« : Haziran 20, 2006, 12:16:35 ÖS » |
Namık Kurt
|
.....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2006, 03:22:10 ÖS Gönderen: Namık Kurt »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2006, 06:44:14 ÖS » |
|
gofur
|
öncelikle sitemize hosgeldiniz... sizi sitemizde görmek gercekten onur... umarım bundan sonrada katkılarınız olur sitemize paylasım acısından.. devamlılıgını dilerim.Henüz tanısamasakta sizin hakkınızda cok sey duydum.umarım site tanısıp kaynasmamızada vesile olur.. SAYGILAR..
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2006, 08:53:33 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2006, 09:01:25 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2006, 09:34:10 ÖS » |
|
gofur
|
Namık Dayı Selendi com. hoşgeldin ellerininden öperim Yeğenin benimde dayım oluyo sanırım degilmi ramazan??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2006, 10:43:25 ÖS » |
|
Selendi
|
namık başçavuşum sizi aramızda görmekten onur duyuyoruz.
hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 21, 2006, 08:15:16 ÖÖ » |
|
since
|
Namık bey sitemize hoşgeldiniz.. sitede önemli olan bütün hemşehrilerimizin ve dostlarımızın kaynaşmasıdır.. üye ve yönetici arkadaşlarımzın birlik ve beraberlik içinde ilçemizin sorunlarını,haberlerini,her türlü gelişmeleri bütün dünyadaki arkadaşlarımızla paylaşmak çok güzel bir olay... emeği geçen bütün üye ve yönetici arkadaşlarımıza tekrar tekrar tşk.ler.. herşey SELENİ.COM ve SELENDİMİZ için...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 21, 2006, 08:35:37 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 21, 2006, 08:38:12 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
namık bey, bu kibar arkadaşlarımın, hoşgeldinlerine bende katılıyorum.
Dünde benim için bir hoşgeldin partisi yaptılar ve gerçekten çok keyifliydi.Ayrıca burdan özellikle teşekkür ederim misafirperverlikleri dolayısıyla.
(bu kadar çift yıldızlı arkadaşımın arasında hoşgeldinlerinize ortak olmak, haddimiz değil belki ama, kusur ettiysek affedin arkadaşlar.)
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 21, 2006, 11:01:19 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 21, 2006, 11:07:06 ÖÖ » |
|
since
|
(bu kadar çift yıldızlı arkadaşımın arasında hoşgeldinlerinize ortak olmak, haddimiz değil belki ama, kusur ettiysek affedin arkadaşlar.) olurmu öyle şey?:icon_cry: ne kusuru :icon_cry: bu site hepimizin... burada çift yıldız olmuş,beş yıldız olmuş hiç önemli değil:icon_cry: önemli olan siteye katkıda bulunabilmek,birlik ve beraberliği pekiştirmek,tek bir yürek olmak ve arkadaşlarla ortak bir amaç olan; SELENDİ için çaba sarfetmektir.. bu site kimsenin değil,hepimizin.... 
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 24, 2006, 10:06:07 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 24, 2006, 10:11:04 ÖÖ » |
|
gofur
|
tabi tabi ali osman kandırmasana beni benim amcammış ben ögrendim bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2006, 12:53:51 ÖÖ » |
mehmet ali
|
SELAMLAR AMCA SİTEYE HOŞGELDİN [COLOR="black"][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2006, 12:55:46 ÖÖ » |
mehmet ali
|
[IMG]http://www.mehmetalikurt.de.ms
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2006, 12:07:32 ÖS » |
|
reney45
|
Boyle bır sayfa yaptıgınız ve Selendiye armagan ettıgınız ıcın sızlere ve emegı gecen herkese tesekkur ederım. aynı düşüncelerinize katılıyoruz... gerçekten... hakediyorlar...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 25, 2006, 03:49:51 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Boyle bır sayfa yaptıgınız ve Selendiye armagan ettıgınız ıcın sızlere ve emegı gecen herkese tesekkur ederım. Okullar ıcerısınden 3 Eylul İlkogretım okulunu gordugum zaman yıllar oncesıne gıttım. Artık guzel Selendımızın yetıstırdıgı ınsanların kendı memleketlerıne bır katkıda bulunması gunlerının gelıp gectıgı kanısındayım. 3 Eylul İlkogretım okulu ıle ılgılı her turlu yardımı yapmaya talıbım. Bu konuda okul yonetımının cevabını beklıyorum. SAYGILARIMLA... Namık bey hoşgeldiniz, ilk mesajımızı eski okulunuza değindiğinize göre okulunuzun üzerinizde etkisi var ve eğitime duyarlısınız, tebrikler. okulların malum bir yığın sorunu var, siz okul yönetiminden cevap beklemeyin, benim acizane teklifim: Selendi'ye gittiğinizde okulunuzu ziyaret ederek bizzat görüşünüz.
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 26, 2006, 10:10:38 ÖS » |
tofur
|
olurmu öyle şey?:icon_cry: ne kusuru :icon_cry: bu site hepimizin... burada çift yıldız olmuş,beş yıldız olmuş hiç önemli değil:icon_cry: önemli olan siteye katkıda bulunabilmek,birlik ve beraberliği pekiştirmek,tek bir yürek olmak ve arkadaşlarla ortak bir amaç olan; SELENDİ için çaba sarfetmektir.. bu site kimsenin değil,hepimizin....  vay vay vay... döktürmüşün sinceee? (burada çift yıldız olmuş,beş yıldız olmuş hiç önemli değil)demişsin,haklısın bencede öyle... madem öyle bizede yıldız takın.. 
|
|
|
|
|
|
BEN SADECE KADERİN PENÇESİNDE HAYALİM
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 27, 2006, 08:03:34 ÖÖ » |
|
since
|
vay vay vay... döktürmüşün sinceee? (burada çift yıldız olmuş,beş yıldız olmuş hiç önemli değil)demişsin,haklısın bencede öyle... madem öyle bizede yıldız takın..  döktürürüm ben.. yıldız olmaz sana ünvan versek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 27, 2006, 08:37:42 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 27, 2006, 01:08:42 ÖS » |
|
reney45
|
link bozuk galiba... sayfa açılmıyor...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #21 : Haziran 27, 2006, 11:14:01 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #22 : Haziran 27, 2006, 11:15:09 ÖS » |
|
gofur
|
evet bendede acıldı.. buarada tesekkürler namık bey.. link için..gurur duydum bi selendili olarak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Haziran 28, 2006, 06:29:22 ÖÖ » |
|
reney45
|
sağlam yener abi evet... daha önce açılmamıştı, şimdi açabildim. başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #24 : Haziran 28, 2006, 07:15:51 ÖÖ » |
|
since
|
link için teşekkürler Namık bey... (Jandarma komutanı Namık Kurt tarafından,ADD şube başkanı Ali Erbaş’a 12 adet Atatürk fotoğraf tabloları hediye edildi.Armağan Edilen fotoğraflar sergi koleksiyonuna dahil edildi) hemşehrimizin çalışmalarını okuyunca gurur duyduk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|