« Yanıtla #30 : Eylül 11, 2006, 04:02:00 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
çıkaralım anasını satayım...:67: şimdi burda demiş ya şovalye anasını satayım diye, kimin anasını satıyo ben anlamadım, burdaki gizli özne kim yaw?:21:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : Eylül 11, 2006, 04:03:26 ÖS » |
|
gofur
|
şimdi burda demiş ya şovalye anasını satayım diye, kimin anasını satıyo ben anlamadım, burdaki gizli özne kim yaw?:21: aha dedim sana yusuf buna bulasmaya gelmez:77: kac olum burdan:)
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #32 : Eylül 11, 2006, 04:03:43 ÖS » |
şövalye
|
şimdi burda demiş ya şovalye anasını satayım diye, kimin anasını satıyo ben anlamadım, burdaki gizli özne kim yaw?:21: paylaşımın anasını satıyoz tabiki yada teşekkürrün.. saçmaladım dimii :21: rapunzel sen felsefecimisin ne biçim soru buu?? :69:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : Eylül 11, 2006, 04:07:43 ÖS » |
|
gofur
|
paylaşımın anasını satıyoz tabiki yada teşekkürrün.. saçmaladım dimii :21: rapunzel sen felsefecimisin ne biçim soru buu?? :69: sen sacmalamadın arkadasım genelde cadıyla konusan böle oluyoo hala vakit varken kac:) 
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #34 : Eylül 11, 2006, 04:08:01 ÖS » |
|
umutzi
|
Valla benim bildiğim Adliyede çalışıyor ama boş zamanlarında felsefecilik yapıyor olabilir.Felsefecilik.TDK görmesin bunu :21: :21:
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #35 : Eylül 11, 2006, 04:17:38 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
paylaşımın anasını satıyoz tabiki yada teşekkürrün.. saçmaladım dimii :21: rapunzel sen felsefecimisin ne biçim soru buu?? :69: telefonum geldi cvp yazmaya geciktim size, evet saçmalamışın, oh olmuş nasıl yakaladım ama seni
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #36 : Eylül 11, 2006, 04:18:22 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Valla benim bildiğim Adliyede çalışıyor ama boş zamanlarında felsefecilik yapıyor olabilir.Felsefecilik.TDK görmesin bunu :21: :21: TDK gör TDK gör... bizzat mail atacam TDK ya:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : Eylül 12, 2006, 10:02:03 ÖÖ » |
|
since
|
aha dedim sana yusuf buna bulasmaya gelmez:77: kac olum burdan:) kaçanın anası ağlamaz. kaç şövaye kaç :77: rapunzel sakın (kaçanın anası ağlamazdaki)ana kimin anası diye sorma.. bende kaçarım bak....:77:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #38 : Eylül 12, 2006, 10:06:43 ÖÖ » |
|
since
|
o benimle barışabildi ya bugün, hızını alamaz artık :21: şımardı şımardı :21: :30: :55: :29: :72: :70: :70:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #39 : Eylül 12, 2006, 10:10:03 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Cadı bugün ortalıkta görünmüyor.Peki dostum kim kaçıyor onu anamadım ben :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : Eylül 12, 2006, 01:32:42 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
kaçanın anası ağlamaz. kaç şövaye kaç :77: rapunzel sakın (kaçanın anası ağlamazdaki)ana kimin anası diye sorma.. bende kaçarım bak....:77: çatlarım valla, gizli öznelerin analarıyla ne zorunuz var anlamadım ki kardeşim... :21: :49:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : Eylül 12, 2006, 01:34:55 ÖS » |
|
umutzi
|
çatlarım valla, gizli öznelerin analarıyla ne zorunuz var anlamadım ki kardeşim... :21: :49: Anaları bu işten uzak tutalım lütfen :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : Eylül 12, 2006, 01:35:52 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
çatlarım valla, gizli öznelerin analarıyla ne zorunuz var anlamadım ki kardeşim... :21: :49: siz erkeklerde tuhaf ağız alışkanlıkları var bu tip :21: mesela bi de her cümlenin sonuna ekleyenler var, bu cümlelerden özellikle birisi çok komik oluyor bazen, "elmaları topladım bahçeden a.... k...." gibi, burdaki gizli özneyi de hep merak etmişimdir mesela :21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : Eylül 12, 2006, 01:40:38 ÖS » |
|
umutzi
|
"elmaları topladım bahçeden a.... k...." :21: :21: :21: Olum bak bunu bende merak ettim.Bilen varsa merakta komasın bizi ne ordaki gizli özne  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : Eylül 12, 2006, 02:41:40 ÖS » |
|
since
|
çatlarım valla, gizli öznelerin analarıyla ne zorunuz var anlamadım ki kardeşim... :21: :49: :30: :30: :45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : Eylül 12, 2006, 02:42:36 ÖS » |
|
since
|
Cadı bugün ortalıkta görünmüyor.Peki dostum kim kaçıyor onu anamadım ben :21: gofur kaçıyor gofur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : Eylül 12, 2006, 03:26:07 ÖS » |
|
umutzi
|
gofur kaçıyor gofur Erekek adam dostum nede olsa erkeliğin %90 kaçmakmış :21:
|
|
|
|