« : Haziran 13, 2006, 02:42:17 ÖS » |
|
since
|
görev çubugu: degnek ül vazife > > | çift tiklama: tikirti ül tekerrür > > | administrator: sahip-ul edevat > | flash disk: edevat ül yumusak` > | hard disk:edevat ül civanmert > | anti spyware : müdafa ül hafiye > | mouse: zindik faresi > | klavye: taht ul hurufat > | power supply: kuvvet macunu |> | my documents - hazine i evrak > | internet: allame-i ulul arz > | google:kasif-ul ali > | google earth:seyr ül arz, kasif ul arz > | denetim masasy: sehpa-i saltanat > | cd- rom - pervane ül hâfiza > | ekran: perde ül temasa > | kasa: kaide > | enter: duhul > | virus: deyyus >> | antivirüs - akinci > | msn : elçi > | hacker: deyyus-ül-ekber > | hata raporu: malumat-ül kabahat > | mail server: divan-ül mektubat > | messenger: havadisçi > | chat : muhabbet ül zaby > | ctrl alt del : has timar zeamet
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2006, 02:43:06 ÖS » |
|
since
|
Osmanlıca Film İsimleri: Fight Club - teşekkül ün sille tokat Çılgın sekreter jale - na uslu defterdar jale Pretty woman - hususi avrat 21 grams - 0.016 okka Million Dollar Baby - üçyüz akçelik sibyan Godfather -şahbaba Uçakta Panik - tayyarede hezeyan Terminatör - deccal Spiderman - haşeret-ül adem. Attack of the clones - taarruzü'l adem-i sahte The empire strikes back - binaenaleyh hücumü'l devlet-i muazzam Sin city- şehr-i kufran Kuzuların Sessizliği - sükunet-i cemaat_ul kuzu Zor Ölüm - zahmet-ul vefat Çildirtan Kadin - bint-el haram last summer - malumat-ı eylem-i nevbahar geçmiş zaman olur ki Pulp fiction - hikayet-ül abes Titanic - tekne-i devasaiye Pi - rakkam-i tesadufiye Heat - hararet Kill Bill - meft-ül bill Fantastic 4 - car-ı harikulade Dört Nikah Bir Cenaze- car izdivaç yek mevta Sex and the city - zifaf ve şehir (avrad-ül edeb yoksuni) Charlie's Angels - tövbe estağfurullah Whose the boss - idare-i muamma Airplane - teyyare Rosemary's Baby - veled-i iblis ül gülmeryem Shrek - gulyabani Dark City - şehr-ül zifir
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2006, 03:57:04 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2006, 05:42:44 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2006, 09:11:13 ÖÖ » |
|
since
|
çok ilginç sağol since sen sağol dostum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2006, 09:13:01 ÖÖ » |
|
umutzi
|
| power supply: kuvvet macunu ehiehiehi 
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 14, 2006, 12:09:09 ÖS » |
|
veliv
|
hacker: deyyus-ül-ekber süpeeeersiniz yaaaa.
|
|
|
|
|
|
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından hiç
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2006, 01:27:48 ÖS » |
lale
|
chat : muhabbet ül zaby
yani biz şimdi muhabbet ül zayb mı yapıyoruz...
|
|
|
|
|
|
şampion cimbombom
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 14, 2006, 02:07:39 ÖS » |
|
sezer
|
Kıldan ince vü iti kılıçtan
Köpri kılup geçün diye ol Sultan
Ağırı yiynisi günahumuzun
Seçile diyü kura hem mizan
|
|
|
|
|
|
[FONT="Palatino Linotype"][SIZE="6"][COLOR="SlateGray"] BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZAEA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TAŞI ÖLÜMÜNE SEWİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞI [/COLOR][/SIZE][/FONT] [img]http://img381.imageshack.us/img381/807/nevzatkart001jk4gi3.gif[/im
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 14, 2006, 03:58:50 ÖS » |
|
since
|
chat : muhabbet ül zaby yani biz şimdi muhabbet ül zayb mı yapıyoruz... eveeet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 14, 2006, 09:12:38 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 15, 2006, 01:34:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 15, 2006, 03:27:59 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 16, 2006, 11:08:13 ÖÖ » |
|
since
|
Titanic - tekne-i devasaiye ben bu fılmı cok severım arkadaş:D  tekne-i devasaiye filminimi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 16, 2006, 11:58:39 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2006, 12:13:42 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2006, 12:16:58 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2006, 12:17:49 ÖS » |
|
since
|
administrator: sahip-ul edevat vay be.edevat sahıbı ha.. evet emrah.. bende OSMANLICA sını kullanmak daha cazip olur dedim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 16, 2006, 01:37:53 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 16, 2006, 02:40:21 ÖS » |
|
since
|
internet: allame-i ulul arz gardaş ben o zaman alleme-i-ulul arz dayım.... aynen öyle kardeş.. hepimiz oradayız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2006, 11:04:36 ÖS » |
tofur
|
görev çubugu: degnek ül vazife > > | çift tiklama: tikirti ül tekerrür > > | administrator: sahip-ul edevat > | flash disk: edevat ül yumusak` > | hard disk:edevat ül civanmert > | anti spyware : müdafa ül hafiye > | mouse: zindik faresi > | klavye: taht ul hurufat > | power supply: kuvvet macunu |> | my documents - hazine i evrak > | internet: allame-i ulul arz > | google:kasif-ul ali > | google earth:seyr ül arz, kasif ul arz > | denetim masasy: sehpa-i saltanat > | cd- rom - pervane ül hâfiza > | ekran: perde ül temasa > | kasa: kaide > | enter: duhul > | virus: deyyus >> | antivirüs - akinci > | msn : elçi > | hacker: deyyus-ül-ekber > | hata raporu: malumat-ül kabahat > | mail server: divan-ül mektubat > | messenger: havadisçi > | chat : muhabbet ül zaby > | ctrl alt del : has timar zeamet ya dostum bu deyyüs benim bilgisayarada zuhur etmiş bunun bi anti deyyüsü yokmu?
|
|
|
|
|
|
BEN SADECE KADERİN PENÇESİNDE HAYALİM
|
|
|
« Yanıtla #21 : Haziran 22, 2006, 11:06:45 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2006, 11:08:55 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Haziran 26, 2006, 10:43:59 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Haziran 27, 2006, 07:34:21 ÖÖ » |
|
since
|
ya dostum bu deyyüs benim bilgisayarada zuhur etmiş bunun bi anti deyyüsü yokmu? halledelim kardeş... bende var anti deyyüsü... sen koordinatları ver bana..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Haziran 27, 2006, 07:35:45 ÖÖ » |
|
since
|
> | hacker: deyyus-ül-ekber deyyusul ekber kardeşler benim bilgisayardaki deyyus a bi akıncı ayarlayabilirmisiniz? antivirüs - akinci ayarladım ve senin bilgisayara yolladım.. açılın akıncı geliyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Haziran 27, 2006, 08:40:05 ÖS » |
|
reney45
|
ilginç, komik ve hoş... teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #27 : Haziran 28, 2006, 09:08:54 ÖÖ » |
|
since
|
ilginç, komik ve hoş... teşekkürler... ben tşk.ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Temmuz 01, 2006, 02:16:51 ÖS » |
mehmetcan
|
Osmanlıca Film İsimleri: Fight Club - teşekkül ün sille tokat Çılgın sekreter jale - na uslu defterdar jale Pretty woman - hususi avrat 21 grams - 0.016 okka Million Dollar Baby - üçyüz akçelik sibyan Godfather -şahbaba Uçakta Panik - tayyarede hezeyan Terminatör - deccal Spiderman - haşeret-ül adem. Attack of the clones - taarruzü'l adem-i sahte The empire strikes back - binaenaleyh hücumü'l devlet-i muazzam Sin city- şehr-i kufran Kuzuların Sessizliği - sükunet-i cemaat_ul kuzu Zor Ölüm - zahmet-ul vefat Çildirtan Kadin - bint-el haram last summer - malumat-ı eylem-i nevbahar geçmiş zaman olur ki Pulp fiction - hikayet-ül abes Titanic - tekne-i devasaiye Pi - rakkam-i tesadufiye Heat - hararet Kill Bill - meft-ül bill Fantastic 4 - car-ı harikulade Dört Nikah Bir Cenaze- car izdivaç yek mevta Sex and the city - zifaf ve şehir (avrad-ül edeb yoksuni) Charlie's Angels - tövbe estağfurullah Whose the boss - idare-i muamma Airplane - teyyare Rosemary's Baby - veled-i iblis ül gülmeryem Shrek - gulyabani Dark City - şehr-ül zifir zahmet-ul vefat.. çok güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Temmuz 03, 2006, 02:08:16 ÖS » |
|
since
|
Pretty woman - hususi avrat güzel filmdi keşke osmanlıcasıda çekilse o kadarda değil yaniii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|