« : Aralık 05, 2005, 08:15:10 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2005, 11:49:27 ÖS » |
okanA
|
şunu söylemek istiyorumki bu durumları bireye çocuklukta aileleri ve çevresi yükler.....
|
|
|
|
|
|
salın da gel meydan güzel görsün!!!
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2006, 12:03:08 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Sevgi kapasitesini geliştirmeyenler İşe muhatabını almaya çalışarak başlamayanlar Başkalarını suçlamaktan kurtulamayanlar Gerçeği kabul etmek istemeyenler Kusursuz olamayacağını kabullenmeyenler İç dünyası içi zaman ayırmayanalar
Hepsi birbirinden güzel sözler için şükranlar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2006, 12:05:44 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
bende neden başarısızım derdim hep hayatta.sağol kardeş.yine buldum bir kılıf.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2006, 12:18:58 ÖS » |
|
since
|
Sevgi kapasitesini geliştirmeyenler İşe muhatabını almaya çalışarak başlamayanlar Başkalarını suçlamaktan kurtulamayanlar Gerçeği kabul etmek istemeyenler Kusursuz olamayacağını kabullenmeyenler İç dünyası içi zaman ayırmayanalar Hepsi birbirinden güzel sözler için şükranlar diliyorum. kardeş bunlara ilave; karşılıklı hoşgörü ve anlayış da lazım.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2006, 04:37:11 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2006, 09:56:19 ÖS » |
isabelle
|
hic dort dortluk insan gordunuzmu?? yani hatasiz??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 04, 2006, 07:11:44 ÖÖ » |
|
since
|
hic dort dortluk insan gordunuzmu?? yani hatasiz?? görmedim şimdiye kadar... her insanın mutlaka eksik bir yönü yada tarafı vardır.. insanoğlu hata yapmaya her zaman müsaittir.. neticede insanız..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 04, 2006, 07:35:36 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 04, 2006, 07:49:49 ÖÖ » |
|
h.kara
|
her insan mutlaka hata yapabilir. evet haklısın her insanın mutlaka hata yaptığı bir an vardır. ne demiş orhan abimiz "hatasız kul olmaz hatamla sev beni"....
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 04, 2006, 10:06:52 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
evet haklısın her insanın mutlaka hata yaptığı bir an vardır. ne demiş orhan abimiz "hatasız kul olmaz hatamla sev beni".... Orhan abi demese olmaz mıydı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 04, 2006, 01:05:32 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
nEDEN ZENGİNLERİN ÇOĞUNDA BU ÖZELLİKLER MEVCUT:icon_twisted: [/COLOR] Reis sende bilmemezlikten gelme ya.. Boşuna dememişler para var imkan var diye.. Bu özellik tabiki iş ,aşk aile vesair bütün taraflarımıza yansıyor.. Bende şeker gibi insan olurum imkanlar dahilinde!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|