« : Ağustos 22, 2006, 01:28:47 ÖS » |
|
since
|
Bilgisayar Manileri
Çarsambayi sel aldi Bir yar sevdim el aldi Keske sevmez olaydim Mail listem bos kaldi! Chatte baska güzelsin Mailde baska Aldirma söz olur diye Tak takistir Sür sürüstür Inadina gel, Gece vakti MIRC odasina Sira sira dikenler Beyaz gömlek dikenler Bakisindan bellidir Sabaha kadar chatenler Yüzümde çifte benler, Hayran oldu görenler Bilmem nasil vazgeçe, Senden virüs yiyenler. Bir soganin basi misin? Cevahir tasi misin? Sana bir mail yollasam Cebinde tasir misin? Bir virüs vurdu bizi, Dal gibi kirdi bizi, Araya girdi hacker, Mailler ayirdi bizi Yarine mektup yazmadin mi? ince oya yapmadin mi? Sebek yüzlü kaynanam Biz chat yapiyoruz anlamadin mi? Hey bahtiyar, bahtiyar Bahtiyarin vakti var. Bir güzelin oldugu kadar Çirkinin de chatmaya hakki var. Masamda çifte hoparler Hayran oldu görenler Bilmem nasil vazgeçe., Seninle chatlesenler Modemi 56K gelin Islemcisi Pentium gelin Cilveli mesajlarindan Sevdigin belli gelin.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2006, 01:29:20 ÖS » |
|
since
|
Asrin ask siiri
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2006, 01:44:00 ÖS » |
|
umutzi
|
Valla hayatımız teknoloji oldu ya....
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2006, 09:16:14 ÖÖ » |
|
since
|
:35: Valla hayatımız teknoloji oldu ya.... her anı teknolojik yaşıyoruz.. en sonda cep telefonları sayesinde tuvalette gazete okuma alışkanlığının yerini tv.izleme aldı...:35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2006, 09:21:16 ÖÖ » |
|
umutzi
|
:35: her anı teknolojik yaşıyoruz.. en sonda cep telefonları sayesinde tuvalette gazete okuma alışkanlığının yerini tv.izleme aldı...:35: Hööööö.:75: :75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2006, 08:08:09 ÖÖ » |
|
since
|
Hööööö.:75: :75: yalanmı dostum? 10 dakkalık tuvalette gazete okuma alışkanlığımız vardı,onu bile çok gördüler..:45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2006, 08:23:04 ÖÖ » |
|
umutzi
|
yalanmı dostum? 10 dakkalık tuvalette gazete okuma alışkanlığımız vardı,onu bile çok gördüler..:45: Valla dostum ben şimdi sabah işe giderken akşam iş dönüşü eve giderken otobüste kitap okuyorum.Zaman o kadar hızlı akıp gidiyor ki.Zamanı boşa harcamamak lazım bence...Sen yine devam et gazete okumaya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2006, 01:38:05 ÖS » |
|
since
|
Valla dostum ben şimdi sabah işe giderken akşam iş dönüşü eve giderken otobüste kitap okuyorum.Zaman o kadar hızlı akıp gidiyor ki.Zamanı boşa harcamamak lazım bence...Sen yine devam et gazete okumaya  tamam dostum... zamanı iyi değerlendirmek lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|