GÜL
|
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][FONT="Arial Black"][SIZE="2"].....
Toprağı kokladım Yüzümü gördüm Alışkanlıklarım yağmur sesi Gitmek kolay değil dedim.... kendime Düşündüm
Hatırladıklarım beni geri çevirdi Yaşamak zor gelir bazen bilirsin Susmak bir gidişi kabullenmek Görmek kolay dedim... kendime Sustum
Yanlışlıklarım beni büyüttü Geride bıraktığım acılar parkı Yalnızlıklarıma sahne oldu Oynamak kolay değil dedim... kendime Yoruldum....
.......... bugünlerde düş sokağı dinliyorum...affoluna gömüldüm şarkıların sihrinin içine yine yeniden...
*
ve sonrasında her gün boynum için fizik tedaviye gidiyorum,hatırlarsınız bahsetmiştim,korktuğum gibi oldu,boyun düzleşmesi çıktı..
ağır öğretmen çantamı taşımamam,yazılı okumamam ,pc başında fazla durmamam(tabi testleri komşuya söylerim,o hazırlar bana..)falan filan gerekiyormuş..tabe tabeee dedim doktoruma..pehhhh..meslek hastalığı da bizim böyle oluyor işte,moda rahatsızlıklar hele bugün bir iğne(ler!) vurdular bana,aman aman yani..boynumda,sırtımda sinek ısırıkları gibi birşeyler hissettim...zaten başım dönmüş,oksijen tüpü takmışlar bana ..off be hayat ne zor şeymişsin sen ya..stres,dert,tasa,hastalık(Allah daha kötülerini göstermesin diyerekten..),acı,hatalar,gözyaşı..bilimum kötü herşey üst üste gelir mi?nedir gücümü mü sınıyorsun anlamıyorum ki..sınanma tahtası gibi hissediyorum kendimi bilesin ...hey hayat !!sana diyorum,dinlemiyorsun değil mi??yüzünü çevirdin,ıslık çalıyor,ben yokmuşum gibi davranıyorsun,farkındayım...ama ama ama ben bildiğin gibi değilim ,bir inat var ben de aman aman düşman başınasen sına,gözyaşı da dökülse yanaklarımdan ,hüzünle baksam da herşeye penceremden,biliyorum şu an kocaman karşımda duran bu buz dağı eriyecek bir gün,çünkü yalnız değilim...sevdiklerime ve beni sevenlere kısacık nottur;şunu bilin:::::YIKILMADIM AYAKTAYIM ....dırırıdıdırııııdınnnn....
yanımda olan her özel insana teşekkürler....unutulmayacaksınız...
sevgiler inatla.....
...
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR]
|