Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Aynı marketi dördüncü kez soydular

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Aynı marketi dördüncü kez soydular  (Okunma Sayısı 283 defa) Seçenekler Arama
« : Şubat 09, 2009, 11:22:02 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Aynı marketi dördüncü kez soydular

8 Feb 2009

img117Selendi İlçesinde dün gece meydana gelen hırsızlık olayında 3.500,00TL’ye yakın sigara çalındı.

Olay Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan Himmet İşlek’e ait markette meydana geldi. Gece geç saatlerde havalandırma camından içeri giren kimliği belirlenemeyen hırsız veya hırsızlar 3.500,00TL değerinde sigara alarak kayıplara karıştı. Sabah 7.30 da kendi işyerini açmaya gelen market sahibi Himmet İşlek gördüğü manzara karşısında şok oldu ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde parmak izi incelemelerinde bulundu.

İşyerinin 4.defa hırsızlık olayı yaşanmasına anlam veremeyen işyeri sahibi Himmet İşlek, her defasında sigara çalındığını belirterek,’’Havalandırma camını açarak içeriye giren hırsızlar 3.500,00TL değerinde sigara ile 150,00TL bozuk parayı alarak kayıplara karıştı.4.Defa marketimi soydular ama hırsızlar yine bulunamadı. Faillerin bir an önce yakalanmasını istiyorum’’ dedi.

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Aynı marketi dördüncü kez soydular
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 10:17:12 ÖS »

« Yanıtla #1 : Şubat 11, 2009, 04:28:54 ÖS »
yörük_ali
Üye Bilgileri Selendili
*

Ynt: Aynı marketi dördüncü kez soydular

yaw ne adasın amca madem 3 kere soydurdun bi alarm tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv