« : Haziran 12, 2006, 11:08:18 ÖÖ » |
|
gofur
|
Onlinedım bitanem yine dün gece.. Hep nickini düşündüm,hep jpg ni andım.. Dayanılmaz bir şey oldu offline olman.. Dün gece avatarını öptümde yattım..
Byteıma dermanı bulayım diye.. Bir parça mutluluk duyayım diye.. Rüyamda smilenle olayım diye.. Dün gece avatarını öptümde yattım..
Loglara daldıkça doldu gözlerim.. Nickini aradı bomboş mausem.. Gönlümü avutmak için sevgilim.. Dün gece avatarını öptümde yattım..
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2006, 12:04:46 ÖS » |
|
umutzi
|
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2006, 12:08:55 ÖS » |
|
gofur
|
eh pirimiz sensin:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2006, 12:11:34 ÖS » |
|
umutzi
|
eh pirimiz sensin:) Eyvallah kardeşim benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2006, 12:14:57 ÖS » |
|
since
|
harbiden yav gofur alemsin sen yav...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2006, 12:23:26 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2006, 12:41:17 ÖS » |
|
yılmaztuna
|
buluyon valla gofur. edebiyatcı olduğunu belli ettin. gene
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2006, 03:18:12 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2006, 03:19:14 ÖS » |
|
gofur
|
olmaaaaz sen kendi avatarını öp:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2006, 04:22:31 ÖS » |
mfs
|
EY İSTANBUL
Kör olmayasın ey İstanbul, Kopamayasın santim santim toprağımdan, Bir fırtına ilaç olamasın bizden firar etmene, Bir Bizans’a inat hep kalasın, Benim olasın ey İstanbul, Sultanahmet’in hep ezan sesi ile inlesin, Her köşenden bereket boşalsın bedbaht dünyamıza, Sen derman olasın dünyanın acıyan hasta yüzüne, Hepimizin olasın ey İstanbul, Üsküdar’a gider iken sözleri hiç kesilmesin, Kız kulesi tüm alımıyla baksın aşıklara, Aşka nasihat etsin, yalnız kalan o kız, Sen olasın bu sefer sevdalanılan kız,ey İstanbul, Öpsün gırtlağından inci tanesi yağmurlar, Bir melek indirsin her niyet damlasını, Boğum boğum aksın boğazdan azgın deniz, Boğuldum güzelliğinde ey İstanbul, Ülkeme bir gerdanlıksın,süzülen bir deniz kızı, Ve hatırı kırk bin yıl süren bir acı kahve, Her şey sende anlamlı Ey İstanbul, Duy beni sevda şehri, Masal Kahramanı, Tarihimin mabedi duy beni, Sende saklı kaldım EY İSTANBUL……………..
M.F.Semiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2006, 04:43:28 ÖS » |
|
xantiaris
|
supermiş adamım, bayıldım bu devrin aşkları bööle oluyo demek avatar öpmek ha, vay be 
|
|
|
|
|
|
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="3"] •·.·´¯`·.·• Ya Tozu Dumana Katacaksın Ya da O Tozu Yutacaksın •·.·´¯`·.·• [/SIZE][/COLOR][/FONT]
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2006, 04:46:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2006, 05:27:15 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Onlinedım bitanem yine dün gece.. Hep nickini düşündüm,hep jpg ni andım.. Dayanılmaz bir şey oldu offline olman.. Dün gece avatarını öptümde yattım..
Byteıma dermanı bulayım diye.. Bir parça mutluluk duyayım diye.. Rüyamda smilenle olayım diye.. Dün gece avatarını öptümde yattım..
Loglara daldıkça doldu gözlerim.. Nickini aradı bomboş mausem.. Gönlümü avutmak için sevgilim.. Dün gece avatarını öptümde yattım.. ayyyyy çok güldüm valla.güzel omuş. ellerine sağlık kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2006, 05:47:00 ÖS » |
|
gofur
|
sen bayaa aşıkmışsın be kardeş Yok be adamım ya biz yaşlandık... Bizden geçti artık... Arasıra yeşillik olsun diye yani.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2006, 06:06:03 ÖS » |
|
Selendi
|
şimdi aranızda halledin en alemlik meselesini gofur mu en alem umutzi mi?  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 12, 2006, 08:33:15 ÖS » |
|
xantiaris
|
şimdi aranızda halledin en alemlik meselesini gofur mu en alem umutzi mi?  :D:D Bence hakanizmir oylama açsın hemen gofur mu umutzi mi daha alem diye 
|
|
|
|
|
|
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="3"] •·.·´¯`·.·• Ya Tozu Dumana Katacaksın Ya da O Tozu Yutacaksın •·.·´¯`·.·• [/SIZE][/COLOR][/FONT]
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 12, 2006, 11:39:53 ÖS » |
|
gofur
|
valla hakanizmir acacaksa oylamayı umutzinin hiç sansı yok bence:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 12, 2006, 11:44:52 ÖS » |
|
xantiaris
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2006, 07:32:09 ÖÖ » |
|
umutzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2006, 07:57:31 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 13, 2006, 03:11:45 ÖS » |
|
gofur
|
Ayıp ettin hocam ya.. Kırışmaya ne gerek var,Sen bizim pirimizsin.. Konuşmaya bile gerek yok.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|