« : Haziran 16, 2006, 02:07:58 ÖS » |
|
umutzi
|
Bir Çecen Anneden Tum Dunyaya Yeni Yil Mesaji
"O aksam gecenizin tadi bozulmasin diye televizyonlarda zaten cok az ve carpitarak yayinladiginiz vahset goruntulerini de yayindan kaldiracaksiniz. Yuzunuzu gokyuzundeki havai fiseklere cevirip bizim gokyuzumuzden yagan bombalarin seslerini duymayacaksiniz bile. Ates yagmurlari size eglence sarhoslugu, bize olum getirecek.
En son ne zaman sarildiniz cocuklariniza bilmiyorum. Bu benim son defa sarilisim evladima. Daha dogru durust oyun bile oynayamadan onu elimden alanlara kahretmek yetmiyor, sondurmuyor icimdeki yangini.
Size, biz olurken sen sakrak sarkilarla yeni bir yila girenlere hediye ediyorum: Minik yavrumu.
Karla karisik mermi yagdi mi hic uzerinize, soludugunuz havanin kimyasal silahlarla kirletildiginden endiselendiniz mi hic, bastiginiz yerde mayin patlamasindan, ictiginiz suyla zehirlenmekten cekindiniz mi? Hic kolu kopmus, bacagi kopmus bir Cecen cocuk gordunuz mu yakindan? Bomba yagarken bir cocugun gozlerine baktiniz mi hic?
Siz muzik setlerinizin seslerini daha da yukseltin. Havai fiseklerinizin sayilarini arttirin. Daha cok icin, daha cok eglenin. Gozlerinizi kapatin, bakmayin bizim cansiz evlatlarimizin resimlerine, paramparca olmus bedenlerimizin goruntulerine.
Alin size armagan ediyorum yavrumu. Olmayan vicdanlariniza bir bicak gibi sapliyorum..."
(Biraz geç verildi belki ama ben de yeni rastladım ve içim acıdı paylaşmak istedim...)
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2006, 02:15:03 ÖS » |
turkuazcafe
|
bu güzel paylaşım için teşekkürler. Evet çok acı verici ama gerçek bu, Sayende hatırlamış olduk tekrar sağol kardeşim.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Cyan"][COLOR="Cyan"][/COLOR] [FONT="Arial Black"]TURKUAZ CAFE SINIRSIZ İNTERNET&PLAYSTATİON2[/FONT][/B][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2006, 02:31:13 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 16, 2006, 02:39:41 ÖS » |
|
since
|
Karla karisik mermi yagdi mi hic uzerinize, soludugunuz havanin kimyasal silahlarla kirletildiginden endiselendiniz mi hic, bastiginiz yerde mayin patlamasindan, ictiginiz suyla zehirlenmekten cekindiniz mi? Hic kolu kopmus, bacagi kopmus bir Cecen cocuk gordunuz mu yakindan? Bomba yagarken bir cocugun gozlerine baktiniz mi hic?
Siz muzik setlerinizin seslerini daha da yukseltin. Havai fiseklerinizin sayilarini arttirin. Daha cok icin, daha cok eglenin. Gozlerinizi kapatin, bakmayin bizim cansiz evlatlarimizin resimlerine, paramparca olmus bedenlerimizin goruntulerine.
Alin size armagan ediyorum yavrumu. Olmayan vicdanlariniza bir bicak gibi sapliyorum..."
tşk.ler dostum bu güzel hikaye için... özelliklede çok gereksiz bulduğum havai fişekler konusunda manisa belediyesini eleştirdim. birde yardıma muhtaç çocuklara ulaşılması konusunda manisa belediyesine e-mail attım bakalım ne cevap gelecek...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 16, 2006, 02:43:22 ÖS » |
|
umutzi
|
Ya sorma be kardeşim.Hele Antalyayı bir görsen.Şimdide C.tesi günü striptiz bar açılıyormuş.Bir o eksikti ha.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2006, 06:33:55 ÖS » |
|