« : Mayıs 10, 2006, 09:14:07 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
[SIZE="5"]AŞAĞI GÜLLÜCE[/SIZE]
Selendi'ye 9 km, Kula'ya 25 km. uzaklıkta, eski Selendi- Kula yolu üzerinde küçük, güzel insanların yaşadığı tarihi oldukça eski ve köklü bir köy. Diğer birçok köy gibi çok göç vermiş.
A. Güllüce merkez mahalle dışında Dolaydamlar, Kurtlar mahallesi, Alkanlar. Topallar ve Alantepe mahallelerinden oluşan, biraz dağınık yapıda bir köydür. Köyde Ercan, Akıncı, Kurt, bozkut, Kılınç, Yıldız, Özkan, kızılkaya, sezer, Gedik,bozdoğan,özdemir,akkoç...sayadlı aileler bulunmaktadır.
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 10, 2006, 10:00:20 ÖÖ » |
|
since
|
AŞAĞI GÜLLÜCE Selendi'ye 9 km, Kula'ya 25 km. uzaklıkta, eski Selendi- Kula yolu üzerinde küçük, güzel insanların yaşadığı tarihi oldukça eski ve köklü bir köy. Diğer birçok köy gibi çok göç vermiş. A. Güllüce merkez mahalle dışında Dolaydamlar, Kurtlar mahallesi, Alkanlar. Topallar ve Alantepe mahallelerinden oluşan, biraz dağınık yapıda bir köydür. Köyde Ercan, Akıncı, Kurt, bozkut, Kılınç, Yıldız, Özkan, kızılkaya, sezer, Gedik,bozdoğan,özdemir,akkoç...sayadlı aileler bulunmaktadır. tşk.ler hocam.. dedemlerde yukarı güllüceli aslen..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2006, 05:05:17 ÖS » |
|
balkan
|
.....
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2006, 01:38:33 ÖS » |
|
balkan
|
tşk.ler hocam.. dedemlerde yukarı güllüceli aslen.. since kardeş dedenin ismi AHMET İNCE mi yoksa NURULLAH İNCE midi. bende y.güllüceliyimde inceler bizim akraba olur.. 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2006, 02:50:10 ÖS » |
|
since
|
since kardeş dedenin ismi AHMET İNCE mi yoksa NURULLAH İNCE midi. bende y.güllüceliyimde inceler bizim akraba olur..  dedem Mehmet İnce(emmioğlu ticaretin şu anki yerinde yıllarca bakkallık yaptı,özellikle gazyağı sadece dedemde bulunurdu.) ilçemizden güllüceye doğru giderken yol üzerinde babamın amcası Hasan ince ve amcam Yaşar ince nin evleri var.. belki oradan hatırlayabilirsin..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2006, 02:54:46 ÖS » |
|
balkan
|
dedem Mehmet İnce(emmioğlu ticaretin şu anki yerinde yıllarca bakkallık yaptı,özellikle gazyağı sadece dedemde bulunurdu.) ilçemizden güllüceye doğru giderken yol üzerinde babamın amcası Hasan ince ve amcam Yaşar ince nin evleri var.. belki oradan hatırlayabilirsin.. tamam tamam mehmet inceydi. senin dedenle benim anneannem öz kardeş...dedenin dükkanınıda duymuştum:p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2006, 08:43:26 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
..... sevgili balkan, kendinden biraz bahsetsene yaa, böyle gizemli bir hale bürünüyorsun. seninle tanışıyoruzdur belki, çünkü benim de bi tarafım y. güllüceli. ve çocukluğumuz oralarda geçti. selamlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2006, 05:46:01 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Aşağı Güllüceliler nerede?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2006, 08:25:28 ÖS » |
yaşararıkan
|
Selam hocam.Sen Alihsan abinin oğlu olmalısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2006, 08:02:27 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Selam hocam.Sen Alihsan abinin oğlu olmalısın evet abi, siz de bizim köyün eniştesisiniz galiba, abimi de iyi tanırsınız siz, şu an siz neredesiniz*? selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 18, 2006, 09:27:37 ÖÖ » |
|
since
|
tamam tamam mehmet inceydi. senin dedenle benim anneannem öz kardeş...dedenin dükkanınıda duymuştum:p akrabayız o zaman seninle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 18, 2006, 12:41:09 ÖS » |
yaşararıkan
|
Sevgili hocam Abin can HASAN ı tanımazmıyım ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Doğrudur eniştenizim.Şuan İzmir Urlada çalışıyorum Sevgi ve saygılarımla.Allah a emanet olun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 18, 2006, 02:41:58 ÖS » |
|
balkan
|
akrabayız o zaman seninle. evet yaa öyleymiş:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 18, 2006, 03:09:54 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Sevgili hocam Abin can HASAN ı tanımazmıyım ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Doğrudur eniştenizim.Şuan İzmir Urlada çalışıyorum Sevgi ve saygılarımla.Allah a emanet olun. yaşar abi sizi hatırlıyorum, tekrar görüştüğümüze çok memnun oldum, Urlada adresiniz? bizim bir enişte urla'da... Bosch, profilo servisi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 18, 2006, 07:16:44 ÖS » |
yaşararıkan
|
Hocam haberim vardı ama nerede olduğunu bilmiyordum baban selam göndermiş sağolsun ama ayrıntıyı vermemiş adını ve ayrıntılı bilgi verirsen bulurum tanışırız inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 19, 2006, 09:29:34 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Sevgili hocam Abin can HASAN ı tanımazmıyım ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Doğrudur eniştenizim.Şuan İzmir Urlada çalışıyorum Sevgi ve saygılarımla.Allah a emanet olun. [SIZE="4"]Can [SIZE="6"]HASAN[/SIZE] ' ım seni çok özledik,...[/SIZE]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2006, 09:37:28 ÖÖ Gönderen: muhterem KILINÇ »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 04, 2006, 09:59:19 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Aşağı Güllüceliler nerede? listeye ilave... Hamza Bozkurt- Konya-Tuzlukçu Fatih Sezer - Gemlik Mehmet Sezer - İstanbul Necati Akıncı - Ederemit Turgut Akıncı - Kula Hüseyin Ercan - Selendi Erdoğan Akıncı - Turgutlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 05, 2006, 12:57:49 ÖÖ » |
mursit_45@hotmail.com
|
iyimisiniz abi saygilarimla selamlar mursit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 06, 2006, 08:31:22 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
iyimisiniz abi saygilarimla selamlar mursit sağol mürşit kardeşim, Kıbrıs'a selamlar, Allah'a emanet ol...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 10, 2006, 02:51:56 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 10, 2006, 02:55:52 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
devletin 100 milyarlar harcayıp bir ziraat mühendisi veya ziraat teknisyeni veremeyip çürümeye terkettiği ziraat binası..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Haziran 10, 2006, 02:59:32 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
insan manzaraları...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2006, 03:21:07 ÖS Gönderen: muhterem KILINÇ »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Haziran 10, 2006, 03:08:23 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
insan manzaraları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Haziran 10, 2006, 03:21:48 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
insan manzaraları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Haziran 10, 2006, 04:07:16 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
insan manzaraları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Haziran 10, 2006, 04:09:27 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #26 : Haziran 11, 2006, 03:44:34 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #27 : Haziran 11, 2006, 04:04:57 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #28 : Haziran 11, 2006, 04:06:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #29 : Haziran 12, 2006, 08:00:32 ÖÖ » |
|
since
|
MUHTEREM bey resimler bi harika... ne kadarda sıcakkanlı insanlarımız var,resimlerine bir baksanıza... tşk.ler emeğiniz için.. resimlerin devamını bekliyoruz... diğer köylerimizin resimlerinide bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|