Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » ENTELLEKTÜEL BOARD » Şiir ve Edebiyat
 Düğün Ve öfke!!! 12.02.2000 Tr. ö.ş.

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Düğün Ve öfke!!! 12.02.2000 Tr. ö.ş.  (Okunma Sayısı 326 defa) Seçenekler Arama
« : Aralık 21, 2006, 03:04:36 ÖS »
r a p u n z e l
uçan depik:)
Üye Bilgileri Selendili

Düğün Ve öfke!!! 12.02.2000 Tr. ö.ş.

[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Biraz dinle beni, duaların gönderinde hep aynı kelime dalgalanıyor. Başkaldırmalıyım bulutlara yeniden. Manzara kırmızı kokuyor.

Bu gül mevsiminde, şahikanın ölüm provalarını oynuyorum. Ölümün en ucuz durağında gençliğim. Biraz düş kırıklığı, biraz gurur, biraz saldırgandı gençliğim. Rengi hep isyanı vurgulayan gençliğim. Böceklerin kemirdiği gençliğim!!!

Güneşi kopardılar omuzlarımdan, bunalım şarkılara davetiye çıkardı yalnızlığım. Bir kuru hüzün, bir buzlu tebessümün ırgatıyım şehirde. Biraz tek başına, biraz mağdurum bugün... Güllerim radyasyonlu sevgilim. Tavırları beton yığınlarına gömülen, gözleri inili bir sakayım ben! Kanatlarım küçükken kurşunlandı, o yüzden balıklara özendim ben....

Saklama gözlerini, gözlerini ülfetinden özümleyen kalbimin, mavi bir yıldız gibi dünyana usulca sokulduğunu göreceksin. Ve rengini gözlerinden alıyor kalbim... ümitlerini...

Ellerimi tut, ruhumun sessizliği dökülecek ellerimden. Ezberlenmiş bir dünya yaşamaktansa, uykunun tılsımlı yatağından sıyrıl gel bana. Gel ki; sonsuzluğun sırrını sereyim avuçlarına!!!

Bağrışmalar duyuyorum uzaktan, ölüler savaşıyor sokak aralarında... ve ben kendimle başbaşayım. Acılardır düğünüme katılan!!!

Evet biliyorum, biraz öfkeliyim yazılarımda... ve yalnızım hep!!!

Düğün ve Öfke...

Ruhumu sulayan... ve aynalardan yüzüme yansıyan iki sevgili...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
« Son Düzenleme: Aralık 21, 2006, 03:06:41 ÖS Gönderen: r a p u n z e l » Logged

[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım!
Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Düğün Ve öfke!!! 12.02.2000 Tr. ö.ş.
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 08:10:54 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv