Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » ENTELLEKTÜEL BOARD » Tarih Bölümü
 Çin İşkencesi Nedir, Nasıl yapılır?

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Çin İşkencesi Nedir, Nasıl yapılır?  (Okunma Sayısı 870 defa) Seçenekler Arama
« : Ekim 17, 2006, 11:35:30 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

1- İdam edilecek adamın yanı başında bir saç hazırlanırmış ve bu saç allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmıış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış. Sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş.

2- Suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık)

3- Suçlu ortası delik bir sandalyeye çıplak bir şekilde oturtulurmuş. Bu delik yere içinde fare olan bir kase
yerleştirilirmiş ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış. Tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış.

4- Suçlu güneşin altına ellerinden bağlı bir şekilde yatırılırmış. Suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş. Deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış. Saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış. Bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş...(hatta bunu Moğollar da yaparmış fakat adam ölmeden hemen önce çıkarılırmış kafadaki ve beyni tahrip olduğundan aklı çalışmaz bir durumda olur ve hizmetçi olarak yanlarında çalıştırırlarmış...

5- Suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş. Dışkısını da o çukura
yapmak zorunda kalan adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş...

6- Suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış ve üstten damlalar halinde
soğuk su damlatılırmış. Damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış.

7- Suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış ve adam bir süre sonra dayanamayıp gözlerini kapatır ve kör olurmuş (adamin biri 2 gün dayanmış)

8- Suçlu 10 metre karelik bir odaya kapatılırmış ve burdan hiç çıkartılmazmış yemeği düzenli olarak verilen adam tuvalet
olmaması nedeniyle tuvaletini odanın bir kenarına yapmak zorunda kalırmış. Bir süre sonra yaptığı dışkı ve idrarların
zehir salgılamalarından dolayı adam zehirlenerek ölürmüş.

9- Suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutulur ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru
ileri geri sallarlarmış. Saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş.

-Alıntı-

HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Çin İşkencesi Nedir, Nasıl yapılır?
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 12:42:35 ÖS »

« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2006, 11:39:19 ÖÖ »
mavi
MASMAVİ ÜYE
Üye Bilgileri Selendili

ben daha güzel bi yol biliyom:)
suclu hakan izmir adlı kullanıcıyla bir saat cik aynı odaya konur ve kapısı kitlenit:)
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2006, 11:42:24 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: mavi
suclu hakan izmir adlı kullanıcıyla bir saat cik aynı odaya konur ve kapısı kitlenit:)

Harbiden yaaaa.111

« Yanıtla #3 : Ekim 17, 2006, 01:15:58 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: mavi
1 1 1

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #4 : Ekim 17, 2006, 01:17:30 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: umutzi
1- İdam edilecek adamın yanı başında bir saç hazırlanırmış ve bu saç allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmıış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış. Sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş.

2- Suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık)

3- Suçlu ortası delik bir sandalyeye çıplak bir şekilde oturtulurmuş. Bu delik yere içinde fare olan bir kase
yerleştirilirmiş ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış. Tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış.

4- Suçlu güneşin altına ellerinden bağlı bir şekilde yatırılırmış. Suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş. Deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış. Saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış. Bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş...(hatta bunu Moğollar da yaparmış fakat adam ölmeden hemen önce çıkarılırmış kafadaki ve beyni tahrip olduğundan aklı çalışmaz bir durumda olur ve hizmetçi olarak yanlarında çalıştırırlarmış...

5- Suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş. Dışkısını da o çukura
yapmak zorunda kalan adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş...

6- Suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış ve üstten damlalar halinde
soğuk su damlatılırmış. Damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış.

7- Suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış ve adam bir süre sonra dayanamayıp gözlerini kapatır ve kör olurmuş (adamin biri 2 gün dayanmış)

8- Suçlu 10 metre karelik bir odaya kapatılırmış ve burdan hiç çıkartılmazmış yemeği düzenli olarak verilen adam tuvalet
olmaması nedeniyle tuvaletini odanın bir kenarına yapmak zorunda kalırmış. Bir süre sonra yaptığı dışkı ve idrarların
zehir salgılamalarından dolayı adam zehirlenerek ölürmüş.

9- Suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutulur ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru
ileri geri sallarlarmış. Saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş.

-Alıntı-
iğrenç ve insanlık dışı uygulamalar bunlar..:69:

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #5 : Ekim 17, 2006, 04:20:12 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

eziyet idamdan sonra devan ediyor yani

Havaya bakar hava alırsın,
Toprağa bakar dua alırsın...
« Yanıtla #6 : Ekim 17, 2006, 07:12:37 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Şerefsizler ne olacak...
Er meydanında mert olmayan mazluma gücü yeten zavallı zihniyet...

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2006, 07:58:52 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: gofur
Şerefsizler ne olacak...
Er meydanında mert olmayan mazluma gücü yeten zavallı zihniyet...

La oğlum sen bugünlerde yine ağır abi takılıyon bakıyom.İyi fırça yemişin galiba.Muahahahaha:21::21:

« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2006, 08:55:22 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Evet dostum beni bu havalar mahvetti...
Tütüne yeniden mi başlasak ne...Anlamsız yaşama anlam katmak adına..
Bi boşluktayım sanki uçuyorum.....

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #9 : Ekim 18, 2006, 07:38:31 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: gofur
Evet dostum beni bu havalar mahvetti...
Tütüne yeniden mi başlasak ne...Anlamsız yaşama anlam katmak adına..
Bi boşluktayım sanki uçuyorum.....
dostum boşver tütünü,hazır bırakmışken tekrar başlama bence...
hayatına tütünü bir katkısı olmazki,insanın iradesi güçlü olduğu sürece herşeyin üstesinden gelebilir...

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv