Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Avcılık kursuna büyük ilgi

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Avcılık kursuna büyük ilgi  (Okunma Sayısı 190 defa) Seçenekler Arama
« : Kasım 17, 2008, 08:32:09 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Avcılık kursuna büyük ilgi

8 Nov 2008

img71Selendi İlçesi’nde, çevrenin ve av hayvanlarının korunması amacıyla avcılık eğitimi verilmeye başlandı. Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen kursa 36 avcı katıldı.

Selendi Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin talebi üzerine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından avcılara, avcılık mevzuatı, yasalar, yönetmelikler, av kuşları, biyoloji, silah eğitimi, ilk yardım ve av köpekleri konularında eğitim verilmeye başlandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet SEMİZ, 6 uzman tarafından 36 kursiyere verilen kursun toplam 32 saat süreceğini söyledi.

SEMİZ, avcılığa meraklı olan vatandaşların bilinçlendirilmesinin amaçlandığını, bu yöntemle çevre ve av hayvanlarının da daha iyi korunacağını belirtti. SEMİZ, ’’Kurs bitiminde yapılan sınavda başarılı olanlara, kurs bitirme belgesi vereceğiz. Bu belgeyi alanlar, Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne müracaat ederek, avcılık belgesi ile avlanma kartı alacaklar’’ dedi.

Selendi Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Nurullah UYAR ise, avcıların kursa katılmadan ve belge almadan avlanamayacaklarını, ruhsat alamayacaklarını ifade etti. UYAR,

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Avcılık kursuna büyük ilgi
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 10:09:40 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv