Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Emniyet Amirliği Binasinin çehresi Değişti

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: Emniyet Amirliği Binasinin çehresi Değişti  (Okunma Sayısı 5878 defa) Seçenekler Arama
« Yanıtla #60 : Şubat 23, 2006, 10:45:02 ÖÖ »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

Fidan Denetimi Yapildi.

FİDAN DENETİMİ YAPILDI.

Manisa’nın selendi ilçesinde ilçe Tarım Müdürlüğünce yapılan denetimlerde satıcılar ve tüketiciler bilinçlendirildi.
 İlçe Tarım Müdürlüğünce yapılan denetim sırasında ilçeye çevre bölgelerden gelen fidancılar sıkı bir denetim yapıldı. İlçe tarım müdürlüğünce görevli olarak Naci Aydemir Mühendis ve Yüksel Ardıç Teknisyen fidancıları denetledi. denetim sırasında ilçeye gelen fidancıların satış belgesi ve taşıma belgeleri kontrol edildi. Ticari kazanç için getirilen fidanlarda kanser, nematot gibi hastalıklar ve zararlı taşıyıp taşımadığı kontrol edildi. Ziraat Mühendisi Naci Aydemir tarafından fidanların sularının çekilip çekilmediği, fidan isimlerinin doğru olup olmadığı kontrol edildi. Kontrol esnasında
-   İdris
-   Erik
-   Vişne
-   Kayısı
-   Elma
-   Avize gülü
-   Baston mavi gülü
-   Kıbrıs gülü
-   Sarmaşık gülü
-   İri goncalı kırmızı gül
-   Mor gül
Gibi çeşitler Selendi de denetimden geçti.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Emniyet Amirliği Binasinin çehresi Değişti
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 08:52:14 ÖS »

« Yanıtla #61 : Şubat 23, 2006, 10:46:39 ÖÖ »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

« Yanıtla #62 : Mart 01, 2006, 08:29:50 ÖÖ »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

Son Soba Yakişi Oldu

ilçemiz pınarlar köyünde 28.02,2006 tarihinde sabah 5 sularında çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.
  pınarlar köyünde karı koca olarak yaşayan ibrahi sağdıç(1930) ve eşi ummuhan sağdıç(1940) akşamdan yanmakta olan soba kovasını evin yanında bulunan ahırın yanına döktü. sabaha karşı ise bu közler bir alev topu olarak evi çepe cevre kaplayınca diyalize ve değişik bir kaç hastalıktan dolayı sürekli hastaneye giden ibrahim sağdıç alevlerden kurtulamadı. eşi ummuhan ise kendisini evin dışına atmayı komşuları sayesinde başardı. yardım için gelen komşularından ayşe isimli kişide surat ve kollarında yanıklar meydana geldi.
« Yanıtla #63 : Mart 12, 2006, 11:28:29 ÖÖ »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

« Yanıtla #64 : Mart 12, 2006, 11:30:54 ÖÖ »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

Selendililer Kuzucuk’ta Biraraya Geldiler

Salihli'deki Selendililer'in 5 yıl önce kurmuş oldukları Selendililer Derneği'nin Kuzucuk Restaurant’tadüzenlediği tanışma ve dayanışma gecesinde bir araya gelen Selendililer, unutamayacakları bir gece yaşayarak doyasıya eğlendiler.

Salihli'deki Selendililer'in 5 yıl önce kurmuş oldukları Selendililer Derneği'nin Kuzucuk Restaurant’ta düzenlediği tanışma ve dayanışma gecesinde bir araya gelen Selendililer, unutamayacakları bir gece yaşadılar.
  Gecenin açılış konuşmasını Selendililer Derneği Başkanı Avukat Mustafa Demir yaptı. Demir, " Selendililer Derneği bizim 5 yıl önce umutlarla kurduğumuz bir dernektir.  Bu etkinlikteki amacımız Selendililer ile bir araya gelmek, tanışma ve dayanışmayı sağlamaktır. Bizler dönüşümlü başkanlık yapmaktayız. Fakat Bizler Selendililer Derneği olarak Mayıs ayında kongremizi yapmak istiyoruz." dedi.
   Selendililer Derneği Kurucu Üyesi Sedat Günay ise, "Yaklaşık 5 yıl önce Selendililer'in bir araya geleceğini düşünerek bu derneği kurduk. Çeşitli sebeplerden dolayı belki güzel faaliyetler yapamıyoruz. Ama derneği yaşattığımız için mutluyuz. Salihli'de yaşayanların %10'unun Selendili olduğunu kabul edersek, biaraya geldiğimizde çok daha güzel etkinlikler yapabiliriz. Bana soruyorlar nerelisiniz diye. Bende Kahraman Selendi diyorum. Bundan sonra çok daha etkili etkinlikler düzenlemek için, sizlerden Selendililer Derneğini yaşatmanız için herkezin elini taşın altına koymasını istiyorum. Ben bundan sonra derneğe her türlü desteği vermeye söz veriyorum." dedi.
Derneğin Kurucu Üyeleri, Sedat Günay, Mustafa Demir, Aydın Ekim, Dursun Türkyılmaz, Bilal Ustacı, Fadime Karaman, Süleyman Aktürk, Nurettin Özcan…
   Aslen Selendili olan Manisa Sanayi ve Ticaret İl Müdürü İrfan Akarsu'nun da katıldığı gece geç saatlere kadar sürdü. Gecede Selendili Ozan Nurullah Sarıkaya ve Grup Anadolu’nun birbirinden güzel Selendi parçalarıyla Selendilileri doyasıya eğlendiler.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv