« : Eylül 22, 2005, 08:32:24 ÖÖ » |
|
Selendi
|
Deniz Feneri Derneği Manisa’nın Selendi ilçesinde fakir ailelere yardım etmeye devam ediyor.
İlçeye getirilen bir kamyon dolusu yardım paketleri, deniz feneri derneği ilçe gönüllü sorumlusu Mehmet ÇİMEN nezaretinde fakir ailelere dağıtıldı. İlçeye bağlı Merkez Şerefiye Mahallesinde ikamet eden , geçimsizlik yüzünden eşinden ayrılan ve komşuların yardımı ile geçinen üç çocuk annesi Şerife ŞİMŞEK e bir adet buzdolabı, bir adet çekyat ve okul çocuklarının kullanacakları kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım paketleri verildi.
Şerife ŞİMŞEK ; bir çocuğum vatani görevini yapmakta , diğer iki çocuğumda öğrenimini sürdürmektedir. Ailemin geçimini komşularımın yardımı ile sürdürmekteyim. Bu eşyalar gerçekten çok ihtiyacım vardı. Bu yardımın yapılmasında yardımcı olan deniz feneri derneği yöneticilerinden ve tüm komşularımdan Allah razı olsun. Dedi.
Deniz feneri derneği selendi ilçe gönüllü sorumlusu ve selendi esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Mehmet çimen ilçe merkezinde ve köylerinde ikamet eden fakir aileleri tespit edip gerekli yardımları yapmaya çalışıyoruz. Çok kısa süre içerisinde bir adet tekerlekli özürlü aracı ve eğitim ve öğretim yılının yeni açılmasından dolayı kırtasiye malzemelerinde oluşan yardım paketlerini fakir ve yardıma muhtaç aileler dağıtacağız dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2005, 08:32:57 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2005, 10:10:21 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2005, 08:25:41 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2005, 01:56:12 ÖÖ » |
ncayir
|
gercekten selendide yardıma muhtac insanlarımız var hak edenlere gidiyorsa ne mutlu
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"][/COLOR] ncayir82@hotmail.com[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]hayat yaşamaya değer.,..[/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 23, 2005, 04:36:17 ÖS » |
ersinyildiz1964
|
Yaptığı değerli çalışmalarından dolayı Mehmet BEYİ Tebrik ediyorum. Aziz dostum , sizin gibi vefalı kardeşlerimiz çalışma alanlarını daha da genişletmelidirler. Selendi de yaşayan insanlanlarımızı değişik ortamlarda bir araya getirerek çalışma gayretini canlandırabilirsiniz. Afyonkarahisar Süleyman Demirel fen lisesine başarılı öğrencilerimizi bekliyorum. Mehmet BEYİN Şahsında vefalı ve metafizik gerilimle dolu dostlarımızı hürmetle selamlıyorum. Bu siteye emeği geçenlerede başarılar diliyor,kendilerini kutluyorum ERSİN YILDIZ S.Demirel fen lisesi Kimya öğt.AFYONKARAHİSAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 23, 2005, 07:11:39 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 23, 2005, 07:17:55 ÖS » |
|
Selendi
|
selendide ki okullara kitap yardımıyla ilgili bir kampanya başlatsak nasıl olur acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2006, 12:14:11 ÖÖ » |
|
xlselendili
Ziyaretçi
|
memet abi sen de olmasan bu insanların halini dusnemiyrum senin gibi insanlar iyiki varsınız orada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 21, 2007, 08:48:47 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 21, 2007, 10:04:27 ÖÖ » |
Fardeles
|
böylesine yardımsever kurumu karalamaya çalışan art niyetli ve onun gibi düşünenleri kınıyorum....
Art-Niyet'li olan zümreler hayatlarında bu tür hayırsever kurumları kurmazlar. Kurulan kurumları karalarlar. Hayatta yapıcı olmak diye bir dertleri yoktur. Maalesef onların en bariz özellikleri yıkıcı olmaktı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 21, 2007, 10:33:44 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Temmuz 04, 2007, 07:52:42 ÖÖ » |
BİROL AYDOĞUŞ
|
SAYIN DENİZ FENERİ İZMİR ŞUBESİ YETKİLİLERİNE SELENDİ"YE YAPTIKLARI KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.SELENDİ 'MİZ MANİSA' NIN ŞARKI KONUMUNDA OLDUĞUNDAN MALİ DURUMU SIKINTILI AİLELERİMİZ OLACAKTIR.BUNLARI FARKEDEN DEĞERLİ DERNEĞİN SAYĞIN YÖNETİÇİLERİ OLAN ABİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER SELAMLARIMI SUNARIM.B.AYDOĞUŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Temmuz 05, 2007, 08:42:52 ÖÖ » |
selendii
|
yapmak zor, yapmak emek ister, yapmak yürek ister ÇÜNKÜ; YIKMAK en kolayı ve bu tarz arkadaşlarımız "bu iş bizim işimizdir" diyorlar adeta.
aynen öyle...
|
|
|
|
|
|
allame-i ulul arz a bağlandım...
|
|
|
« Yanıtla #14 : Temmuz 27, 2007, 01:19:45 ÖÖ » |
kubilay
|
Yahu arkadaşlar o insanların onurunu düşündünüz mü hiç? bakın bunlar çözüm değil.. Elbette yardım kuruluşları olmalı ama..Yardım kuruluşları sosyal devletın vermesı gerekenlerı yapmamalı... Bunlar nafile şeylar...Taşıma değirmenle su taşıma olayı... Aslolan hırsızın dolandırıcının onüne geçmek ülkenin her vatandaşına eşit şartlar sunabilmek.. Balık tutmayı öğretebilmek aslolan... Birileri milyarlarca dolar kaçırırken birileri için gümrük vergileri indirilirken vergi borçları silinirken bir gecede... Bu kimin hakkını kime vermektir... Benim olanı bi lütufmuş gibi bana sunmak...Beni el açmaya mahkum etmek... Lanet olsun ........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2007, 01:41:23 ÖS » |
Azize
|
yapmak zor, yapmak emek ister, yapmak yürek ister ÇÜNKÜ; YIKMAK en kolayı ve bu tarz arkadaşlarımız "bu iş bizim işimizdir" diyorlar adeta.
aynen öyle... _______________________________________________________________________ becede öyle
|
|
|
|
|
|
______________ ____________ __________
At kendini denize Geride bekleyenin mi var Neyli yon sen...
______________ ______________ _______
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ekim 16, 2007, 10:56:02 ÖÖ » |
camel
|
allah razı olsun deniz fenerinden ve bu işe gönül vermiş vatandaşlarımız ve derneklerimizden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Ekim 16, 2007, 10:57:38 ÖÖ » |
camel
|