Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 Çiftçi Bu Kez Orduda Haykıracak...

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Çiftçi Bu Kez Orduda Haykıracak...  (Okunma Sayısı 2824 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 28, 2006, 02:31:18 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

22 eylül 2005 manisa mitinginden sonra halen darboğazdan kurtulamayan ülke çiftçisi bukez 29 temmuz 2006 günü cumartesi günü(yarın) orduda toplanarak hakkını arayacak

bu imitinge manisa ve ilçelerinde bulunan 16 ziraat odasıda destek veriyor

Havaya bakar hava alırsın,
Toprağa bakar dua alırsın...
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Çiftçi Bu Kez Orduda Haykıracak...
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 12:34:37 ÖS »

« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2006, 02:42:49 ÖS »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

Fisko

« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2006, 02:42:50 ÖS »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

Fiskobirlik fındığa gerçekte olması gerekenden fazla fiat biçti.
Paralarıda çarçur etti şimdi ne diye miting yapacak merak ediyorum.

Hükümette siyası nedenlerden dolyı fiskobirliği düştüğü çukurdan çıkarmıyor.
Kooperatifleri tuzu kuru. Kendi maaşlarını tıkır tıkır alıyor.
Olan fındık çiftçisine oluyor.
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2006, 02:48:01 ÖS Gönderen: ALPASLAN Yakup » Logged

« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2006, 03:00:37 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

hükümetin verdiği fiyat 90 sent idi
bu ifiyata toplanmaz bile hocam
daha dalında çiçekteyken fındığa bedava pazar bulan tüccarların işini bozdu çiftçinin malının hakkını verdi diye fiskobirliğin kredi kapılarını kapaması birbaşka fiyaskodur

« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2006, 03:43:42 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Valla çiftçi zaten bitti.Köyler kasabalar boşalmakta insanlar oluk oluk büyük kentlerin varoşlarına akmakta.
Bari dünyada tekel olabileceğimiz fındıkta hükümetle Fiskobirlik inadı bıraksın.Tamam Fiskobirlik  fiat konusunda hatalıdır ama sırf Fiskobirlik yönetimine hükümetin işaret ettikleri seçilmedi diye de hükümetin cephe alması hoş değil.
Olan çiftçiye oluyor, pazar kaybediyoruz...

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #5 : Ağustos 01, 2006, 01:13:52 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: gofur
Valla çiftçi zaten bitti.Köyler kasabalar boşalmakta insanlar oluk oluk büyük kentlerin varoşlarına akmakta.
Bari dünyada tekel olabileceğimiz fındıkta hükümetle Fiskobirlik inadı bıraksın.Tamam Fiskobirlik fiat konusunda hatalıdır ama sırf Fiskobirlik yönetimine hükümetin işaret ettikleri seçilmedi diye de hükümetin cephe alması hoş değil.
Olan çiftçiye oluyor, pazar kaybediyoruz...
BENCEDE..
BU İNATTAN BİR AN ÖNCE VAZGEÇİLMELİ..
OLAN HALKIMIZA OLUYOR..

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #6 : Ağustos 01, 2006, 02:24:12 ÖS »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

Bilal ÇETİN'in haberi

İş Bankası kredi için Baykal'ı da dinlemedi

Fındık üreticisine 10 ay önce aldığı ürünlerinin parasını ödeyemeyen Fiskobirlik'in kredi için başvurduğu bütün bankalar ret cevabı verince İş Bankası'nda yüzde 30'a yakın bir hisseye sahip CHP'nin Genel Başkanı Deniz Baykal devreye girdi. Ancak, İş Bankası da Baykal'a rağmen Fiskobirlik'e kredi vermeyi kabul etmedi.

2 KATRİLYON SİLİNDİ AMA...

Bankalar, Fiskobirlik'in Hazine'ye olan 2 katrilyonluk borcunu gerekçe göstererek kredi vermeyi kabul etmedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Fiskobirlik yöneticileri bankalardan kredi alamadıklarını Hazine'ye olan 2 katrilyonluk borçlarının silinmesini istedi. Başbakan Erdoğan'ın talimatı üzerine IMF'nin karşı çıkmasına rağmen Fiskobirlik'in Hazine'ye olan 2 katrilyonluk borcu silindi.

TEMİNATA RAĞMEN RET

Fiskobirlik'in Hazine'ye olan borcunun silinmesinin ardından yöneticiler kamu ve özel bankaların kapısını yeniden çaldı. Ancak hem kamu hem de özel bankalar Fiskobirlik'e kredi vermeyi kabul etmedi. Fiskobirlik'in teminat olarak gösterdiği birçok gayrımenkule rağmen hiçbir banka kredi vermeyi kabul etmedi. Bankaların kredinin geri dönüşümünün olmayacağı endişesiyle kredi vermeyi kabul etmediği öğrenildi.

İŞ BANKASI İKNA OLMADI

Kamu ve özel bankaların kredi vermeyi kabul etmemesi üzerine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal devreye girdi. Deniz Baykal'ın 10 Mayıs'ta Ordu'da yaptığı miting öncesinde İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'yi aradığı öğrenildi. CHP'nin 4 yönetim kurulu üyesinin bulunduğu İş Bankası Genel Müdürü'ne Baykal'ın "Ben Ordu'da miting yapacağım. Mitingte, 'Kamu bankaları Fiskobirlik'e kredi vermiyor. Fiskobirlik'e İş Bankası kredi verecek' şeklinde açıklama yapacağım" dediği öğrenildi. Ersin Özince'nin ise "Sayın genel başkan siz istediğiniz açıklamayı yapabilirsiniz. Ama Fiskobirlik'e kredi verirsek hiçbir yönetim kurulu üyesi yerinde kalmaz hepsi istifa eder" dediği bildirildi. Baykal ise açıklama yapamadı.

Rüşvet ve tehdit dolu sitem mektubu

İş Bankası'ndan kredi alamayan Fiskobirlik Genel Müdürü Salih Erdem'in İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'ye bir sitem mektubu yazdığı ortaya çıktı.
Erdem'in mektubunda özetle şunları kaydettiği bildirildi:
"240 bin ortak üreticimize ortak kart projesi ürün bedelinin sadece bankanızdan ödenmesi, kuruma maaş ödemeleri, 35 adet marketler zincirimizin post cihazlarının sadece bankanıza tahsis edilmesi, 100 trilyona yakın mevduatın bankanızda değerlendirilmesi gibi projelerin bazıları hayata geçmiş bazıları da geçme aşamasındaydı. Ancak, kredi talebimizi uygun görmediğiniz tarafımıza bildirilmiştir. Bu durum Türkiye İş Bankası'nın inandırıcılığına gölge düşürmüştür."

« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2006, 02:30:33 ÖS »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

Fiskobirlik yöneticilerinin  basiretsizliği yüzünden 8 milyon fındık üreticisi perişan olurken 2 katrilyonluk borçda 70 milyon halkın sırtından ödeniyor.
Yanlış yatırım yanlış fiyat belirleme politikasi ve sonuç bu.

« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2006, 02:32:29 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

İş Bankası'ndan kredi alamayan Fiskobirlik Genel Müdürü Salih Erdem'in İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'ye bir sitem mektubu yazdığı ortaya çıktı.
"240 bin ortak üreticimize ortak kart projesi ürün bedelinin sadece bankanızdan ödenmesi, kuruma maaş ödemeleri, 35 adet marketler zincirimizin post cihazlarının sadece bankanıza tahsis edilmesi, 100 trilyona yakın mevduatın bankanızda değerlendirilmesi gibi projelerin bazıları hayata geçmiş bazıları da geçme aşamasındaydı. Ancak, kredi talebimizi uygun görmediğiniz tarafımıza bildirilmiştir. Bu durum Türkiye İş Bankası'nın inandırıcılığına gölge düşürmüştür."

Başlığı bakan gerçekten birşeyler teklif etmişler sanacak
ancak kısasa kısas bir anlam taşıdığını okumadan kimse anlayamaz tabiki.

« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2006, 02:48:22 ÖS »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

Bak seyman güzel kardeşim Türkiye'de bir yönetici zihniyeti var.
Bunlar kendilerini yenilemezler değişimden uzak vizyonu olmayan insanlardır. Bunlar Sadece koltuğu doldurur mevcut durumun devamını sağlamaktan başka bir işe yaramazlar.
Geriye gider ileriye gidemezler.
Halktan uzak fildişi kulede yaşarlar.
Halkı küçümserler.
Onlara göre halk cahildir.
Halk hiçbirşeyden anlamaz diye düşünürler.
Bir yönetici vizyon sahibi olmalıdır.
Başarısızlığını ona buna fatura ederek işin içinden sıyrılma kurnazlığına gitmemelidir.
Gördüğünüz gibi yöneticilerinin bir kısmı CHP li olmasına rağmen İş Bankası bile kredi vermemekte.
Fiskobirliğe güvenmemektedir.
Dernek yüöneticilikleri saltanat gibi bir kere seçildimi birdaha indirmek neredyse imkansız.
Fiskobirlik yöneticilerinin faturasını neden Türk halkı ödesin.
Başarısızlığın bedeli olarak istifa etsin.
Orası babasının çiftliği değil.

« Yanıtla #10 : Ağustos 01, 2006, 02:49:33 ÖS »
BAYBARS
U.Ç.K.
Üye Bilgileri Selendili
*

Asıl mesele akp ordu milletvekilinin ordu emniyet müdürüne 'dağıtın bu adamları 'sözüne emn.müdürünün 'ne yapayım öldüreyim mi?gelin kendiniz konuşun' dedikten sonra  merkeze çekilmesi

« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2006, 02:50:10 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

bukadar teminata karşılık eğer bir banka kredi vermiyorsa bunun arkasında siyasi odaklarının sindiği apaçık ortada
kendilerine boyun eğmeyen birimleri eritmek işlerine geliyor anlaşılan.

« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2006, 02:53:25 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

Gördüğünüz gibi yöneticilerinin bir kısmı CHP li olmasına rağmen İş Bankası bile kredi vermemekte.
Fiskobirliğe güvenmemektedir.

sadece siyaset yapıyorlar
90 sent'e fındık olmaz
geçen yıl hükümetin açıkladığı rakam bu

« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2006, 08:23:03 ÖS »
xlarge
yeditepeli
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: BAYBARS
Asıl mesele akp ordu milletvekilinin ordu emniyet müdürüne 'dağıtın bu adamları 'sözüne emn.müdürünün 'ne yapayım öldüreyim mi?gelin kendiniz konuşun' dedikten sonra  merkeze çekilmesi

bir türkiye gerçegi
« Yanıtla #14 : Ağustos 01, 2006, 08:33:49 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Olan Emniyet Müdürüne oldu.Adamın verdiği cevap " "En fazla yarın bavulumu toplayıp giderim" ve dediği oldu.Mert adammış.

HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA

« Yanıtla #15 : Ağustos 01, 2006, 08:53:38 ÖS »
Serk@N
Üye Bilgileri Selendili

samsun-ordu yolunu 9 saat trafige kapatan ve 80 km araç trafiği oluşturan benim çiftçim olamaz. yine bu işin içinde birileri var,siyasi prim sağlamak isteyenler,provakasyon yapmak isteyenlerin çoğunlukta olduğu bir gösteriydi bence. demokratik bir hakkı kullanalım isterken başkalarının demokratik haklarını saygı göstermek gerekir.
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2006, 08:58:37 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: aslanalp
samsun-ordu yolunu 9 saat trafige kapatan ve 80 km araç trafiği oluşturan benim çiftçim olamaz. yine bu işin içinde birileri var,siyasi prim sağlamak isteyenler,provakasyon yapmak isteyenlerin çoğunlukta olduğu bir gösteriydi bence. demokratik bir hakkı kullanalım isterken başkalarının demokratik haklarını saygı göstermek gerekir.

Bence provakasyon falan değil bu.Milletin kursağına kadar geldi artık.Birilerini savunacaz derken herşeyi provakasyona bağlamayalım lütfen.En demokratik hakkı bu insanların.Ne olduysa başımıza ne geldiyse susmamızdan ve sessiz kalmamızdan geldi hep.

« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2006, 09:07:31 ÖS »
Serk@N
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: umutzi
Bence provakasyon falan değil bu.Milletin kursağına kadar geldi artık.Birilerini savunacaz derken herşeyi provakasyona bağlamayalım lütfen.En demokratik hakkı bu insanların.Ne olduysa başımıza ne geldiyse susmamızdan ve sessiz kalmamızdan geldi hep.

bilmiyorum ne düşündün ama kimseyi savunduğum falan yok. çiftçilerin polisle çatışmasına anlam veremedim. demokratik bi hak kullanalım derken 80 km konvoy oluştuğunu göz ardı etmeyelim. herkes protestosunu yapabilir,miting yapılmadan önce bende destekliyordum ama bugün televizyonlarda izledikten sonra çiftçi protestosundan çok başka şeyleri hatırlattı bana. bu sadece benim fikrim tabi.
« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2006, 09:17:04 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

bilmiyorum ne düşündün ama kimseyi savunduğum falan yok. çiftçilerin polisle çatışmasına anlam veremedim. demokratik bi hak kullanalım derken 80 km konvoy oluştuğunu göz ardı etmeyelim. herkes protestosunu yapabilir,miting yapılmadan önce bende destekliyordum ama bugün televizyonlarda izledikten sonra çiftçi protestosundan çok başka şeyleri hatırlattı bana. bu sadece benim fikrim tabi.

80 Km kuyruk olmasaydı yapılan prostestonun hiç bir yansıması olmazdı.Burdan söyledik benzine sürekli zam yapıyorlar mümkün olmadıkça özel araba kullanmayalım diye sesimizi kimse duymadı.Demek ki bizim de sesimizi duyurabilmemiz için 80 km lik kuyruk yapmamız gerekiyor.Yapıncada provakasyon olacak adı.Geçeceksin bunları Aslanalp.En nihayetinde bunlar çiftçi ve bu vatanın insanları 80 değil 800 km konvayda yapsalar isteklerini duyurmak ve söke söke almak bunun adı.Hadi bakalım fiyatları yukarı çekmesinler sıkıysa.

« Yanıtla #19 : Ağustos 02, 2006, 08:25:34 ÖÖ »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

provakasyon dikkat edersek önce hükümetten geldi trt'nin yayınını kestirdi olay bundan sonra patlak verdi güya sesi duymayacak, güya protestoları işitmeyecek bu mümkünmüsen bu memleketin idarecisiysen dinliycen oda milletse anlatcak efendi diye diye tarım kesimini neredeyse ortadan kaldıracaklar.

ben bu mitingde sunu farkettim bu ülkede yaşamak istiyorsan eğer dişli olcan tuttuğunu koparcan yoksa sadece yem olursunatarlar birilerinin önüne yok olur gidersin.

« Yanıtla #20 : Ağustos 02, 2006, 08:40:59 ÖÖ »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

Şiddete tabiki hep karşıyız ancak manisada bu millet efendiliğini bozmadı eline geçen sadece bir hiç oldu. biyerlerde ses çıkıyorsa orada sorun var demektır sorun belki çözülemeyebilir ama seni dinleyen bile olmuyorsa butür olaylar herzaman kaçınılmazdır. artık saltanat devri yok, demokrasi var hür yaşama hakkı var. bunuda istemek herkesin hakkı.

« Yanıtla #21 : Ağustos 02, 2006, 09:37:19 ÖÖ »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

90 km'lik kuyrukta sen yoktun tabiki umutzi ve seyman.
Memleketine gitmek için yola çıkan en az 15 saat yol yorgunluğu olan yüzlerce binlerce çoluk çocuk kadın hasta yaşlı insanın günahı neydi kardeş.
9 sat boyunca yollarda perişan ediyorsun.
Kendilerini hasretle bekleyen yılın özlemini gidermek için bekleyen vatandaşımn suçu ne.
Hak aramanın binbirçeşit yolu var.
Hak aramanın kutsallığına inanan bir insanım.
Bunun için emniyet müdürünün boğazına sarılmak gerekmez.
Etrafı yakıp yıkıp tahrip etmek gerekmez.
Fındık konusunda mağdur olmuş insanlardan biriside bizzat benim.
Geçen sene çocuklarala tatılımızı fındık için ayırdık.
Yaklaşık 500 kg cıvarında fındığımız vardı.
Bugün yaklaşık olarak 2.500 ytl zaradayım.
Bizim için bu meblağ çok önemli bir miktar.
Kindar bir insan değilim ama sebep olan kimse bedelini ödmesini isterim.
İster siyasi  iktidar ister FİSKOBİRLIK farketmez.

« Yanıtla #22 : Ağustos 02, 2006, 10:24:24 ÖÖ »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

tabii şimdide sorumlu içi kan ağlayan o insanlar oluyor,
olaya karışan vekilleri hiç gören yok
biz dua ediyoruz daha fazla hezimet olmadı
belki ben yoktum ama beni sizi herkesi temsil eden insanlarda orda mahsur kaldı peki bunu dile getiren varmı?
ben fıdıkçı filande değilim ama şunu sormadan edemicem
üreticiden tüccar şuan 1,80 ytl'ye topluyor
ben bir tüketici olarak neden markete 15 ytl ödüyorum ?
bur aradaki uçurum nedir söylececek varmıdır?

« Yanıtla #23 : Ağustos 02, 2006, 10:31:12 ÖÖ »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

o yollar hep denendi sayın hocam değişen birşey yok

« Yanıtla #24 : Ağustos 02, 2006, 11:00:43 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: ALPASLAN Yakup
Bilal ÇETİN'in haberi

İş Bankası kredi için Baykal'ı da dinlemedi

Fındık üreticisine 10 ay önce aldığı ürünlerinin parasını ödeyemeyen Fiskobirlik'in kredi için başvurduğu bütün bankalar ret cevabı verince İş Bankası'nda yüzde 30'a yakın bir hisseye sahip CHP'nin Genel Başkanı Deniz Baykal devreye girdi. Ancak, İş Bankası da Baykal'a rağmen Fiskobirlik'e kredi vermeyi kabul etmedi.

2 KATRİLYON SİLİNDİ AMA...

Bankalar, Fiskobirlik'in Hazine'ye olan 2 katrilyonluk borcunu gerekçe göstererek kredi vermeyi kabul etmedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Fiskobirlik yöneticileri bankalardan kredi alamadıklarını Hazine'ye olan 2 katrilyonluk borçlarının silinmesini istedi. Başbakan Erdoğan'ın talimatı üzerine IMF'nin karşı çıkmasına rağmen Fiskobirlik'in Hazine'ye olan 2 katrilyonluk borcu silindi.

TEMİNATA RAĞMEN RET

Fiskobirlik'in Hazine'ye olan borcunun silinmesinin ardından yöneticiler kamu ve özel bankaların kapısını yeniden çaldı. Ancak hem kamu hem de özel bankalar Fiskobirlik'e kredi vermeyi kabul etmedi. Fiskobirlik'in teminat olarak gösterdiği birçok gayrımenkule rağmen hiçbir banka kredi vermeyi kabul etmedi. Bankaların kredinin geri dönüşümünün olmayacağı endişesiyle kredi vermeyi kabul etmediği öğrenildi.

İŞ BANKASI İKNA OLMADI

Kamu ve özel bankaların kredi vermeyi kabul etmemesi üzerine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal devreye girdi. Deniz Baykal'ın 10 Mayıs'ta Ordu'da yaptığı miting öncesinde İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'yi aradığı öğrenildi. CHP'nin 4 yönetim kurulu üyesinin bulunduğu İş Bankası Genel Müdürü'ne Baykal'ın "Ben Ordu'da miting yapacağım. Mitingte, 'Kamu bankaları Fiskobirlik'e kredi vermiyor. Fiskobirlik'e İş Bankası kredi verecek' şeklinde açıklama yapacağım" dediği öğrenildi. Ersin Özince'nin ise "Sayın genel başkan siz istediğiniz açıklamayı yapabilirsiniz. Ama Fiskobirlik'e kredi verirsek hiçbir yönetim kurulu üyesi yerinde kalmaz hepsi istifa eder" dediği bildirildi. Baykal ise açıklama yapamadı.

Fiskobirlik yöneticilerinin basiretsizliği yüzünden 8 milyon fındık üreticisi perişan oldu...

yazık çok yazık...
bu millet bunlara layık değil...
bir an önce bu yöneticilerin tamemen görevden alınması ve bu zararın onlardan çıkarılması lazım...
babalarının çiftliği gibi yönetmeye kalkarlarsa böyle olur işte...
o kadar olayların sorumlusu kim?
yazık değilmi halkımıza....:68:

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #25 : Ağustos 02, 2006, 11:12:23 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Memleketine gitmek için yola çıkan en az 15 saat yol yorgunluğu olan yüzlerce binlerce çoluk çocuk kadın hasta yaşlı insanın günahı neydi kardeş.
Kendilerini hasretle bekleyen yılın özlemini gidermek için bekleyen vatandaşımn suçu ne.
İster siyasi iktidar ister FİSKOBİRLIK farketmez.

Bunlar bahane Hocam.Ben o kuyrukta olsaydım bir şekilde orda ki insanlara destek olurdum.80.000 insandan bahsediyoruz burda 3-5 çapulcudan değil.Bu arada bir gelenek gelişti hükümette.Hakkını arayan insanlara hep provakasyon var denindi.Ama dikkat ederseniz kimse bir yerleri yakıp yıkmadı.İnsanlar insanca haklarını aradılar.

« Yanıtla #26 : Ağustos 02, 2006, 01:03:27 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: umutzi
Bunlar bahane Hocam.Ben o kuyrukta olsaydım bir şekilde orda ki insanlara destek olurdum.80.000 insandan bahsediyoruz burda 3-5 çapulcudan değil.Bu arada bir gelenek gelişti hükümette.Hakkını arayan insanlara hep provakasyon var denindi.Ama dikkat ederseniz kimse bir yerleri yakıp yıkmadı.İnsanlar insanca haklarını aradılar.
bende olsam oradaki 80.000 kişiye destek veririm...
bu tür eylemleri provoke etmek isteyenler oluyor ama neticede bu kadar kişinin içinde onlar sadece 3-5 çapulcu...
insanlar hakkını insanca ve sonuna kadar aramalıdır tabiki...

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #27 : Ağustos 02, 2006, 01:06:03 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

İster siyasi iktidar ister FİSKOBİRLIK farketmez.
sizede geçmiş olsun hocam...
Fiskobirliği babalarının malı gibi yönetmeye kalkanlar inşallah vicdanlarıyla hesaplaşırlar..
ister siyasi iste bürokratik;kimsenin halkımızı yollara dökmeye hakkı yoktur..
milletin sabrını taşırmasınlar...

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #28 : Ağustos 02, 2006, 02:12:08 ÖS »
AVCI
Üye Bilgileri Selendili
**

Yeni Secim Kazanan Hükümete Kaybeden 3 Zarf Vermiş .. Işler Ters Giderse Bir Nolu Zarfi Aç.aradan Alti Ay Geçmiş Işler Ters Gidiyor Rüzgar Ters Esiyor Akilarina Zarflar Geliyor.1ci Zarfi Açiyorlar Gideni Kötüle Enkaz Edebiyati üç Beş Ay Ortalik Yatişmiş Sonra Yine Başlamiş 2ci Zarfi Açmişlar Basina çat  öyle Yapmişlar .işler Iyi Ama Basin Istemiyor Halk üç Ay Daha Idare Etmiş Yine Olmamiş.3cü Zarfi Açarlar Suyunuz Isindi Halefinize üç Zarf Hazirlayin..... Açaba Zarflar Hazirlaniyormu?Huh?Huh?Huh??
« Yanıtla #29 : Ağustos 02, 2006, 04:14:07 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

liderlik farkı işte burda

Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv