« : Mart 06, 2006, 01:51:21 ÖS » |
|
since
|
Manisa Devlet Hastanesi’nde kulak burun boğaz uzmanı bir doktor rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Doktorun “yeşil kart”sahibi bir ailenin çocuğunu ameliyat için 300 YTL para aldığı iddia ediliyor.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2006, 01:53:10 ÖS » |
|
since
|
Manisa’da savcılığa başvuran Uruç ailesi, Devlet Hastanesi’nde görevli doktorun, boğazında kist bulunan 7 yaşındaki Mizgin Uruç’un ameliyatı için kendilerinden 300 YTL para istediğini iddia etti. Aile, ekonomik durumlarının iyi olmadığını ve yeşil kartla tedaviyi yaptırabileceklerini söyledikleri doktorun “Paranız yoksa evinize gidin” dediğini ileri sürdü. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, doktoru muayenehanesine çağırdığı Uruç ailesinden seri numaraları belirlenmiş 300 YTL’yi aldıktan sonra suçüstü yakaladı. İddiaları kabul etmeyen doktor, muayenehanesini resmi izinle çalıştırdığı dönemde Mizgin Uruç’un tedavisiyle ilgilendiğini, kendisine verilen paranın o dönemden kalan alacağı olduğunu iddia etti. Doktor, sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2006, 02:53:51 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2006, 04:30:24 ÖS » |
|
since
|
alanada verenede nedemeli acaba veren yeşil kartlı,imkanı da yok o kadar parayı vermeye.kabahat alanda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2006, 08:49:16 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2006, 09:10:40 ÖS » |
|
h.kara
|
demekki devletimiz sağlık çalışanlarına geçimini sağlayacak ücreti vermiyorki bu yola başvuruyorlar....
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2006, 09:11:10 ÖS » |
|
h.kara
|
bu olayda vatandaşın kabahati yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2006, 09:12:05 ÖS » |
|
h.kara
|
düzen böyle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mart 07, 2006, 09:13:53 ÖS » |
|
h.kara
|
vatandaşı bu olaya zorluyorlar bu sadece sağlıkta değil devletin çoğu kurumunda böyle vatandaşta işinin görülmesi için bu yola başvuruyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 07, 2006, 09:49:32 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mart 08, 2006, 09:14:46 ÖÖ » |
|
veliv
|
ülkemizde rüşvet çok yaygın
|
|
|
|
|
|
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından hiç
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mart 08, 2006, 09:42:56 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mart 08, 2006, 10:00:50 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mart 08, 2006, 10:32:50 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mart 08, 2006, 10:53:30 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
veren mecbur alanı havale etmeli Allaha. Doktorlar hiç de geçinemeyecek durumda değilller özellikle de uzman doktorlar bir hastayı 80 milyona özel muayene ediyorlar.Ameliyatları parasız yapmıyorlar.Devletin hastanesinde sigortalı hastalardan haraç kesiyorlar adeta.O zaman sigorta,devlet güvencesi kalksın bu doktorlar özel piyasada çalışsınlar kasap gibi milleti para için kessinler.Zaten hastaların çoğu doğru dürüst teşhis konulmadan ameliyat ediliyor.Bizler kendimizi her konuda bilinçli yetiştirmeliyiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mart 08, 2006, 11:02:59 ÖÖ » |
|
ÜNAL TÜZ
|
demekki devletimiz sağlık çalışanlarına geçimini sağlayacak ücreti vermiyorki bu yola başvuruyorlar.... Hani bir zamanlar trafik polisleride bu konuyla gündeme gelmişti.Bazılarıda senin gibi adamların aldıkları yetmiyorda bu yola başvuruyolar diye hafifletici sebepler söylemişti.Zamanın içişleri bakanıda çok güzel bir açıklama yaparak 'bu aldığı parayla geçinemediği için rüşvet alan ş...... gitsin baska iş yapsın' demişti. yani arkadaşım aldığı paranın yetmemesi,yada daha fazla hakediyor olması ayrı konu, rüşvet apayrı bir konu! banada yetmiyor aldığım para.ben gidip adam mı keseyim.yol mu keseyim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2006, 12:06:58 ÖS Gönderen: since »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mart 08, 2006, 11:33:56 ÖÖ » |
seyman
|
paranın yüzü sıcaktır dostum başımdan geçen birolayı ben aktarayım, yakınımız salihli ssk sında 3-5 yıl once eşimi doğum kontrolüme götürdüm doktor bana kartını uzattı ve dediki bi dğumu ben yaptırayım. tabiki sosyal yardımım olduğunu söyledim ve reddettim bir tahlil için beni birgün bekletti bunu şunun için anlattım, elimiz bazen mahkum oluyor hepsini elbette suçlayamayız çoğunlukta alışmışlar bir kere vatandaşlık görevimizi yaptığımız zamanda ikinci sınıf insan muamelesi görüyoroz.
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mart 08, 2006, 11:35:11 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mart 08, 2006, 12:10:39 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Mart 08, 2006, 01:23:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2006, 01:33:09 ÖS » |
|
since
|
sadece senle benle olmaz dostum toplum olarak bilinçli hareket etmeliyiz.ama bazende olmuyor işte,beklemek öldürüyor insanı,zaten hastasın yada hastan var bir yerde de mecbur kalıyorsun..  [/quote bende buun anlatmak istedim dıstum, herkes herzaman ve heryerde bekleyemiyor özelliklede acil bir durumda insanın eli kolu bağlanıyor mecbur kalıyor... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|