« : Mart 08, 2006, 03:40:11 ÖS » |
gökhan
|
Arkadaşlar ilcemize sulama amaçlı bir baraj kurulsa nasıl olur?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2006, 03:42:19 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2006, 03:43:52 ÖS » |
murat arslan
|
şu an sanırım zaten o konuyla ilgili bir çalışma var suyun debisini ölçmek için bir düzenek kurulu halde inşallah bir barajımız olacak o zaman bir çok şeyin değişeceğine inanıyorum
|
|
|
|
|
|
Yalnızca mutluluklar ve zevkler değil! Acılar büyüdükçe... Gelecek ve ikbal arayarak değil! geleceğini koyarak... Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil! ihaneti ve satılmışlığı da görerek... Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil! direndikçe büyürsün...
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2006, 04:21:01 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2006, 04:45:01 ÖS » |
|
cankurtaran
|
güzel olur arkadaşlar inşallah yapılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2006, 05:40:57 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2006, 08:36:41 ÖÖ » |
|
since
|
yanılmıyorsam;eskin ve bekirağalar mahellesi arasında yapılması için uğraşılıyor olduğunu duymuştum.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2006, 06:13:10 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2006, 11:12:45 ÖS » |
|
h.kara
|
tabiki selendiye baraj yapılması çok iyi olur....
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 10, 2006, 08:45:48 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mart 10, 2006, 07:15:58 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2006, 03:17:49 ÖS » |
|
basyigit
|
Cok Guzel Olur Cunku Ilcemizde Sulama Sikintisi Var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mart 17, 2006, 07:28:24 ÖS » |
gökhan
|
saolun arkadaşlar bu gerekli merçilere bildirelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 04, 2006, 11:19:44 ÖÖ » |
ozcan27xxx
|
Arkadaşlar Iyi Düşünüyorsunuz Da Yapilacağina Da Inaniyormusunuz Bu Türkiye şartlarinda Birde Selendiden Geçen O çay Baraji Doldurmaya Yetecekmi Yeterli Miktarda Akarsuya Ihtiyaç Var Sanirim ...........siyasetcilerin Yalani Olmasin Bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Nisan 04, 2006, 12:44:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Nisan 04, 2006, 12:47:17 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Arkadaşlar Iyi Düşünüyorsunuz Da Yapilacağina Da Inaniyormusunuz Bu Türkiye şartlarinda [/COLOR] Birde Selendiden Geçen O çay Baraji Doldurmaya Yetecekmi Yeterli Miktarda Akarsuya Ihtiyaç Var Sanirim ...........siyasetcilerin Yalani Olmasin Bu [/COLOR] herhalde yağmur suyunuda hesaba katıyolardır,aksi takdirde bence de yetmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Nisan 04, 2006, 02:05:32 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Nisan 04, 2006, 02:57:59 ÖS » |
|
yılmaztuna
|
siyasetcilerin oyalamasımı değilmi bilmiyorum ama selendinin yeni nesli olarak bu barazdan kaç köy faydalanacak demek. bilmiyorum nekadar dogru. baraj dan sadece sulama gibi bir faide beklemek ve diger alternatiflerini düşünmeden negibi faydası olacak demek. bence biraz saçma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Nisan 04, 2006, 03:56:40 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Nisan 04, 2006, 08:48:11 ÖS » |
isabelle
|
ben bu baraj olayini yillar once duymustum,demekki daha hala baraj yapilacagi soyleniyor; keske yapilsa. cok isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Nisan 04, 2006, 08:57:56 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Nisan 05, 2006, 01:39:53 ÖS » |
efe45
|
10 15 yıl önce bir kanal yapılmıştı.selendi çayı boyunca giden bir kanaldı.sanırım bayada bir para harcanmıştır.bu gün nasıldır sizce ...çogu kırılmış toprak altında kalmış kısaca yazık olmuş .bunun nedenleri hakkında bilgisi olan varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Nisan 05, 2006, 02:33:22 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Nisan 05, 2006, 04:06:58 ÖS » |
|
gofur
|
10 15 yıl önce bir kanal yapılmıştı.selendi çayı boyunca giden bir kanaldı.sanırım bayada bir para harcanmıştır.bu gün nasıldır sizce ...çogu kırılmış toprak altında kalmış kısaca yazık olmuş .bunun nedenleri hakkında bilgisi olan varmı Haklısın dostum.O kanallar artık yok.Çoğu insan sürdü onları.Mesela karaselendi yolundaki bizim tarladakini söktük.Çünkü kaç yıldır su akmıyor ve bakımsızlıktan çoğu yeri yıkılmıştı.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #24 : Nisan 27, 2006, 11:52:58 ÖÖ » |
|
abdulheyy
|
suyun olduğu yerde hayat vardır hayat iyi demek ne demek süper olur keşke olsa ama...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #25 : Haziran 15, 2006, 07:14:54 ÖS » |
|
Bahrierol
|
Baraj Konulu Yaziyi Geç Fark Ettim. Bizim çamköy ün S.ahmetler Ile E.ayanlar Arasina Kunduz çayi- Karaman Deresi- üzerinde Bir Sulama Göleti Projesi Vardi. Daha Sonra Dereden Akan Su Fazla Oldugundan, Sulama Baraji Projesine çevirdiler.. Ilk Gelen Ve Yapilacagini Söz Veren Mühendisler. Bunun Devlet Prosüdürü Ile Yapilabilmesi Için Yaklaşik 25 Yil Süreceğini Söylemiş. Arkadaşlar şuan Yaklaşik 18-19 Yil Oldu Ama Hala Bir çivi çakilmadi. Her Yil Degişik Aylar Da Mühendisler Geliyorlar Inceleme Yapip Gidiyorlar. Gelen Yetkililerin De Söledigine Göre Ankara Dan ödenek Ayrilmasi Gerekiyormuş. Bende Baraj Konusunda Sulama Amaçli Bilhassa Selendi Nin Hangi Köyüne Yapilirsa Yapilsin Memnun Kaliriz. Dsi Nin Sitesine Girdiyseniz Saniyorum Bir Selendi Nin Ismi Geçmiyor. Bu Bize Yakişmiyor. Elimizden Gelen Mücadeleyi Gösterelim... Saygilar...
|
|
|
|
|
|
OPERATÖR
|
|
|
« Yanıtla #26 : Haziran 16, 2006, 10:29:08 ÖÖ » |
mustafazeybek
.Net Düşmanı
|
Arkadaşlar bu DSİ nin Gediz havzası için planladığı ve hali hazırda işletmede olan barajları gösteren bir grafik..sanırım burada selendi için bir baraj gözükmüyor..ama küçük bir sulama göleti olabilir..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2006, 03:26:28 ÖS Gönderen: mustafazeybek »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Haziran 16, 2006, 10:34:10 ÖÖ » |
|
since
|
Baraj Konulu Yaziyi Geç Fark Ettim. Bizim çamköy ün S.ahmetler Ile E.ayanlar Arasina Kunduz çayi- Karaman Deresi- üzerinde Bir Sulama Göleti Projesi Vardi. Daha Sonra Dereden Akan Su Fazla Oldugundan, Sulama Baraji Projesine çevirdiler.. Ilk Gelen Ve Yapilacagini Söz Veren Mühendisler. Bunun Devlet Prosüdürü Ile Yapilabilmesi Için Yaklaşik 25 Yil Süreceğini Söylemiş. Arkadaşlar şuan Yaklaşik 18-19 Yil Oldu Ama Hala Bir çivi çakilmadi. Her Yil Degişik Aylar Da Mühendisler Geliyorlar Inceleme Yapip Gidiyorlar. Gelen Yetkililerin De Söledigine Göre Ankara Dan ödenek Ayrilmasi Gerekiyormuş. Bende Baraj Konusunda Sulama Amaçli Bilhassa Selendi Nin Hangi Köyüne Yapilirsa Yapilsin Memnun Kaliriz. Dsi Nin Sitesine Girdiyseniz Saniyorum Bir Selendi Nin Ismi Geçmiyor. Bu Bize Yakişmiyor. Elimizden Gelen Mücadeleyi Gösterelim... Saygilar... il genel meclis üyelerine büyük iş düşüyor bu konuda... ilçemiz merkez ve köylerine hizmet için çalışmaların bir an önce hızlandırılması gerekir... bu proje hayata geçerse ilçemizde su sorunu ve orada çalışacak olan işçiler sayesindede bir nebzede olsa işsizlik ve göçün azalmasınada faydalı olur...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #28 : Haziran 17, 2006, 04:03:12 ÖÖ » |
coskun
|
arkadaslar harika olur benim köyümün kenarinda bir sulama baraji,ama buna o kadar büyük ihitmal vermiyorum cünki bence selendi cayinin kaynagi bir baraji kaldiracak kadar su üretmiyor,ama insallah olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Haziran 20, 2006, 08:24:23 ÖÖ » |
|
|