Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Emekli Mühendisten Köy Okullarina Yardim

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Emekli Mühendisten Köy Okullarina Yardim  (Okunma Sayısı 426 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 15, 2007, 12:01:31 ÖÖ »
akyuznet
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Sıla özlemi ile erken yaşta tanışan Ergöçmen, Doğduğu İl olan Uşak’tan 4 yaşında iken İtalya’nın Milano şehrine gitti. Burada 3...

Devamı...
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Emekli Mühendisten Köy Okullarina Yardim
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 08:47:53 ÖS »

« Yanıtla #1 : Mart 16, 2007, 12:42:41 ÖS »
emiray
Üye Bilgileri Selendili
*

Sıla özlemi ile erken yaşta tanışan Ergöçmen, Doğduğu İl olan Uşak’tan 4 yaşında iken İtalya’nın Milano şehrine gitti. Burada 3 arkadaşı ile birlikte Konfeksiyon atölyesi kuran Ergöçmen bir süre sonra emekli oldu. Emeklilik hayatını Minik öğrencilere adayan Ergöçmen ilçemize bağlı köy okullarına giyim eşyası ve oyuncak çeşitlerinden oluşan hediye paketlerini, öğrencilere kendi elleri ile dağıttı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği fakir ve ilçeye uzak olan taşımalı eğitim dışında kalan İlköğretim ve Anaokullarına, Ergöçmen kendisine ait aracı ile köy köy dolaşarak giyim eşyası ile oyuncak çeşitlerinden oluşan hediye paketlerini tek tek dağıtı. 75 yaşındaki emekli mühendis Nejdet Ergöçmen 4 yaşında Uşak İlinden ayrılarak İtalya’nın Milano şehrine taşındığını burada 3 arkadaş ile birlikte konfeksiyon atölyesi kurduklarını belirterek, mevsim sonu nedeni ile satılamayıp ellerinde kalan giyim ve oyuncak çeşitlerini Manisa’nın 4 tane İlçesine dağıtmayı düşündüğünü belirti. Selendi, Demirci, Ahmetli ile Gördes İlçelerini uygun görüldüğünü söyleyerek, Köy Okullarının kötü şartlarda Eğitim yaptığını bunun için öncelikle Köy Okullarına dağıttığını söyledi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Dede ile Şef Ekrem Demir hayır sever vatandaşa teşekkür ettiler.

yardımsever insanların olması örnek alınacak davranışlardan birisidir..
tşk.ler...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv