bak görün ben olmadan forumun tadı olmuyor. değerimi anladınız umarım:)

şaka bi yana bence mesajların azalması gayet normal. tatil zamanlarındayız. herkes tatile gitti. kimisi denize,kimisi köyüne memleketine gitti...ayrıca bu havalarda evde bilgisayar başında oturup internete takılmak pek akıl karı değil. sıcaklar insanı mahvediyor. insan kendini serin yerlere atıyor. bu durgunluğun birsüre sonra geçeceğini düşünüyorum.
son günlerde yine birçok tartışma olmuş neredeyse küfürleşmeye varan yazılar yazılmış. bunlarında etkisi olsa gerek. sonuçta burası bir forum. buraya ayakta tutan açılan konular,yazılan mesajlardır. ne kadar ilgi çekici olursa bizlerin forumda kalma süresi o kadar artar. kendi adıma söyleyim. son günlerde siteye sadece bi göz gezdirip çıkıyorum. cevap verecek çok şey bulamıyorum. hep aynı kişiler, alışagelmiş ağızlarınla konuşmaya devam ediyor. herkes kendine çeki düzen vermeli.
herhalde herkes anladı ki tartışmalar foruma zarar veriyor. çünkü tartışmasını bilmiyoruz. ahkam kesip duruyoruz. ona buna laf atmaktan,hakaret etmekten ileri gidemiyoruz. somut bir şey ortaya çıkaramıyoruz. siyasi konuşmaktan vazgeçemiyoruz. ideolojik açıdan olaylara bakmaktan kendimizi alamıyoruz.
ayrılma karara alan arkadaşları her zaman oplduğu gibi burada görmek istiyoruz. selendiyi seven, selendi için birşeyler yapmak isteyen kişiler birilerine küsüp gitmez. gitmek yerine kendimize çeki düzen verip nerede yanlış yaptığımızı düşünmeli ve sonrasında ona göre davranmalıyız.
haydi iş başına. daha yapacak çok şey var. daha yolun başındayız. birlik ve beraberlik içinde çok işler yapacağımıza inanıyorum.