« : Mayıs 24, 2006, 11:29:51 ÖÖ » |
lantis
|
bazı sitelerde görüpte keşke bu sitede de olsaydı dedigim bir şey var, mesela selendi nin bir noktasına yerleştirilmiş bir web cam aracılıgıyla siteden ilçemizi 24 saat görebilsek (benim gibi uzaklarda olanlar için pek bir güzel olur  )
|
|
|
|
|
|
ECE & DEMIR WAS HERE..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2006, 01:39:07 ÖS » |
|
since
|
aslında bu konuda yetkililerle görüşme yapılsa iyi olur.. harika bir öneri değerlendirmek lazım..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2006, 02:35:20 ÖS » |
|
umutzi
|
Evet güzel fikir bencede.Haret gidermiş oluruz böylelikle...
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2006, 02:40:56 ÖS » |
|
balkan
|
GERÇEKTEN MÜTHİŞ OLUR:p
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2006, 03:42:12 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2006, 03:58:52 ÖS » |
|
Bahrierol
|
Arkadaşlar Ayrica Selendinin Köyleriyle Ilgili Güncel Bilgileri Olan Varsa Sitemizde Yayinlarsa Memnun Kaliriz. Ayrica Kamera Sistemide Güzel Fikir.
|
|
|
|
|
|
OPERATÖR
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2006, 06:44:51 ÖS » |
|
gofur
|
Kamera tokatüstüne mümkünse avcının kahvehanesine konursa iyi olur..
yada oylanabilir...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2006, 08:29:01 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2006, 11:06:02 ÖÖ » |
|
abdulheyy
|
kardeşim çok ii düşünmüşsün yaaa perşembe günleri babamı oraya çağırır görürüm manyak olur gerçek yetkililere sesleniyorum lütfen yapınn...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 26, 2006, 02:38:17 ÖS » |
|
balkan
|
abdülhey senin webcam'ı bağışlasana:D
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2006, 11:31:46 ÖÖ » |
lantis
|
kardeşim çok ii düşünmüşsün yaaa perşembe günleri babamı oraya çağırır görürüm manyak olur gerçek yetkililere sesleniyorum lütfen yapınn... tesekkurler, olursa sevdiklerimizi de görürüz  benzer bir çalışma kutahva valiligi tarafından yapılmış http://www.kutahya.gov.tr sol alt frame de canlı görüntü linki bulunuyor.denedim gayet net görüntü veriyor (yetkililerin dikkatine  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2006, 11:43:45 ÖÖ Gönderen: lantis »
|
|
ECE & DEMIR WAS HERE..
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 29, 2006, 04:32:05 ÖS » |
çayan sarıkaş
|
merhabalar ben selendiye 98 yılında gelmiştim,güzel ve insani ilişkileri yoğun olan bir ilçe. Kamera olayını yalnız kendimiz açısından düşünmeyelim tamam belki siz özlem duyuyor olabilirsiniz orayı görme isteği olabilir ama birde orada yaşayan insanlar açısından düşünün; devamlı izleniyor olma hissi pekte hoş olmayan bir psikolojik baskıdır aslında..belki bir çok genç veya yaşlı kamera olduğu için o mahaleden geçmeyecektir bunu da düşünün bence...bunun günümüzde birçok örnekleri var işlek olan bir caddeye konulan kameralar yüzünden o cadde işlevselliğini kaybettiğinden bir çok esnaf şikayet edip kameraları kaldırtmışlardır. Hepimiz insanız sonuçta izlenmek bir çoğumuzun hoşuna gitmez bu her ne kadar iyi amaçla yapılmış olsada....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2006, 07:48:35 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2006, 07:52:12 ÖÖ » |
|
since
|
merhabalar ben selendiye 98 yılında gelmiştim,güzel ve insani ilişkileri yoğun olan bir ilçe. Kamera olayını yalnız kendimiz açısından düşünmeyelim tamam belki siz özlem duyuyor olabilirsiniz orayı görme isteği olabilir ama birde orada yaşayan insanlar açısından düşünün; devamlı izleniyor olma hissi pekte hoş olmayan bir psikolojik baskıdır aslında..belki bir çok genç veya yaşlı kamera olduğu için o mahaleden geçmeyecektir bunu da düşünün bence...bunun günümüzde birçok örnekleri var işlek olan bir caddeye konulan kameralar yüzünden o cadde işlevselliğini kaybettiğinden bir çok esnaf şikayet edip kameraları kaldırtmışlardır. Hepimiz insanız sonuçta izlenmek bir çoğumuzun hoşuna gitmez bu her ne kadar iyi amaçla yapılmış olsada.... mutlaka insanların da rahatsız olduğu durumlar olabiliyor... zaten böyle bir proje kaymakamlık,belediye ve emniyet yetkililerinin beraber ortak bir nokta belirleyerek oluşması en güzeli.. ayrıca şunuda unutmamak gerekirki; kamera sistemi hırsızların yakalanmasında belirli noktalarda kurulursa başarı sağlar. görüşünüz için tşk.ler...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 30, 2006, 08:02:20 ÖÖ » |
|
since
|
tesekkurler, olursa sevdiklerimizi de görürüz  benzer bir çalışma kutahva valiligi tarafından yapılmış http://www.kutahya.gov.tr sol alt frame de canlı görüntü linki bulunuyor.denedim gayet net görüntü veriyor (yetkililerin dikkatine  ) bu konuda sanırım biraz zamana ihtiyacımız olacak... kaymakamlık,belediye ve emniyet yetkililerine bir öneri sunularak bu proje hayata geçirilebilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 30, 2006, 12:07:16 ÖS » |
|
balkan
|
çok iyi bi fikir.. EVET BU İŞ BENCE OLUR;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2006, 12:33:23 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 07, 2006, 09:40:02 ÖS » |
|
abdulheyy
|
abdülhey senin webcam'ı bağışlasana:D hallederizz gardeş 
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2006, 09:44:14 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 08, 2006, 10:05:28 ÖS » |
ramazan erol
|
ulen bizim memleketin insanına dayanmaz o kameralar:)
|
|
|
|
|
|
:45: [FONT="Arial Black"][SIZE="4"][COLOR="Blue"][/COLOR][/SIZE][/FONT]:45:
|
|
|
|