« : Mayıs 10, 2007, 02:08:41 ÖS » |
|
since
|
[FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace]Eğer bir gün ATM makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye [/FONT] [FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace] zorlanırsanız, [/FONT] [FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace] [/FONT] [FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace] PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi). [/FONT] [FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace] Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor:)) [/FONT] [FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace] [/FONT] [FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace] Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye [/FONT] [FONT=Varsayılan Monospace,Courier New,Courier,monospace]bildirelim[/FONT]
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 10, 2007, 08:40:57 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2007, 09:07:48 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2007, 11:08:20 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2007, 07:45:15 ÖÖ » |
|
since
|
insan denemeye çekiniyor..bence sitemize üye olan polis arkadaşlarımız bu konuda bize yardımcı olabilirler...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2008, 11:20:02 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2008, 01:36:50 ÖS » |
|
gazipaşa
|
ya sanırım gerçek değil konu ilginç geldi bende gazipaşa foruma aynı konuyu aktarmıştım milletin alay konusu oldum o günden beri o forumu ziyaret etmiyorum artık üyelik katkım yok
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 02, 2008, 07:29:51 ÖÖ » |
|
akyuznet
|
Ben bir bankada bilgi islemde calisiyorum. Atm servisi ile hergun beraberiz. Boyle bir sey kesinlikle yok. Hicbir durumda polisin cagrilma durumu yok. Once banka nin kendi guvenligi gelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 02, 2008, 08:55:40 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
peki bu işlemi yapınca güvenlik geliyormu yoksa boş bir lafmı
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 02, 2008, 11:57:48 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 02, 2008, 10:05:08 ÖS » |
|
gazipaşa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 03, 2008, 11:52:50 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 04, 2008, 09:30:57 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
yav unutmuşlardır da orda gülpembe diye antalyalı bir kız vardı onun dediği zoruma gitti şaka gırgır herşeyi bende severim ama benim için akşam bayağı malzeme yaptık diye yazmış bu kelime gıcığıma gitti o yüzden terkettim orayı bu kişiyi saygısız buldum zaten ordanda sıkılmıştım çok fena chp propagandası yapıyolar ben siyaseti sevmem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 04, 2008, 01:08:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 15, 2008, 09:08:42 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
evet haklısın semra kardeş biz bu siteye vatan hasreti ve vatanımızı anmak adına geldik siyaset yerinde yapılırsa güzeldir sevmem siyaseti ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|