« : Haziran 27, 2006, 07:50:47 ÖÖ » |
|
umutzi
|
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2006, 08:40:58 ÖS » |
|
reney45
|
neden hiç cevap yok?
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2006, 08:46:03 ÖS » |
|
reney45
|
hımmm. indirmesi uzun sürüyor biraz... verilen mesajlarda katılmadıklarım da var... fakat genelinde çok doğru tespitler var. teşekkürler paylaşıma...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2006, 09:03:05 ÖS Gönderen: reney45 »
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 27, 2006, 08:52:04 ÖS » |
|
xantiaris
|
"İnsan ırkı iki kanatlı bir kuştur Bir kanadı kadınlar, diğeri erkekler Ve her iki kanat da eşit düzeyde gelişmedikçe İnsan ırkı uçamayacaktır." Çok doğru bir söz...
Güzel bir sunu, teşekkürler
|
|
|
|
|
|
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="3"] •·.·´¯`·.·• Ya Tozu Dumana Katacaksın Ya da O Tozu Yutacaksın •·.·´¯`·.·• [/SIZE][/COLOR][/FONT]
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 27, 2006, 09:22:10 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 27, 2006, 10:50:57 ÖS » |
|
varyans45
|
teşekkürler...paylaşım için.....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 27, 2006, 10:54:21 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2006, 07:37:02 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
gerçekten doğru tespitler arkadaşım, e adam düşünmüş söylemiş, büyük bi adam sanırım bu ghali... büyük abiler söylemişse doğru söylemiştir kesin...
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2006, 07:39:08 ÖÖ » |
|
umutzi
|
gerçekten doğru tespitler arkadaşım, e adam düşünmüş söylemiş, büyük bi adam sanırım bu ghali... büyük abiler söylemişse doğru söylemiştir kesin... Bende diyorum ki Nupelda nerde.Bugün kü yoklamaya geç kaldın.Müdür Yrd çıkıp geç kaldığı al hemen valla yok yazarım bak ona göre   
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2006, 07:47:17 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2006, 07:52:33 ÖÖ » |
|
since
|
kadın ve erkek bir kuşun iki kanadı gibi deyimi çok doğru.. tşk.ler paylaşıma..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2006, 07:55:54 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2006, 08:21:44 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
yaaa ben burdayım da nedense kimse farkımda değil benim bugün :icon_frown:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2006, 09:39:46 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2006, 02:29:34 ÖS » |
|
cankurtaran
|
güzel bir sunu ancak hepsine katılmıyorum.teşekkürler umut abi