Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Güncel haberler.
 CHP'li Aritman'dan tuhaf iddia

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: CHP'li Aritman'dan tuhaf iddia  (Okunma Sayısı 296 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 14, 2008, 07:34:03 ÖS »
akyuznet
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

CHP'li Aritman'dan tuhaf iddia

CHP'li vekil  Aritman'dan, Meclis Baskanligi'na garip mektup

Kadin milletvekilleri ve vekil eslerine hizmet veren kuaforlerden dolayi Meclis yonetimine tesekkur eden Aritman, manikurcu ve pedikurcu talebinde bulundu.

Ardindan da 'guvenilir duyumlar' aldigini savunurak ilginc bir iddia ortaya atti: "Ikinci kuafor odasinin ayri, cok ozel bir oda olarak turbanli, tam tesetturlu kadinlara hizmet verecegini ogrenmis bulunuyoruz. Boyle bir uygulamaya izin vermeyeceginizi umuyorum."

CHP Milletvekili Aritman, Meclis Baskani Koksal Toptan'a acik mektup yazarak TBMM'de kadin milletvekilleri, milletvekili esleri ve personelin yararlandigi kuafor hizmetleri icin tesekkur etti. Meclis'te gorevli iki kadin kuaforunun hem mesleklerinde usta hem de saygin kisiler oldugunu belirten Aritman, tek eksigin manikur-pedikur hizmeti ve kuafor salonunun kucuklugu oldugunu dile getirdi. Aritman, "Bu sorunlarin da giderilecegini ogrenmek bizleri cok memnun etmistir. Hatta bir manikurcunun goreve baslamasi ve kadin kuaforunun yanindaki erkek kuaforunun ana binaya nakledilerek, buranin da kadin kuaforlugu hizmetine tahsis edilmesi, memnuniyetimizi daha da artirdi." dedi. Ikinci kuafor odasinin turbanli, tam tesetturlu kadinlara hizmet verecegi yonunde 'guvenilir duyumlari' oldugunu iddia eden CHP'li vekil, Toptan'in boyle bir uygulamaya izin vermeyecegini umdugunu dile getirdi.

Aritman, su ifadeleri kullandi: "Oncelikli olarak kadinlar arasinda boyle bir ayrimciliga neden olmayacaginizi, hep birlikte namusumuz adina uzerine yemin ettigimiz laik Turkiye Cumhuriyeti anayasasina gore bir kamu kurumu olan TBMM'de boyle bir uygulamanin gerceklesmeyecegini bizzat zat-i alinizden ogrenmek, duymak istiyorum. Ihtiyac duyulan, manikur-pedikur hizmetleri ve daha genis bir mekandir. Bu nedenle yeni alinan kadin personelin sadece manikur-pedikur hizmeti sunmasi ve iki ayri oda yerine bunlarin birlestirilerek tek bir salon seklinde hizmete sunulmasini, ayrimcilik iceren uygulamalara baska kurumlara da ornek olacak sekilde neden olunmamasini rica ederim."

Servet Dag-CIHAN

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: CHP'li Aritman'dan tuhaf iddia
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 12:30:40 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv