Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » FORUM HAKKINDA » Sorunlar & İstek ve Öneriler
 Bütün mesajlar silinsin........

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Bütün mesajlar silinsin........  (Okunma Sayısı 791 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 28, 2006, 10:43:41 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

sevgili selendi.com üyeleri;

Selendimizin tek ve alternatifsiz sitesi olan bu sitenin çok uzun zamandır bir ferdiyim. mesaj yoğunluna bakıldığı zamanda farkedilir bir düzeyde katılım sağlamaktayım.

Fakat bu gün arz etmek istediğim konu şudur... son bir haftadır selendi.com da gözlemlediğim üzere selendi.com adına mal olmuş bazı isimlerin yavaş yavaş çekildiği aşikardır . örneğin şövalye,umutzi,reney45 gibi bunlar sadece bir iki örnek.

ve hatta son bir haftadır siteyi ziyaret edenlerin sayısı aynı kalmakla beraber yorum yapanların sayısı 3-4 kişiyi geçmemektedir. Bundada site içerisinde son günlerde artan tartışmalar, seviyesiz küfürleşmeler ve hatta tehditler olmasıdır diye düşünüyorum.

Bu nedenle sevgili adminlerden ve hatta benim gibi bazı tartışmalara taraf olmuş arkadaşlarının bu günei kadar yazdıkları yazılarının  silinmesini ve yeni bir isimle sıfırdan giriş yapılarak daha düzeyli bir tartışma platformu oluşturulmasını arz ediyorum. Bu önerimi tabii ki önce admin arkadaşlara sonra sevgili üyelere bildiriyorum. ben REİS rumuzu olarak tüm mesajlarımın silinmesini ve rumuzumun kaldırılmasını diliyor. Yahya ismiyle yeniden giriş yapacağımı beyan ediyorum.
eski mesajlar neden silinsin diyenler için şu açıklamayı kendimce uygun buluyorum çünkü yaşanan tartışmalar baz alınarak tekrar aynı yazının sonundan başlamak yeni bir tartışmanın doğması anlamını taşımaktadır. Sitenin içeriğinin ve formatının korunması açısından bu şeklin doğru olacağına inanıyorum.

Mutlaka yeniden tartışmalar yaşayacağız ama artık beyaz ve yeni bir sayfa açalım, küfürsüz, tehditsiz tartışalım
 sevgi ve saygılarımla...........REİS

[SIGPIC][/SIGPIC]
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Bütün mesajlar silinsin........
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 11:46:36 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2006, 01:10:09 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Siteye eski katılımın ve paylaşımın olmadığı doğru...
Özellikle son bi hafta diyebiliriz...
Şu an kendi adıma bekle gör pozisyonundayım..
Ama başta Reis olmak üzere bazı arkadaşlar yeni bi yapılanmadan yanaysa şayet yapıcı yaklaşım sergileyeceğimi bilmenizi isterim...

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2006, 01:32:42 ÖS »
harmandalı-2
Yavuz Harmandalı
Üye Bilgileri Selendili
**

katılıyorum bence de siteye bi format atsak  ii olcek
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2006, 02:00:56 ÖS »
Serk@N
Üye Bilgileri Selendili

bak görün ben olmadan forumun tadı olmuyor. değerimi anladınız umarım:)Smiley

şaka bi yana bence mesajların azalması gayet normal. tatil zamanlarındayız. herkes tatile gitti. kimisi denize,kimisi köyüne memleketine gitti...ayrıca bu havalarda evde bilgisayar başında oturup internete takılmak pek akıl karı değil. sıcaklar insanı mahvediyor. insan kendini serin yerlere atıyor. bu durgunluğun birsüre sonra geçeceğini düşünüyorum.

