Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Deniz Feneri sevindirmeye devam ediyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Deniz Feneri sevindirmeye devam ediyor  (Okunma Sayısı 866 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 08, 2006, 02:39:12 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Şimdiye ilçemizde bir çok aileye maddi ve manevi yardımlarda bulunan Deniz Feneri Yardım Derneği, geçtiğimiz hafta içerisinde, yine ilçemizdeki fakir ailelerin yüzünü güldürdü. Ayrıca ayakkabı boyacılığı yapan ve sakat olan Ramazan Gündoğdu isimli vatandaşa da üç tekerlekli akülü sakat arabası hediye etti.
 Deniz Feneri Derneği’nin Selendi Gönüllü olan Mehmet Çimen, derneğin şimdiye kadar Selendi’de bir çok aileye gıda, eşya ve nakdi yardımda bulunduğunu belirterek, “İlçemizde geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan ve aynı zamanda sakat olan Ramazan Gündoğdu’ya özürlü arabasının hediye edilmesi için Deniz Feneri Derneği’nin yetkilileri görüştüm. Onlar da talebimizi olumlu karşılayarak kendisine üç tekerlekli, akülü sakat arabasını getirdiler. Ayrıca ilçemizde yine geçtiğimiz hafta içerisinde 46 aileye gıda yardımı, bir aileye Televizyon ve TV sehpası verildi. Kendilerine ilçemize karşı göstermiş oldukları ilgi ve yardımlardan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Ramazan Gündoğdu’ya akülü sakat arabası, Deniz Feneri Derneği Tesisler ve İşletmeler Sorumlusu Birol Sıktaşlı tarafından teslim edildi.

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Deniz Feneri sevindirmeye devam ediyor
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 01:23:07 ÖS »

« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2006, 03:05:21 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Elhamdülillah Fenerliyim
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2006, 07:34:38 ÖS »
xlselendili
Ziyaretçi

mehmet abi senin değerini kimse ödeyemez
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2006, 08:03:09 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

ilçemiz adına sevindirici bir haber..
Deniz Feneri Derneği Tesisler ve İşletmeler Sorumlusu Birol Sıktaşlı ve
Deniz Feneri Derneği’nin Selendi Gönüllü olan Mehmet Çimen e tşk.ler..

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2006, 08:06:22 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

deniz fenerinin yardımı tamamda  selendi insanı özverili mi acaba....geçen gün ki selendi de yapılan çekimlerde pek değil gibi geldi bana

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #5 : Ocak 01, 2007, 12:09:10 ÖS »
z.filik
Üye Bilgileri Selendili
*

deniz feneri derneğine teşekkürler arkadaşlar onlara gerekli ilgiyi gösterelim  yardımcı olalım lütfen
« Yanıtla #6 : Haziran 21, 2007, 08:59:03 ÖÖ »
volkan
Üye Bilgileri Selendili

Ynt: Deniz Feneri sevindirmeye devam ediyor

bu konunun art niyetli tarafından iyice algılanması gerekiyor...............

Şimdiye ilçemizde bir çok aileye maddi ve manevi yardımlarda bulunan Deniz Feneri Yardım Derneği, geçtiğimiz hafta içerisinde, yine ilçemizdeki fakir ailelerin yüzünü güldürdü. Ayrıca ayakkabı boyacılığı yapan ve sakat olan Ramazan Gündoğdu isimli vatandaşa da üç tekerlekli akülü sakat arabası hediye etti.
 Deniz Feneri Derneği’nin Selendi Gönüllü olan Mehmet Çimen, derneğin şimdiye kadar Selendi’de bir çok aileye gıda, eşya ve nakdi yardımda bulunduğunu belirterek, “İlçemizde geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan ve aynı zamanda sakat olan Ramazan Gündoğdu’ya özürlü arabasının hediye edilmesi için Deniz Feneri Derneği’nin yetkilileri görüştüm. Onlar da talebimizi olumlu karşılayarak kendisine üç tekerlekli, akülü sakat arabasını getirdiler. Ayrıca ilçemizde yine geçtiğimiz hafta içerisinde 46 aileye gıda yardımı, bir aileye Televizyon ve TV sehpası verildi. Kendilerine ilçemize karşı göstermiş oldukları ilgi ve yardımlardan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Ramazan Gündoğdu’ya akülü sakat arabası, Deniz Feneri Derneği Tesisler ve İşletmeler Sorumlusu Birol Sıktaşlı tarafından teslim edildi.

http://www.selendi.com/forum/empty-t5621.0.html

Ramazan gündoğdu yu selendide tanımayan yoktur...
özürlü oluşu ve koltuk değnekleri ile yürümek zorunda olmasına rağmen yıllardır özverili bir şekilde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlamaktadır...
işsizliğin had safhada olduğu ilçemizde birçok genç kahvelerde boş boş oturarak zamanını öldürmesine rağmen Ramazan abi yılmadan ayakkabı boyacılığına yıllardır devam etmektedir...
peki art niyetli vatandaş deniz feneri bu kadar kötüydüde neden selendiden çıktınmı dışarıda kimsenin bilmediği bir ilçeye gelipte Ramazan kardeşimizi bulup ona akülü araba aldı?
işte halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla her zaman son derece dürüst çalışan bu kurumu karalamaya ne senin nede başkalarının hakkı yoktur?

karalamayı çok biliyordunda neden add olarak siz yardım yapmadınız?
add liler selendide oturmuyormu?
dernekte ne zengin insanlar var
avukatından tut,muhasebecisine kadar,benzinlik sahibinden öğretmenlerine ve diğer kamu çalışanına kadar derneğinizde o kadar zengin insan varki?
bu arabayı siz alabilirdiniz?
Ramazan abiyi tüm selendi tanıyor neden bu zaman kadar kimse elini cebine atıpta yardım toplamadı?
siz yapsaydınız aynı yardımı sizleride destekler ve alkışlardık?
pilavlar,konserler,geziler,müzik ziyafetleri tabiki güzel ama bu güzellikleri sadece kendiniz yaşamayı tercih ediyorsunuz?
yoksullara fakirlere yardım elinizi hiçbir zaman uzatmadınız?
siz hiç çocuk sevindirdinizmi?
bir yetimi bir fakiri sevindirdinizmi?
siz bunları anlayamazsınız...........

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv