« : Nisan 30, 2006, 10:27:29 ÖÖ » |
Saban
|
Ben Selendi'nin Kurtuluş Mahallesi'nden Dr Şaban GÜRCAN. Şu anda Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalın'nda Öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım. Selendi'li olmakla gurur duyan ve ilçesini çok seven bir vatandaş olarak bir başarımı Selendi'li hemşehrilerimle paylaşmak istedim. 16 Mart 2006 tarihinde Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde kurulan bir jüri önünde girdiğim doçentlik sınavını başarı ile verdim. Sevgili hemşehrilerimin de kendi ilçelerinden yetişen birinin başarısıyla gurur duymasını ve ilçelerini severek bu güzel vatanımız için neler yapabileceklerini düşünmelerini ve ilçemizin adını vatanın dört bir köşesinde duyurmak için ellerinden geleni yapmaları dileğiyle saygılarımı sunarım. Doç Dr Şaban GÜRCAN Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Edirne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2006, 10:37:59 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2006, 11:57:03 ÖÖ » |
selendili
|
Sayın doç dr Şaban GÜRCAN bir Selendili hemşehrimiz olarak başarınızı caanı gönülden kutlarım ve başarılarınızın devamını ALLAH TAN dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2006, 12:00:07 ÖS » |
|
xkadir85
|
Tebrikler Arkandan Gençler Geliyor Sirayla Herkes Selendinin Adini Basarilarla Duyurmak Için Elinden Geleni Yapar Dimi
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Indigo"]aşkının ateşi her gece benimle yanar tutuşur , kalbim özleminle dolar, sabah olur ağlarım öğlen ağlarım , gece olur yine ağlarım birgun gelir sende benim gibi benim için ağlarsın, o zman sana tek sözüm ; geç kalınmış ağlama zamanında gülmek gibidir[/COLOR] http://bote.balikesir.edu.tr/~bote0323
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2006, 12:43:23 ÖS » |
|
art_niyet45
|
tabrikler hocam selendinin sizin gibi bilim adamlarına ihtiyacı var.umarım ilerleyen günlerde başarılarınızla Türkiye'ye ışık tutarsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2006, 01:54:27 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2006, 01:59:07 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2006, 06:10:44 ÖS » |
|
gofur
|
Tebrikler hocam.. Allah devamına erdirsin.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 01, 2006, 09:18:41 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Tebrikler hocam başarılarınızın devamı diliyoruz.Aramıza hoşgeldiniz...
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2006, 09:22:52 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2006, 09:39:58 ÖÖ » |
|
since
|
Doç Dr Şaban GÜRCAN hocamızı başarılarından dolayı tebrik eder ve aramıza hoşgeldiniz diyerek bizleri gururlandırdıklarını belirtmek isterim.. ilçemizde sayın hocamız gibi değerli birçok abilerimiz var ve inşallah ilerleyen günlerde onlara da ulaşarak sitemizle ve ilçemizdeki (içi olsun dışı olsun)bütün arkadaşlarla kaynaşması bizi son derece memnun edecektir...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2006, 10:32:38 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Şaban abi, inanın bu bölümü okuyunca acayip mutlu oldum. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim, ayrıca siteye hoşgeldiniz, katkılarınızı bekleriz. beni bilmem hatırladınız mı? ama ben sizi çok iyi hatırlıyorum. belliydi zaten başarılı olacağınız...selamlar...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2006, 10:41:02 ÖÖ » |
|
h.kara
|
aramıza hoş geldiniz sayın hocam.....
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2006, 01:28:25 ÖS » |
Saban
|
Mutluluğumu paylaşan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Bir çoğunuzu tanımıyorum ancak tanışmayı çok isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2006, 01:38:09 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2006, 01:49:09 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Kendim doçent olmuş gibi sevindim ne diyim yani.inşallah bu başarılar bize de nasip olur.Tebrikler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2006, 04:22:14 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
bizim selendi insanında genel anlamda bir özgüven sorunu var, ben öyle yorumluyorum. kırsal bölge olmanın ezikliği belki... ama çok zeki insanlar çıkıyor tabi.
"özgüven" ve ufuk verilse çok daha önemli başarılar yakalanabilir, Şaban abimizin başarısı bu anlamda çok önemli ve örnek, Allah yolunu açık etsin...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mayıs 01, 2006, 05:12:59 ÖS » |
|
Selendi
|
sizin gibi değerli abilerimizi aramızda görmekten inanın çok bahtiyarım.
Yaradan Rabbim sizi utandırmasın, yolunuz hep açık olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2006, 05:30:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2006, 11:30:26 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Mayıs 02, 2006, 03:42:20 ÖS » |
gökhan
|
tebrikler ve başarılar sayın hocam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Mayıs 02, 2006, 03:50:08 ÖS » |
|
hcan
|
hoşgeldiniz doktor bey..
|
|
|
|
|
|
KADINLAR ZAYIFTIR;AMA ANALAR KUVVETLİDİR...
|
|
|
« Yanıtla #22 : Mayıs 02, 2006, 06:39:40 ÖS » |
sezar45
|
selendide tütün dikmekte olan biri ağır dört kişi şimşek düşmesi sonucu yaralandı.durumu ciddi olan ismet erin manisa d.hastanesine sevk edildi durumu şuan iyi olduğunu söylediler.acil şifalar dileriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Mayıs 03, 2006, 04:24:54 ÖS » |
alim35
|
slm.hocam selendili olmak kolay değil herkes selendili olamaz.selendiyi her yerde duyurmamız lazım ben izmirde oturuyorum ama selendiyi kimse bilmiyor nereye bağlı olduğunu bile bilmiyor.onun için selendinin adını duyurmak için elimizden geleni yapacağız.her kim olursa olsun sadece selendili olsun her zaman her yerde devamlı selendili hemşerilerimin arkasındayım.hocam sanada görevinde üstün başarılar dilerim. unutma selendili olduğunu selendili hemşerilerine yardımcı olursan hemşerilerimin adına sana şükranlarımı borç bilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Mayıs 03, 2006, 05:29:04 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #25 : Mayıs 03, 2006, 10:15:30 ÖS » |
yaşararıkan
|
Tebrikler Hocam Selendili hemşerilerimizin başarıları ile herzaman bir Selendili olarak gurur duyduk.İnşallah prf olduğunuz haberlerinizide beraber paylaşırız.Başarılarınızın devamını diler ALLAH a Emanet Ederiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Mayıs 04, 2006, 07:42:46 ÖÖ » |
|
since
|
slm.hocam selendili olmak kolay değil herkes selendili olamaz.selendiyi her yerde duyurmamız lazım ben izmirde oturuyorum ama selendiyi kimse bilmiyor nereye bağlı olduğunu bile bilmiyor.onun için selendinin adını duyurmak için elimizden geleni yapacağız.her kim olursa olsun sadece selendili olsun her zaman her yerde devamlı selendili hemşerilerimin arkasındayım.hocam sanada görevinde üstün başarılar dilerim. unutma selendili olduğunu selendili hemşerilerine yardımcı olursan hemşerilerimin adına sana şükranlarımı borç bilirim. katılıyorum arkadaşımın dediklerine.. inanın manisa da bile ilçemizin adını duymayanlar var,bu bizim için kötü bir tablo?? demekki yeteri kadar tanıtım yapılamıyor... bende elimden geldiğince ilçemizin adını duyurmaya gayret ediyorum ve benim gibi memeleketi için emek veren bütün arkadaşlara tşk.ediyorum.. elimizdeki bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz www.selendi.com daki birlik ve beraberliğimizi dahada güçlendirmeliyiz..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #27 : Mayıs 04, 2006, 01:15:45 ÖS » |
Mustafa KOCABAS
|
Tebrikler
Eksi bir kurtuluş mahalleli ve Trakya üniversitesi mezunu olarak sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Mayıs 07, 2006, 10:12:42 ÖÖ » |
ersinyildiz1964
|
Değerli Arkadaşimiz,vefakar Doktorumuzu Saygiyla Selamliyorum. Başarinizdan Herzaman Gurur Duyacağiz. Fedakarane çalişmalarinizda Hep Yaninda Olacağiz. Ersin Yildiz Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi Kimya öğretmeni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Mayıs 07, 2006, 10:13:25 ÖÖ » |
ersinyildiz1964
|
Değerli Arkadaşimiz,vefakar Doktorumuzu Saygiyla Selamliyorum. Başarinizdan Herzaman Gurur Duyacağiz. Fedakarane çalişmalarinizda Hep Yaninda Olacağiz. Ersin Yildiz Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi Kimya öğretmeni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|