« : Ocak 20, 2006, 04:58:24 ÖS » |
|
Selendi
|
arkadaşlar şimdi aldığım bir habere göre
çamyayla köyünde ki kız kaçırma olayında 2 ölü 2 yaralı varmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2006, 09:19:20 ÖS » |
|
Selendi
|
çamyayla köyünde kız kaçırma olayında 2 kişi öldü, 2 si ağır 3 kişide yaralandı, Edinilen bilgiye göre olay bugün saat 14,30 sularında Aysel öz Nurullah yıldırım tarafından evlenmek amacıyla kaçırılıyor. Evlerinin bahçesinde bulunan Nurullah yıldırım (1982), Mustafa öz (1972) , cennet yıldırım (1950), Hüseyin ali öz (1957), hikmet özovalı (1976) bahçede çalışırken kaçırılan kızın abi Harun öz tarafından otomatik av tüfeği ile ateş açıyor. Nurullah yıldırım olay yerinde, Mustafa öz’de kaldırıldığı Salihli devlet hastanesinde hayatını kaybediyor. Ağır yaralı olan cennet yıldırım İzmir e Hüseyin ali öz ‘ de Salihli devlet hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralı olan Hikmet özovalı kula devlet hastanesinde tedavi edildi. Olayın ardından Harun öz jandarma tarafından turpcu köyü civarında yakalanarak gözetim altına alındı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2006, 11:35:13 ÖS » |
ramazankara
|
MANİSA (İHA) - Manisa'nın Selendi İlçesi'ne bağlı Çamyayla Köyü'nde kız kaçırma meselesinden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Aysel Öz, Nurullah Yıldırım tarafından evlenmek amacıyla kaçırıldı. Bunun üzerine Aysel Öz'ün ağabeyi Harun Öz, erkek tarafından, o sırada bahçede çalışmakta olan Nurullah Yıldırım (24), Mustafa Öz (34), Cennet Yıldırım (56), Hüseyin Ali Öz (49), Hikmet Özovalı (30) adlı kişilere otomatik av tüfeği ile ateş açtı. Nurullah Yıldırım olay yerinde, Mustafa Öz de kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Cennet Yıldırım İzmir'e, Hüseyin Ali Öz de Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralı olan Hikmet Özovalı da Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından firar eden Harun Öz, jandarma tarafından aranıyor
|
|
|
|
|
|
BİLGİNİN Efendisi Olmak İçin ÇALIŞMANIN Uşağı Olmalısın .... Bu paranın değil, yüreklerin zaferidir(20:45) Kıskananlar çatlasın......
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2006, 12:51:06 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2006, 08:35:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2006, 02:13:55 ÖS » |
mahonny79
Herkese Selam..
|
Ben Muhammet..Karabük/Safranbolu'da askerlik yapmaktayım..Çamyayla'da işlenen cinayet haberini duyunca şok oldum, Ölen kişilerle öldüren kişi akraba..Gerçekten çok yazık olmuş..Ölenlere Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar dilerim..İnşallah bir daha böyle cehalet örneği olaylar görmeyiz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2006, 12:54:18 ÖS Gönderen: mahonny79 »
|
|
Herkese selam. Ben Muhammet. Safranbolu'da askerlik yapmaktayım. Bugün tarih 16 Ağustos 2006. Şafak Doğan güneş!...:35: MSN: mahonny79@hotmail.com
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2006, 02:26:32 ÖS » |
mahonny79
Herkese Selam..
|
Merhaba arkadaşlar..Ben Muhammet..Ben de bir Selendiliyim. Şu an Karabük/Safranbolu'da vatani görevimi yapmaktayım..Şafak 203! Bana mesaj göndermek isterseniz messengerimi veriyorum: mahonny79@hotmail.comMutlu, sağlık dolu, huzurlu uzun ömürler dilerim...
|
|
|
|
|
|
Herkese selam. Ben Muhammet. Safranbolu'da askerlik yapmaktayım. Bugün tarih 16 Ağustos 2006. Şafak Doğan güneş!...:35: MSN: mahonny79@hotmail.com
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 30, 2006, 08:54:47 ÖÖ » |
|
h.kara
|
ölenlere gerçekten yazık olmuş
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 30, 2006, 09:34:19 ÖÖ » |
|
since
|
Ölenlere Yüce Allah'tan(c.c.) rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 23, 2006, 10:39:16 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
çamyayla eski adı Kalburca olan köy mü ?
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 23, 2006, 05:39:12 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
tahtacı kalburcu
|
|
|
|
|
|
ÜSTTE GÖK BASMASAR, ALTTA YER TELİNMESER, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZAR.
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 23, 2006, 06:37:47 ÖS » |
karartı_22
|
yazık olmuş.........
|
|
|
|
|