Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Güncel haberler.
 Basbakan, Sahin ailesini ziyaret etti

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Basbakan, Sahin ailesini ziyaret etti  (Okunma Sayısı 289 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 06, 2008, 12:34:03 ÖÖ »
akyuznet
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Basbakan, Sahin ailesini ziyaret etti

Erdogan'dan, patlamada hayatini kaybedenlerin ailelerine bassagligi ziyareti

Erdogan, Diyarbakir Valiliginde duzenledigi basin toplantisinin ardindan  patlamada yasamini yitiren Ferhat Mutlu'nun ailesini ziyaret etti. Erdogan'in Mutlu ailesinin evine girisi sirasinda caddede bulunan cok sayida vatandasin sevgi gosterisinde bulundugu goruldu.

FOTOGRAF: CIHAN

Erdogan, daha sonra Eren Sahin ve Melek Ipek'in ailelerine ayri ayri  taziye ziyaretinde bulundu.

Basbakan Erdogan ile birlikte Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Cemil Cicek, Icisleri Bakani Besir Atalay, Tarim ve Koyisleri Bakani Mehdi Eker, Milli Savunma Bakani Vecdi Gonul ve bolge milletvekilleri de taziye ziyaretlerine katildi.

BASBAKAN, YARALI ASKERLERI DE ZIYARET ETTI

Basbakan Recep Tayyip Erdogan Diyarbakir Asker Hastanesi'nde yaralilari ziyaret etti.

Erdogan, beraberinde Milli Savunma Bakani Vecdi Gonul, AK Parti Istanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu ile birlikte Diyarbakir Asker Hastanesi'ne geldi. Erdogan yaralilari ziyaret ederek, gecmis olsun dileginde bulundu.

Basbakan Erdogan, gecmis olsun dileginde bulundugu, saldirida yaralanan Binbasi Ayhan Yamac'tan olayin nasil oldugunu sordu. Yamac, ''Otobusun arkasindaydim. O sirada patlama oldu. Sofor aracin penceresinden disari cikti. Ben de soforun ciktigi pencereden disari ciktim. Yangin baslamadan personeli tahliye edebildik'' dedi.

Erdogan, daha sonra servis otobusu surucusu Cahit Kara ile bir sure sohbet etti. Erdogan, Kara'ya, ''Su kahraman Diyarbakirli sofor sen misin?'' diye sordu ve daha sonra da, ''Yalniz su kebaplari azaltman lazim. Daha az kebap yemen lazim'' diyerek espri yapti. Kara  da, ''Sayin Basbakanim Diyarbakir'a olan ilginizden dolayi cok tesekkur  ediyorum. Cok sag olun'' dedi.

Basbakan Erdogan, daha sonra patlamanin meydana geldigi bolgeye hareket  etti.

AA

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Basbakan, Sahin ailesini ziyaret etti
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 10:38:53 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv