« : Mart 27, 2006, 11:05:21 ÖÖ » |
|
mavi
|
- ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? - laetitia casta - haklısın valla.. neyse kapatalım bu konuyu, sormamışım farzet
- böyle soru mu olur ya... - kırdırtma aynanı çerçeveni, indiririm bak aşşaa...
- canımcım aynacım, tell me pls., benden ghuseli war mı shu aelemde? - bi git ya kumpirlik patates kraliçe
- ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? - aslında sen bir delisin. tımarhanedesin. aynanın tekiyle konuşuyosun. pamuk prenses diye de bir karakter yok zaten.
- ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? - pamuk prenses. liposuction yaptırdı, silikon taktırdı. cillop gibi oldu şerefsizim.
- ayna ayna, yoksa arkanda gizli kamera mı var da birisi benle dalga geçiyon? - yok kraliçem estağfurullah. gördüğünüz gibi ben konuşan bir aynayım. (ulan tüh kıllandı hatun)
- ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? - e kralicem, sen beni kapadın bu odaya, astın bu duvara, göremedik senden başka karı kız yüzü, neyi referans alayım da güzelliğe bir ölçü bulayım, bana göre güzel de sensin, çirkin de sen... - e sen de haklısın tabi...
- ayna ayna, söyle bana, soğuk füzyon nasıl olmakta? - pamuğu öldürtemedin ya bilime irfana verdin galiba kendini...
- ayna ayna, söyle bana, benden güzel var mı bu dünyada? - hayırdır tercihini mi değiştirdin kraliçem - tısss...
- ayna ayna, söyle bana, benden güzeli var mı şu dünyada? - güzel değil ama sempatiksiniz kraliçem. - bi git be ayna...
- ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı şu dünyada? - aynaniz borcundan dolayi goruşmeye kapatilmiştir. emin olmak icin etraftaki parlak yuzeylere de işik tutulmaktadir. lutfen daha sonra tekrar deneyin... - ayna? - bundan sonra boyle.. işine gelirse..
- ayna ayna sööle bana, benden güzeli var mı şu dünyada? - pamuğu salla sana bişi olmasın, kafalar güzel olsun maksat. içelim... camsili uzatsana kraliçem.
- dunyanin en guzeli cindy crawford'tur - sorduk mu?!
- ayna ayna - gene ne var! - diyorum ki benden guzel - ya bi kerede hatir sor, bi tozumu al be kardesim, bunca zamandir verdigim moraller gozune dizine dursun ya
- ayna ayna sööle bana var mı benden güzeli bu dünyada? - tabi ki hayır kraliçem. - o zaman kral niye başkalarına ilgi duyuyo? - ee şey, yok canııım size ööle gelmiiş. - arkamdan bi dolap çeviriyosan, hele bi de krala dünyanın en güzel kızlarının adreslerini veriyosan... tuzla buz ederim ne sihrin kalır ne de camın! - gulp!
- ayna ayna soyle bana benden daha guzeli var mi su cihanda? - kralice misin serseri misin belli degil. paranoyak salak seni. - ayna yuksek sesle soyle ne dedin? - ha yok senden guzeli kralicem onu diyorum.
- ayna ayna söyle bana, benden güzeli var mı bu dünyada? - guzelligin on para etmez su bendeki ask olmasa - aynaaaaaa!! - bırak allasen ya.. bi espri yapalim dedik, afedersin bi şiyden anladığın yok
- ayna ayna en yakisikli kim bu dunyada? - ilgi alanlarimiz degismis galba
- ayna ayna söyle bana... - fb 1 gs 2 - offf yapmaa be
- ayna ayna güzel ayna, sagdan sola bir eski misir tanricasi - onuda kendin bul illet kari!
- ayna ayna söyle bana ...... - eeeeeee sıktın be kadın evlen de git kocana sor ya ne uyuzmuşsun ööööööffffff ben gidiyorum bıktım artık be - ama ama ayna nassı yani?
- şöyle biraz açıl da harikalar diyarına geçiim be ayna - ulan iice fantaziye verdi be karı kendini...
- ayna ayna, soyle bana... - ne soyleyim? - kesme lan sozumu bi daha, ne diyecegimi unuttum anasını satim...
- ne var kadın yine, ne vaaaaar? - ben bişi demedim ki. - haaa, pardon bacım...
- ayna ayna soyle bana, ne olcek bu memleketin hali - abartmayalim isterseniz kralicem - tamam tamam
- ayna ayna.... tuzu uzatsana!! - e şansını zorluyon ama kraliçem!
- ayna ayna söle bana... - arkanda ayı var. - goruyorum, sozumu kesme..
- ayna ayna söyle bana.. benden guzeli bu dünyada... varmola? - varmola?!..bakiyorum konsepti bozuyoruz yavaştan..
- ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? - kizmaca gucenmece yok ama..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2006, 11:15:29 ÖÖ » |
|
since
|
- ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? - laetitia casta - haklısın valla.. neyse kapatalım bu konuyu, sormamışım farzet ayna ya bak tam da doğruları söylüyor...çok güzel bir paylaşım... mavi sana çok tşk.ler..dedim ya sen bizim mizah ve espri kaynağımız olarak renkli ve güzel konular paylaşıyorsun..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2006, 11:22:25 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2006, 11:26:20 ÖÖ » |
|
mavi
|
al yaa bi sayfa diyalogdan bunu mu cıkardın allan kus tügeri bulduuum kanarya kus yaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2006, 11:27:11 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2006, 11:32:27 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2006, 11:35:52 ÖÖ » |
|
since
|
güzel,bu aynayı ben sevdim..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2006, 11:36:15 ÖÖ » |
|
mavi
|
olduuuu sonrada yenge de benim ümügümü sıksın dimi abi yoook yemezler:p 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mart 27, 2006, 11:37:50 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2006, 11:39:22 ÖÖ » |
|
mavi
|
bu [COLOR="Red"]aynayı[/COLOR] Sevmeyenler ölsüm;)  ne o [COLOR="Black"]işinemi geldi kardeşim güzel kız diyince:p  [/COLOR] buarada alıntı farklı renkte;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2006, 11:40:53 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mart 27, 2006, 11:46:05 ÖÖ » |
|
basyigit
|
cok guzel di tesekkurler BİRDE BEN SORAYIM AYNAYA AYNA AYNA SOYLE BANA EN BÜYÜK TAKIM KİM? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mart 27, 2006, 11:46:55 ÖÖ » |
|
basyigit
|
Gördunuz Mu Ayna Bile Biliyor Kimin Büyük Oldugunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mart 27, 2006, 12:14:39 ÖS » |
|
since
|
- ayna ayna.... tuzu uzatsana!! - e şansını zorluyon ama kraliçem! kraliçe iyi dayanıyor bu aynaya yav..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mart 27, 2006, 12:18:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mart 27, 2006, 12:27:37 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
insanlar bazen doğruları kabullenmek istemesede, yüzlerine vuruluverince ne tepki vereceğini bilemiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mart 27, 2006, 12:33:22 ÖS » |
|
mavi
|
sosyal mesaj ha ünal tüz:p 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mart 27, 2006, 12:37:11 ÖS » |
yigttt
|
Evet Oyle Oluyor Bu Arada Selam Sovalye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mart 27, 2006, 12:38:54 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Mart 27, 2006, 12:39:34 ÖS » |
|
mavi
|
bu ne yaaa arkadas sosyal mesajı bırakmıs reklama baslamıs REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR BASYİGİT TİCARET İMZAYA BAK BEEEE insan farkettirmeden reklam atar dayamısın direk reklamı:D 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Mart 27, 2006, 12:40:19 ÖS » |
|
mavi
|
reis arasımı kalmıs bunun olsa olsa cevabı reklamın arasına sıkıstırmıs olur:p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Mart 27, 2006, 12:43:40 ÖS » |
yigttt
|
imza o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2006, 12:44:45 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
imza o başyiğit imzan bayada uzunmuş hani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Mart 27, 2006, 12:45:13 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Mart 27, 2006, 12:46:50 ÖS » |
|
mavi
|
dokanmayın kardesime imza diyosa imzadır acık reklam kokuyo hatta buram buram reklam kokuyo ama imza diyosa imzadır yalnız dikkat et yakında ne yazdıgını okuyamıcaz imzadan:p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Mart 27, 2006, 12:46:55 ÖS » |
yigttt
|