Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Manisa ili ile ilgili haberler
 Demirci'de Bir Ailenin Akraba Evliliği Dramı

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Demirci'de Bir Ailenin Akraba Evliliği Dramı  (Okunma Sayısı 697 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 07, 2007, 11:19:33 ÖS »
slandoss
Üye Bilgileri Selendili

Demirci'de Bir Ailenin Akraba Evliliği DramıResmi büyütmek için tıklayın Manisa'nın Demirci İlçesi'ne Bağlı Mahmutlar Beldesi'nde Yaşayan Darıcı Ailesinin İki Ferdi, Akraba Evliliği Sonucu 50 Yılı Aşkın Süredir Yatalak Durumda Yaşam Mücadelesi Veriyor.

Manisa'nın Demirci İlçesi'ne bağlı Mahmutlar Beldesi'nde yaşayan Darıcı ailesinin iki ferdi, akraba evliliği sonucu 50 yılı aşkın süredir yatalak durumda yaşam mücadelesi veriyor.

Akraba evliliği yapan Mehmet Darıcı'nın doğuştan engelli 57 yaşındaki Mustafa Darıcı ile 59 yaşındaki Halime Darıcı, tedavi olamadıkları için hayatlarını yatalak geçirdiler. İlk okulu anne ve babalarının kucağında taşınarak bitiren ve hala birilerinin yardımıyla günlük ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Darıcı kardeşler, maddi sıkıntı içerisinde uzanacak bir yardım eli bekliyor. Sadece sakatlık maaşı aldıklarını ve köylülerinin yardımıyla hayatta kaldıklarını söyleyen Mustafa ve Halime Darıcı kardeşler, "Büyüklerimizden ortopedik yatak istiyoruz. Bizim bu çağrımıza cevap verin" dedi.

İlerlemiş yaşı dolayısıyla iş yapamayan 84 yaşındaki baba Mehmet Darıcı, maddi durumlarının kısıtlı olduğunu, çocuklarına zor da olsa bakmaya çalıştığını belirterek, "Biz akraba evliliği yaptık ve çocuklarımızı yatağa mahkum ettik" diye konuştu.

www.manisaliyiz.com

yeni forumumuza tüm manisalıları bekliyoruz.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Demirci'de Bir Ailenin Akraba Evliliği Dramı
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 01:20:20 ÖS »

« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2007, 11:26:58 ÖS »
padişah
Üye Bilgileri Selendili

Yazik...

Cahİllİk İŞte