« : Nisan 01, 2007, 08:46:57 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Sus olup içimde, bana küssende dert olup içimde öldürülsemde varlığını çekip benden gidiversende yokluğuna inat severim seni lal olup dillerden ayrı düşsende, gam vurup yüreğime ezip geçsende kalkarım ardından severim seni sazımın teline, sızı olsanda binparçaya bölüp,kırgın yapsanda dirilip yeniden,severim seni saçıma teline ak düşürsende bin derdime bir dert daha eklesende tuz ekip yarama,delip geçsende söz olup dilden dile düşsemde sevmenin yüceliğiyle severim seni hasretin bağında yakıp geçsende, bi selamı bana esirgesende, hoşçakal deyipte,gidiversende yinede kul olur severim seni toprağında taş olur beklerim seni[/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2007, 08:21:39 ÖÖ » |
|
since
|
Sus olup içimde, bana küssende dert olup içimde öldürülsemde varlığını çekip benden gidiversende yokluğuna inat severim seni lal olup dillerden ayrı düşsende, gam vurup yüreğime ezip geçsende kalkarım ardından severim seni sazımın teline, sızı olsanda binparçaya bölüp,kırgın yapsanda dirilip yeniden,severim seni saçıma teline ak düşürsende bin derdime bir dert daha eklesende tuz ekip yarama,delip geçsende söz olup dilden dile düşsemde sevmenin yüceliğiyle severim seni hasretin bağında yakıp geçsende, bi selamı bana esirgesende, hoşçakal deyipte,gidiversende yinede kul olur severim seni toprağında taş olur beklerim seni süpersin...toprağında taş olur beklerim seni....vaaay be... böyle sevgi dostlar başına.....
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2007, 08:19:55 ÖS » |
seyman
|
Sus olup içimde, bana küssende dert olup içimde öldürülsemde varlığını çekip benden gidiversende yokluğuna inat severim seni lal olup dillerden ayrı düşsende, gam vurup yüreğime ezip geçsende kalkarım ardından severim seni sazımın teline, sızı olsanda binparçaya bölüp,kırgın yapsanda dirilip yeniden,severim seni saçıma teline ak düşürsende bin derdime bir dert daha eklesende tuz ekip yarama,delip geçsende söz olup dilden dile düşsemde sevmenin yüceliğiyle severim seni hasretin bağında yakıp geçsende, bi selamı bana esirgesende, hoşçakal deyipte,gidiversende yinede kul olur severim seni toprağında taş olur beklerim seni sen neymişsin be cankurtaran
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2007, 07:57:43 ÖÖ » |
|
since
|
sen neymişsin be cankurtaran bu kıza bir haller oldu dostum...  :35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2007, 05:39:44 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 04, 2007, 04:46:33 ÖS » |
|
cankurtaran
|
noluyonuz ya..insan bu herşey olur insana, ben memnunum halimden, iyi gelmiş bakın, bana şiir yazdırıyo ilham meleği oluyo kötümü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2007, 05:16:17 ÖS » |
seyman
|
noluyonuz ya..insan bu herşey olur insana, ben memnunum halimden, iyi gelmiş bakın, bana şiir yazdırıyo ilham meleği oluyo kötümü iyi yoldasın devam et:67: ilham perilerinden birazda bize gönder:)
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 05, 2007, 12:28:26 ÖS » |
|
since
|
noluyonuz ya..insan bu herşey olur insana, ben memnunum halimden, iyi gelmiş bakın, bana şiir yazdırıyo ilham meleği oluyo kötümü bizde memnunuz senin halinden.. evet şiirlerle siteyi şenlendiriyorsun.. daha ne olsunki... tşk.ler eline sağlık yüreğine sağlık... bu arada hani senin şair bir arkadaşın vardı nerelerde o? onuda getirsene aramıza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2007, 12:48:32 ÖS » |
|
cankurtaran
|
hı onu kaçırdınız çok beklersiniz silmişiniz forum yenilenirken üyeliği gitimş daha girmiyo valla zor biraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2007, 12:49:03 ÖS » |
|
cankurtaran
|
iyi yoldasın devam et:67: ilham perilerinden birazda bize gönder:) size ilhamiye gelsin benim ilham benden memnun:67:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 05, 2007, 01:38:51 ÖS » |
|
since
|
hı onu kaçırdınız çok beklersiniz silmişiniz forum yenilenirken üyeliği gitimş daha girmiyo valla zor biraz sende biliyorsunki hacklendiğimiz için o dönemde üye olan arkadaşlarımız silindi.. bizle alakası yok yani.. arkadaşını sen ikna edersin,kesinlikle kimseyi silmek gibi bir niyetimiz olmadı olamazda.. biz kaybetmek için değil kazanmak için uğraşıyoruz...:35: :35: arkadaşını nasıl ikna edebiliriz,yardımcı olsana?:75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 05, 2007, 04:36:45 ÖS » |
|
cankurtaran
|
valla zor kendi gelirse gelir ben bişe yapamam söledim çünkü üstüne düşmenin pek manası yok yani..inat biraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 05, 2007, 08:37:35 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 06, 2007, 07:53:34 ÖÖ » |
|
since
|
valla zor kendi gelirse gelir ben bişe yapamam söledim çünkü üstüne düşmenin pek manası yok yani..inat biraz Tokat inadı tuttu desene..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|