasına Dizeleri ağlatıyorum. Seni işliyorum hecelere Tüm yaşayamadıklarıma inat Seni yaşamak istememdi ütopyalarım Tek sana adanmışlığımdı ölümüne Tek senin doldurduğundu rüyalarım Şimdi Bir tutam gücüm kaldı en sona sakladığım Bilmiyorum Ansızın çıkıp gelecekmisin aniden Bir avuç toprak olmadan sonunda Sen diye kucakladığım. Bir gün Anlayabilme ihtimalin var ya sevdiğimi Düşüp gelme umudun var ya yüreğinin peşine Yüreğin bende emanet biliyorsun Ve ben Yüreğin yüreğimde Yüreğin ellerimde Çok yakında Çekip gideceğim yok oluşun koynuna Beni düşürdün ya bu hale Günahı boynuna. [/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2006, 12:22:57 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 31, 2006, 05:29:09 ÖS » |
|
cankurtaran
|
duyguya dokunan,dizeleriniz için teşekkürrler arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2007, 01:31:22 ÖS » |
zaman
|
[COLOR="Red"]şairim. yaratılmışlığımızı unutma hiç bir şey sonsuz değil ne gözündeki yaş ne kanayan yara
biliyorum lokmalar yutulmuyor bazen yine de beslemeli aşkı içinin denizlerinde gezen
yazıyorum ama tesellisi zor biliyorum kül değil kalbinin üzerindeki. KOR[/COLOR]
Bahadır Emre Koçak (BACANAK)
|
|
|
|
|
|
:30: [SIZE="6"][FONT="Impact"]B.E.K.[/FONT][/SIZE]:30:
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 05, 2007, 01:32:41 ÖS » |
zaman
|
[COLOR="red"]Dağ köylüsü Aşkın olduğu yerde ben varım Sen olmasan da ben varım[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
:30: [SIZE="6"][FONT="Impact"]B.E.K.[/FONT][/SIZE]:30:
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 05, 2007, 04:01:32 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 05, 2007, 05:50:26 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]"Gecti istemem artik gelmeni Yoklugunda buldum seni Birak vehdimde golgeni gelme artik neye yarar" [/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]"SENDEN NEFRET BİLE EDEMİYORUM KARIŞIK AKLIM ANLAYAMIYORUM SENMİ SUÇLU BEN Mİ BİLEMİYORUM BİLESİN ARTIK SENİ SEVMİYORUM
BU SANA SON MEKTUBUM SAKIN ÜZÜLME AMA ZATEN ÜZÜLMEZSİN LAF OLSUN İŞTE DÜNYA DEDİĞİN NEDİR Kİ HESAP MAHŞERDE ALACAĞIM OLSUN BIRAKTIĞIM YÜREK SENDE....!"[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]"sorduğum adreslerde kimse olmuyor ve kimse olmuyor ben sorduğum zaman her şey bir yalan gibi yandığı zaman yalnız olduğunu anlıyor insan anladım ve geçtim yaralı bir ceylanın kalbinden" [/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]"dağ köylüsü aşkın olduğu yerde ben varım sen olmasan da ben varım"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]"Yüreğin bende emanet biliyorsun Ve ben Yüreğin yüreğimde Yüreğin ellerimde Çok yakında Çekip gideceğim yok oluşun koynuna Beni düşürdün ya bu hale Günahı boynuna."[/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR="darkorchid"][SIZE="5"]beni yüreğimden vurdun....[/SIZE][/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]beni, benim önümde yerle bir ettin.... Görmezden geldiiiim...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2007, 05:56:24 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
[COLOR="Indigo"]Demek şimdi gidiyorsun; Yazdığımız son şiir öyle yarım kalacak! Demek şimdi gidiyorsun;Kuşlarımız acıkacak,saksılarımız artık sulanmayacak! Demek öykümüzü bir ruj lekesi gibi yapıştırıp aynanın sahtekâr yüzüne -Oy benim yaralım- Demek şimdi gidiyorsun; Beni böyle toz gibi dağıtıp merdivenlern dibine!
Her şey tamam diyorsun,git... Beni viran bir şehir gibi terket... Haydi git! Dışarısı ispiyon...Dışarısı ihanet... Seni bir gören olmasın,dikkat et!..
Dostlukmuş...ölüme yürümekmiş... Üstüne titremekmiş...vefaymış!.. Aşk dediğin,zavallı bir kapıyı duvara çarpıp Çıkıncaya kadarmış!.. Bana komaz deyip Sancını bir kilo rakıya gömsen de gece yarıları, -Oy benim yaralım- Asıl sancı,uyandığında Bütün odaları boş görünce koyarmış!.
Gitmek istiyorsun,git... Bir savaşçı asla vedalaşmaz! Durma git! Dışarısı dinamit...dışarısı enkaz! Şunu cebine koy,ne olur ne olmaz..
Eylül mağdurlarıydık,kimsemiz yoktu, Yaralarımız aman vermiyordu canımıza.. Kimseye kıymamıştık oysa,masumduk.. Rahatsız ediyordu bizi bu yalancı tarih! Yırtılan bir pankart gibi Şehirlerin ortasına çığ düşürdüyse öfkemiz; -Oy benim yaralım- En az bir karıncanın yüreği kadar Namuslu ve çalışkandı ellerimiz!
Artık bitti diyorsun,git.. Kırılsın kapı-çerçeve,kırılsın bu cam.. Sorma git! Dışarısı panik..dışarısı izdiham! Biliyorum,seni vuracaklar bu akşam...
Ne çok fire verdik üstüste.. Ne çok arkadaş yitirdik bu tozlu yolculukta.. Kimliği tespit edilmemiş, Ne çok ceset vurdu zeytin güzeli akşamlarımıza! Büyük ütopyalar ve büyük dağlar gibi İçerden çürümüşüz meğerse... -Oy benim yaralım- Her gelen ölüm yazmış, Her giden ayrılık işlemiş bu talihsiz gergefimize...
[COLOR="Red"]Kendini arıyorsun,git.. [/COLOR] [COLOR="red"]Aptal bir hayat kur,içinde beni barındırmayan Kalma git.. Dışarısı barut..dışarısı gardiyan! Yine bir tek ben olurum sana parçalanan.. [/COLOR]
Demek şimdi gidiyorsun; Sonunda bizi de çökertiyor bu kancık zelzele! Demek şimdi gidiyorsun; Yıkılan bir duvar gibi;ömrüme devrile devrile.. Demek mecburi istikametlerin, Ayrılığı gösteren o adaletsiz kavşağında -Oy benim yaralım-maralım Demek şimdi gidiyorsun, Ve bana bir tek secenek kalıyor:güle güle!
Beni öldürüyorsun,git.. Kalmasın sende kahrım,kalmasın derdim Bakma git [COLOR="red"]Kafamı yumruklayıp ardınsıra ağlarsam namerdim...[/COLOR] [/B][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2007, 07:14:06 ÖS » |
|
varyans45
|
[COLOR="Black"]eyvallah arkadaşlar yüreğinize sağlık....[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|