« : Mart 09, 2007, 12:03:58 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2007, 12:05:24 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2007, 12:08:57 ÖS Gönderen: r a p u n z e l »
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2007, 01:39:04 ÖS » |
|
since
|
aa ermenek çok güzel bir yermiş.. resimleri görünce inan çok şaşırdım,bu kadar güzel bir oğaya sahip olacağı hiç aklımdan geçmemişti... gerçekten çokgüzel bir doğası var.. imkan olsada Ermenek e gidebilsek ve sevgili dostumuz Rapunzel e misafir olabilsek... birde ilk resimdeki o ağaç kaç yaşında acaba?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2007, 01:42:46 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
inan ağacın yaşını bilmiyorum ancak, çok büyük çınarlar var burda...
ve evet yazın muhteşem bi yer... Tertemiz bir havası var, çok hafif nemli...
Ah arkadaşım, eğer yolunuz düşerse ya da adamın biri gibi geçerken filan uğrarsanız, mutlaka beklerim... Çok da mutlu olurum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2007, 02:05:28 ÖS Gönderen: r a p u n z e l »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2007, 01:55:42 ÖS » |
|
since
|
inan ağacın yaşını bilmiyorum ancak, çok büyük çınarlar var burda... ve evet yazın muhteşem bi yer... Tertemiz bir havası var, çok hafif nemli... Ah arkadaşım, eğer yolunuz düşerse ya da adamın biri geçerken filan uğrarsanız, mutlaka beklerim... Çok da mutlu olurum... dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler... bakarsın birgün kapını tıklatırız...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2007, 01:57:13 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2007, 04:55:42 ÖS » |
|
since
|
ben bayıldım bu doğa harikası resimlere.... tşk.ler rapi sayende ermenek ilçesi hakkında en azından doğa harikası olduğu fikri edindim.. tşk.ler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2007, 08:20:14 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 14, 2008, 11:35:35 ÖS » |
yasindemir45
|
etw çok güzel bir yermiş ermenek fırsat olursa bu resimleri gördügüm için gidecek ben sadece ermenegi taşlık kuru bir yer sanıyordum:D
|
|
|
|
|
|
.::YASİN DEMİR::.
|
|
|
|