Başkomiser Yıldız, veda yemeğiyle uğurlandı
Yaklaşık 3 yıldır Selendi’de İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve Salihli’ye tayini çıkan Başkomiser Kemal Yıldız, düzenlenen veda yemeği ile uğurlandı.
Dün Nazmi Gürcan Parkı’nda parkında düzenlenen veda yemeğine; İlçe Kaymakamı Metin Maytalman, Garnizon Komutanı Yusuf Akçam, daire amirleri ve davetlilerkatıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Metin Maytalman, “Beraber çalışmak gurur duyduğumuz ve sevdiğimiz bir mesai arkadaşımızın Salihli’ye tayininin çıkmasından dolayı düzenlenen bu yemeğe katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kendisine yaşamının geri kalan kısmında huzur ve mutluluklar diliyor, görevinde en üst seviyeye çıkmasını temenni ediyor ve görevinde başarılar diliyorum.” dedi.
“KALICI DOSTLUKLAR KAZANDIM”
Kendisi adına düzenlenen veda yemeğinde konuşan Başkomiser Kemal Yıldız ise, “Öncelikle böylesine güzel bir gecenin düzenlenmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 3 yıldır Selendi’de görev yapıyorum. Tayinimin Salihli’ye çıkmasından dolayı buradan ayrılmak zorunda kaldım. Bu üç yıllık çalışma süresi içerisinde bir çok kalıcı dostluklar kazandım. Bu benim için gerçekten çok sevindiricidir. Polis Halk Elele sloganını kendime prensip edindim. Ayrıca buradaki görev süresince kanunlar çerçevesinde kamu düzenini sağlamaya çalıştık. Yeni çalışma yerim olan Salihli’ye hepinizi bekliyorum. Bana buradaki görev sürem boyunca yakın ilgi ve alakanızı esirgemediğiniz için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
YILDIZ’IN YERİNE POLAT GETİRİLDİ
Salihli’ye tayini çıkan Selendi İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Kemal Yıldız’ın yerine ise daha önce Şırnak Cizre’de görev yapan Başkomiser Alpay Polat getirildi.