son günlerde yine birçok tartışma olmuş neredeyse küfürleşmeye varan yazılar yazılmış. bunlarında etkisi olsa gerek. sonuçta burası bir forum. buraya ayakta tutan açılan konular,yazılan mesajlardır. ne kadar ilgi çekici olursa bizlerin forumda kalma süresi o kadar artar. kendi adıma söyleyim. son günlerde siteye sadece bi göz gezdirip çıkıyorum. cevap verecek çok şey bulamıyorum. hep aynı kişiler, alışagelmiş ağızlarınla konuşmaya devam ediyor. herkes kendine çeki düzen vermeli.

herhalde herkes anladı ki tartışmalar foruma zarar veriyor. çünkü tartışmasını bilmiyoruz. ahkam kesip duruyoruz. ona buna laf atmaktan,hakaret etmekten ileri gidemiyoruz. somut bir şey ortaya çıkaramıyoruz. siyasi konuşmaktan vazgeçemiyoruz. ideolojik açıdan olaylara bakmaktan kendimizi alamıyoruz.

ayrılma karara alan arkadaşları her zaman oplduğu gibi burada görmek istiyoruz. selendiyi seven, selendi için birşeyler yapmak isteyen kişiler birilerine küsüp gitmez. gitmek yerine kendimize çeki düzen verip nerede yanlış yaptığımızı düşünmeli ve sonrasında ona göre davranmalıyız.

haydi iş başına. daha yapacak çok şey var. daha yolun başındayız. birlik ve beraberlik içinde çok işler yapacağımıza inanıyorum.
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2006, 02:16:33 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: REİS
sevgili selendi.com üyeleri;

Selendimizin tek ve alternatifsiz sitesi olan bu sitenin çok uzun zamandır bir ferdiyim. mesaj yoğunluna bakıldığı zamanda farkedilir bir düzeyde katılım sağlamaktayım.

Fakat bu gün arz etmek istediğim konu şudur... son bir haftadır selendi.com da gözlemlediğim üzere selendi.com adına mal olmuş bazı isimlerin yavaş yavaş çekildiği aşikardır . örneğin şövalye,umutzi,reney45 gibi bunlar sadece bir iki örnek.

ve hatta son bir haftadır siteyi ziyaret edenlerin sayısı aynı kalmakla beraber yorum yapanların sayısı 3-4 kişiyi geçmemektedir. Bundada site içerisinde son günlerde artan tartışmalar, seviyesiz küfürleşmeler ve hatta tehditler olmasıdır diye düşünüyorum.

Bu nedenle sevgili adminlerden ve hatta benim gibi bazı tartışmalara taraf olmuş arkadaşlarının bu günei kadar yazdıkları yazılarının silinmesini ve yeni bir isimle sıfırdan giriş yapılarak daha düzeyli bir tartışma platformu oluşturulmasını arz ediyorum. Bu önerimi tabii ki önce admin arkadaşlara sonra sevgili üyelere bildiriyorum. ben REİS rumuzu olarak tüm mesajlarımın silinmesini ve rumuzumun kaldırılmasını diliyor. Yahya ismiyle yeniden giriş yapacağımı beyan ediyorum.
eski mesajlar neden silinsin diyenler için şu açıklamayı kendimce uygun buluyorum çünkü yaşanan tartışmalar baz alınarak tekrar aynı yazının sonundan başlamak yeni bir tartışmanın doğması anlamını taşımaktadır. Sitenin içeriğinin ve formatının korunması açısından bu şeklin doğru olacağına inanıyorum.

Mutlaka yeniden tartışmalar yaşayacağız ama artık beyaz ve yeni bir sayfa açalım, küfürsüz, tehditsiz tartışalım
sevgi ve saygılarımla...........REİS
turpcan arkadaşımız sitemizle ilgili bir düzenleme aşamasında olduğu için bu konuda bir süre daha beklememiz gerekecek..
Reis arkadaşımızın önerisi bence makul....
sitemizdeki son günlerdeki katılımın düşmesinin nedenlerinden birkaçı;küfürlü ve seviyesiz yazışmalar ve bazı siyasi tartışmalar..
lütfen arkadaşlar birbirimize karşı daha saygılı ve nazik olalım..
sabır sabır sabır...

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv