« : Mayıs 09, 2006, 04:24:26 ÖS » |
DENİZ
|
Calikli Koyu Selendiye 15km Uzakta Bulunan Yaklasik 350 400kisilik Nufusa Sahip 50haneden Olusan Sirin Bi Koydur Koyde Bedenli.akkus.yildiz.demirel.ay.çay.karli.calik.cay.kaya.vb Soy Adlari Kullanilmaktadir.koyun Geneli Kamyonculukla Gecimini Saglar Salihliye Gic Coktur.yazin Tutun Arpa Bugday Hashas Susam Vb Seyler Yetistirilir Koyun Gencleri Disaridadir Is Nedeniyle Koyde Bayramlarda Vb Sylerde Olurlar.bende Calidanim Ama Salihlide Oturuyorum.herkese Selam Allaha Emanet Olun...:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2006, 06:45:50 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2006, 07:13:33 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Calikli Koyu Selendiye 15km Uzakta Bulunan Yaklasik 350 400kisilik Nufusa Sahip 50haneden Olusan Sirin Bi Koydur Koyde Bedenli.akkus.yildiz.demirel.ay.çay.karli.calik.cay.kaya.vb Soy Adlari Kullanilmaktadir.koyun Geneli Kamyonculukla Gecimini Saglar Salihliye Gic Coktur.yazin Tutun Arpa Bugday Hashas Susam Vb Seyler Yetistirilir Koyun Gencleri Disaridadir Is Nedeniyle Koyde Bayramlarda Vb Sylerde Olurlar.bende Calidanim Ama Salihlide Oturuyorum.herkese Selam Allaha Emanet Olun...:d kardeş hoşgeldin, ben de Aşağı güllüce'den. kendini biraz tanıtırsan seviniriz, tanışırız, selamlar.
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2006, 08:25:35 ÖÖ » |
|
since
|
Calikli Koyu Selendiye 15km Uzakta Bulunan Yaklasik 350 400kisilik Nufusa Sahip 50haneden Olusan Sirin Bi Koydur Koyde Bedenli.akkus.yildiz.demirel.ay.çay.karli.calik.cay.kaya.vb Soy Adlari Kullanilmaktadir.koyun Geneli Kamyonculukla Gecimini Saglar Salihliye Gic Coktur.yazin Tutun Arpa Bugday Hashas Susam Vb Seyler Yetistirilir Koyun Gencleri Disaridadir Is Nedeniyle Koyde Bayramlarda Vb Sylerde Olurlar.bende Calidanim Ama Salihlide Oturuyorum.herkese Selam Allaha Emanet Olun...:d tşk.ler Deniz bey.. çalıklı köyü ile ilgili bilgi ve resimler varsa paylaşalım arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2006, 01:39:43 ÖS » |
|
sezer
|
Ole Ole
|
|
|
|
|
|
[FONT="Palatino Linotype"][SIZE="6"][COLOR="SlateGray"] BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZAEA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TAŞI ÖLÜMÜNE SEWİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞI [/COLOR][/SIZE][/FONT] [img]http://img381.imageshack.us/img381/807/nevzatkart001jk4gi3.gif[/im
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ekim 02, 2006, 07:18:21 ÖS » |
z.filik
|
en güzel köy çampınar arkadaşlar sizin bilmeniz gerek lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ekim 18, 2006, 12:44:01 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2006, 12:56:50 ÖS Gönderen: umutzi »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ekim 18, 2006, 01:07:01 ÖS » |
|
since
|
resim için tşk.ler Muhterem hocam... özellikle resim arşivimimize yaptığınız katkılar bizi dahada memnun ediyor...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ekim 18, 2006, 01:16:01 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
resim için tşk.ler Muhterem hocam... özellikle resim arşivimimize yaptığınız katkılar bizi dahada memnun ediyor... FORUMA KATILAN İNSANLAR belki muhabbet ediyor ama bazen de sırf SELENDİ adına siteye katılan selendililer var; ve bunlar yazılanlardan çok fotoğraflara bakıyor, o fotoğraflarla mutlu oluyorlar. Aslında fotoğraf konusunda sitemiz biraz daha zeng,inleştirilebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ekim 18, 2006, 02:01:30 ÖS » |
|
since
|
FORUMA KATILAN İNSANLAR belki muhabbet ediyor ama bazen de sırf SELENDİ adına siteye katılan selendililer var; ve bunlar yazılanlardan çok fotoğraflara bakıyor, o fotoğraflarla mutlu oluyorlar. Aslında fotoğraf konusunda sitemiz biraz daha zeng,inleştirilebilir. haklısınız hocam.. özelliklede resim arşivimizi genişletmemiz lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2007, 11:49:55 ÖÖ » |
fercanfercan
|
SELAMLAR.ÇALIKLILILAR.HARUN ÇAY KARDEŞİM NASILSIN.ÖZLEDİM SENİ.PALAVRALARINI ÖZLEDİM SENİN.NERLERDESİN LOOO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 26, 2007, 11:55:56 ÖÖ » |
fercanfercan
|
SELAM.BEN FATİH. ÇALIKLININ ÜST TARAFINDAN.BURAYA GÜZEL RESİMLER KOYAYIM KÖYÜMÜZ BİRAZ TANINMIŞ OLSUN.GERÇİ RESİMLERİN ÇOĞU PEK FAZLA KÖYÜ TANITMIYOR AMA OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 30, 2007, 09:57:12 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2007, 01:27:34 ÖS » |
elifesgi
|
selam çalıklı gençliği.bende elif.bence çok güzel bi site olmuş burası.benden de bitane fotoğraf olsun köyümüzle ilgili.bay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Temmuz 11, 2007, 01:34:30 ÖS » |
|
|