« : Nisan 29, 2008, 10:06:37 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
merhaba dumanlar yörükleri dibek ve dumanoğlu aşiretleri ben eski muhtarlardan ali kızılkayanın yiğeniyim köyümüzü sadece bayramlarda hatırlamayalım tüm köyden gitmiş gençler köyümüze ve kültürümüze sahip çıkalım.bu konuda her türlü desteği vermeye hazırım. telefonum 05554880592 dumanbeyihalil@mynet.com sağlıcakla kalın HALİL KIZILKAYA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2008, 03:22:46 ÖS » |
dumanbeyihalil
|
dumanlarla gurur duyuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2008, 09:04:21 ÖS » |
atan
|
mrb bende dumanlar köyündenim her kese selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2008, 02:10:21 ÖÖ » |
şehirlioğlu
|
Slm Dumanlar Köyünde Yüksel soyisimli aileler olduğunu okudum benimle iletişim kuabilirlerse sevinirim ben Onur YÜKSEL..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 13, 2008, 12:32:45 ÖS » |
dumanbeyihalil
|
dumanlar köyünün dışarıda yaşayan sadece ben mi varım arkadaşlar köyle ilgili hiç mi ilginiz yok imalettin korkulu nafiz tok fazıl kızıltaş ve aklıma gelmeyenler sizler demi unuttunuz köyü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2008, 08:47:58 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
sen foruma devam et kardeşim elbet bir gün onlarda gelirler
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 18, 2008, 09:10:16 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
gazipaşa siz yoksa mustafa demirin ablasımısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 18, 2008, 09:11:10 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
ben salihlide oturuyorum mustafa arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 18, 2008, 09:27:45 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
pardon galiba enişte kusura bakma sizler bile bizim siteyi ziyaret ediyorsunuz ama okakadar selendili var gurbette hiç ilgisini uyandırmıyor herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 18, 2008, 11:17:22 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
ilk tahmin doğru ben ablasıyım eşimin forumlara pek ilgisi yoktur adminler bir türlü forumla ilgilenmiyor onun için böyle yalnız ama onlar ilgileninceye kadar ben burdayım ve yazacağım tabi sadece benim yazmamla olmaz herkesin bir katılım yapması gerkir en azından açılan kounlara düşünceler yazılabilir buda kişiye teşviktir
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 20, 2008, 09:07:30 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
kaç günlerdir bekliyorum köyümüzden dışarıda yaşayan 1000 e yakın insan var ama bu konuda çok duyarsız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 22, 2008, 09:02:16 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
dumanbeyihalil bey forumla ilgilenmenizi çok takdir ettim akrabalarınızı zamanla inşallah bulursunuz ama biraz reklam lazım ben adminle görüştüm ve o işi bana attı ama yardımcı olacak bana bende sizlerden yardım istiyorum umarım yardımınızı esirgemezsiniz admi beni moderatör yaptı iş bana kaldı hep beraber bu forumu kurtaralım mustafayada söyleyin görürseniz oda birazcık zaman ayırsın ablasının hatırına katılımı yüksek üye toplamaya çalışalım elbirliğiyle selendili olması şart değil kapımız herkese açık şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 22, 2008, 09:35:36 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
mustafa ve benim bu günlerde sys çalışmalarımız daha yoğun o açıdan daha seyrek girebilirz kusura bajmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 22, 2008, 11:55:17 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
işinizi aksatmanızı istemem müsait zamanlarınızda ilgilenirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 22, 2008, 05:49:16 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Aralık 23, 2008, 08:33:21 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
üstad sen olmasan ben ne yapardım ha gayret forumu ayakta tutarsak dumanlarıda tanıtırız çamlıcayıda bütün köylere sıra gelir allah senden razı olsun kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Aralık 23, 2008, 11:48:26 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
inan senden dahafazla istiyorum ama görüp söz veren insanlara bir daha ulaşmak kolay olmuyor olayı fazla soğutmamak gerek ocak ayı başında bu olayı netleştirelim. ama derneği daha geniş bir yelpazeye açalım selendillerin uğrak yerleriyle irtibata geçim çok geniş katılımlı bir kongre yapalım. basın selendi den siyasi sivil resmi erkan falan gibi daha geniş bir katılım.... bu konuda hepimizin taşın altına elimizi sokmak lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Aralık 23, 2008, 03:45:50 ÖS » |
|
gazipaşa
|
araya bizim küçük forumuda sıkıştırıverin olmazmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Aralık 29, 2008, 11:15:00 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
merhabalar günlük ancak bu kadar vaktim oluyor ama yinede herkes bir kahve içimi kadar bu foruma ilgi göstersin ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Aralık 29, 2008, 01:31:44 ÖS » |
|
gazipaşa
|
çok doğru söylüyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Aralık 29, 2008, 04:31:28 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ocak 04, 2009, 10:15:13 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
hala bu konuya ilgi gösteren yok bu duyarsızlığımızdan her yerde selendililer olarak yalnız sahipsiz ve bölünmüşüz ortak hareket etme duyarlılığımız oluşamadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Ocak 04, 2009, 10:28:46 ÖÖ » |
dumanbeyihalil
|
salihlide yaşayan selendiller olarak kurulan dernek atıl vaziyette duruyor bunu canlandıralım arkadaşlar bu ayda yeni bir yönetimle bu derneği daha faal hale getirelim. salihlinin 10 da biri nüfusa sahip bir topluluk olarak bu konuda sessiz kalmayalım. olaya sadece bir dernek gözüyle değil bir toplumsal güç olarak bakalım.müdrü işçisi yaşlısı genci olarak herkesi bu konuya eğilmeye çağırıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Ocak 04, 2009, 11:00:51 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Ocak 05, 2009, 05:14:38 ÖS » |
dumanbeyihalil
|
zaten bir sen bir ben varım sanki koca salihlide değerli dostum.............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Ocak 06, 2009, 08:41:56 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
iki kişi bir araya gelince ekibi genişletmesi kolay olur önemli olan yalnız kalmamak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Ocak 13, 2009, 07:33:53 ÖS » |
dumanbeyihalil
|
günlerdir yazamıyorum ama inanın çok yoğunum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Ocak 17, 2009, 06:11:35 ÖS » |
dumanbeyihalil
|
hala ses yok ama olsun bıkmıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Ocak 24, 2009, 01:30:27 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #29 : Şubat 05, 2009, 09:56:55 ÖS » |
dumanbeyihalil
|
yörük ali tanıyamadım inianın bu günler soluk almaya fırsatım olmadı numaranı bırak arayayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|