« : Nisan 26, 2008, 08:12:38 ÖS » |
ali KOÇYİĞİT
|
VARMI BEKİRAĞALAR LI KÖYLÜLERİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2008, 06:16:14 ÖS » |
sessiz ses
|
ali ben bekirağlarlı değilim ama belli ki köyünü çok özlemişşin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ağustos 16, 2008, 09:23:36 ÖÖ » |
KARTAL Yeter
|
var kardeşim ben teyze oğlun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2008, 01:02:40 ÖÖ » |
akdenizercan
|
geç kalmadım değilmi bende varım ona göre erzurumdan slm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Kasım 13, 2008, 11:18:06 ÖS » |
egeligenç06
|
BEKİRAĞALAR
BEKİRAĞALAR MAHALLESİ BİİTMEZ DERDİ ÇİLESİ BİR BAŞKADIR GÜZ GECESİ KIRBURUNDAN GELİR NURLA AGANIN SESİ
YAZIN ÇALIYŞIR KIŞIN YERLER HER PERŞEMBE PAZARA GİDERLER HEYBEYİ DOLDURUR GELİRLER GELDİ Ğİ GÜN HEPSİNİ YERLER
SAMİMİDİRLER HER ORTAMDA FESATLIK YOKTUR KARINLARINDA DAĞDA, BAYIRDA, TARLADA, OVADA YAZMAKLA BİTMEZ BU SEVDA
BEN NURULLAH KARTAL SELAM ANKARADAN HEP DÜŞÜNÜRÜM KÖYÜMÜ DURMADAN GELMEM ORDAN KIŞLIK ERZAĞIMI ALMADAN SELAM SİZLERE EN SAMİMİCE ANKARADAN
NOT: BU ŞİİRİN HAKLARI SAKLIDIR. KOPYA EDİLMEZ YASAKTIR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2008, 08:07:03 ÖS » |
egeligenç06
|
BEKİRAĞALAR
BEKİRAĞALAR MAHALLESİ BİİTMEZ DERDİ ÇİLESİ BİR BAŞKADIR GÜZ GECESİ KIRBURUNDAN GELİR NURLA AGANIN SESİ
YAZIN ÇALIYŞIR KIŞIN YERLER HER PERŞEMBE PAZARA GİDERLER HEYBEYİ DOLDURUR GELİRLER GELDİ Ğİ GÜN HEPSİNİ YERLER
SAMİMİDİRLER HER ORTAMDA FESATLIK YOKTUR KARINLARINDA DAĞDA, BAYIRDA, TARLADA, OVADA YAZMAKLA BİTMEZ BU SEVDA
BEN NURULLAH KARTAL SELAM ANKARADAN HEP DÜŞÜNÜRÜM KÖYÜMÜ DURMADAN GELMEM ORDAN KIŞLIK ERZAĞIMI ALMADAN SELAM SİZLERE EN SAMİMİCE ANKARADAN
NOT: BU ŞİİRİN HAKLARI SAKLIDIR. KOPYA EDİLMEZ YASAKTIR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2008, 08:46:38 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
egeligenç06 katılımlarına devam edersen selendimizi unutmadığını bizde anlarız teşekkürler bu forumu hep beraber ayakta tutalım sahipsiz kalmış
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 18, 2008, 02:19:15 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 18, 2008, 11:20:20 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
mesajım yine silinmiş ben serkan beye adminleri tanıyormusunuz diye sormuştum
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2008, 10:22:04 ÖS » |
salim45
|
Selam köylülerim.Burhaniye'den sevgilerle.
|
|
|
|
|
|
salimçakmak
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2009, 09:30:07 ÖS » |
HÜKÜMET
UZAK SELENDİLİ
|
AKSARAY AĞAÇÖRENDEN HERKESE SELAMLAR ESAT KOÇYİĞİT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ocak 09, 2009, 10:24:32 ÖS » |
|
gazipaşa
|
AKSARAY AĞAÇÖRENDEN HERKESE SELAMLAR ESAT KOÇYİĞİT
esat bey katılımlarınıza devam ederseniz memnun oluruz birde selendiye mobesa kurulmasında yardımcı olamazmısınız çalıştığınız ilçede int. yayı yaptığınızı yazmışsınızda o yüzden sordum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 09, 2009, 10:38:19 ÖS Gönderen: gazipaşa »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ocak 09, 2009, 10:33:20 ÖS » |
HÜKÜMET
UZAK SELENDİLİ
|
TEKNİK KONULARI BİLMİYORUM. ANCAK BELEDİYE VEYA KAYMAKAMLIĞIN KURDURACAĞI MOBESE SİSTEMİNİN BAZI KAMERALARI İNTERNETE AÇILABİLİR. HEPSİNİ AÇMAK GÜVENLİK AÇISINDAN DOĞRU OLMAZ. AYRICA ŞU AN BULUNDUĞUM İLÇENİN KAMERALARI YILDIRIM NEDENİ İLE ARIZALI OLDUĞU İÇİN İNTERNETTEN CANLI YAYIN VEREMİYORUZ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 09, 2009, 10:40:20 ÖS » |
|
gazipaşa
|
biz selendi ailesi olarak selendi ye birşeyler yapmak için uğramayı düşünüyoruz her konuda yapabileceğiniz yardıma seviniriz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2009, 07:11:19 ÖS Gönderen: gazipaşa »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ocak 09, 2009, 10:46:29 ÖS » |
HÜKÜMET
UZAK SELENDİLİ
|
YOLU DÜŞEN BÜTÜN SELENDİ'LİLERE KAPIM HER ZAMAN AÇIK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ocak 09, 2009, 10:59:26 ÖS » |
|
gazipaşa
|
ben antalya gazipaşada yaşıyorum eşim buradan yolumuz düşerse uğramak isteriz bizde bekleriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mart 12, 2009, 07:47:54 ÖÖ » |
egeligenç06
|
ben bir karar aldım sayın hemşerilerim , artık @ (e) bekirağalar dönemine geçelim. siz bütün dilek ve isteklerinizi internet ortamından bana gönderin. ben nasıl olsa ankara dayım. ülke bile burdan yönetiliyor. bekirağları yönetemedikmi. (gerçi bizim köy zordur) muhtarlık arayışlarınıza bir çözüm. çözüm için @ bekirağalar@muhtarlık.sanal orntamda kendi köyümüzü yönetelim.,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mart 12, 2009, 07:50:01 ÖÖ » |
egeligenç06
|
espiri yaptık. muhtar adayları korkmasın. benim zaten bir işim var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mart 14, 2009, 04:14:26 ÖS » |
koçyiğit
|
Evet bekirağalarlı akraba ve hemşerilerim bende varm.Malum önümüz seçim herkes seçimden ve muhtarlıktan konuşuyor ben ise başka konuya dikkat çekmek istiyorum.İçinde bulunduğumuz şu ay kutlu doğum ayıdır dini bilgiler köşesinde bir kampanya bşlattık sizinde sizinde katılımlarınızı bekliyorum ziyaret edrseniz sevinirim.bakalım kim ne kadar salavat çekip toplayacak lütfen bekliyorum.selmlr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Mart 14, 2009, 11:50:01 ÖS » |
|
gazipaşa
|
teşekkür ederim arkadaşım katılımda bulunacağım allahın izniyle emin olabilirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2009, 10:02:01 ÖS » |
|
gazipaşa
|
ne yani 33 yıldır görmüyormusun nerdesinki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|