« : Şubat 09, 2006, 09:48:22 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2006, 09:49:38 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2006, 08:32:34 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2006, 08:59:26 ÖÖ » |
baypipo
|
ne mi düsünüyorum. Urfa n1n baz1 ilçelerinde su sorunu oldugunu, köylerinde su olmad1g1n1 biliyorum. Selendi de ise su oldugunu ama kireçli oldugunu biliyorum. P1narlar da ki ve ç1kr1kç1daki çesme sular1n1n iyi oldugunu gücü yetenin buralardan su getirttigini biliyorum.
|
|
|
|
|
|
[FONT="Lucida Sans Unicode"][/FONT] [COLOR="red"]ISIGI ÖNÜNE AL, YÜRÜ! GÖLGEN ARKADAN iSTER GELSiN, iSTER GELMESiN[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2006, 10:48:43 ÖÖ » |
|
since
|
çok kireçli,vede diğer ilçelere nazaran pahalı!
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2006, 12:54:01 ÖS » |
|
muhsin
|
sular ya çok kireçli ya da klorlu bence içilemeye bilir ...
|
|
|
|
|
|
Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir... :35: muhsin
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2006, 01:25:41 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2006, 04:13:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2006, 07:30:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Şubat 21, 2006, 10:58:24 ÖÖ » |
tuncay
|
kirecli ve pis kokusu var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 21, 2006, 02:22:57 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 21, 2006, 03:28:00 ÖS » |
|
varyans45
|
başka alternatif yok ama bunu böyle kabul edeçek değiliz.yani bu bu günün sorunu değil.selendinin gerçek manada su sorunu var...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #12 : Şubat 21, 2006, 09:48:23 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Şubat 21, 2006, 10:07:19 ÖS » |
|
çıkrıkçılı
|
ben balıkesirdeym şuan selendinin suyuna kurban olayım buranın suyu hiiiiiiiiiiiiiiiiiç içilmiyoooooooooooo ya onada şükür edelim arkadaşlarbe hele köyümünkü bi şah eser arayorumda bulamıyorum selendinin suyunu bile arıyoruzya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Şubat 22, 2006, 12:30:01 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Şubat 22, 2006, 12:35:23 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Şubat 22, 2006, 08:10:53 ÖÖ » |
|
since
|
Ben birşey sormak istiyorum burdan: Sayın Selendi Belediye Başkanımız acaba bu forumu hiç ziyaret ediyor mu? Eğer ediyorsa lütfen bizi bir şekilde bu konu hakkında bilgilendirsin? İşte halkla doğrudan ilişki kurmanın güzel bir yolu daha. Üstelik çoğunluk genç. Yani yeni ve güzel fikirler. Ukalalığımı bağışlamanızı diliyorum. Sadece bir fikir sunmak istedim. herkesin fikrine açığız.bizlerde tabiki bld.başkanımızı ve ilçemizdeki herkesin katılmasını da bekleriz.bir gün gelecek sesimizi duyuracağız.biz yolumuzda emin adımlarla ilerleyelim yeterki.!!!:rolleyes: 
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #17 : Şubat 23, 2006, 06:55:05 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #18 : Şubat 24, 2006, 08:45:55 ÖÖ » |
|
since
|
Selendi suyuda iyice bozulmus demek. Bana ole çok kotu gelmiodu aslında,sanırım izmirde,turgutludaki suların yanında selendi suyu çok temiz kalır. O yuzden farkına varamadım. Selendinin bazı köylerinde hala su sorunu varken su kalitesinin tartışılması öncelikle durumda deil bence,öncelikle suyu bulunmayan köylere su verilmeli. çinan köyünün bazı mahallelerinin suyunun kısa bir süre önce feneri yardımıyla çıkarıldığını hepimiz biliyoruz. Belediye bu zamana kadar nerdeydi? O kadar köylü taşıma suyla kendilerinin ve hayvanlarının ihtiyaçlarını nasıl giderdiler bu zamana kadar, gerçekten zor bir durum. sana katılıyorum kardeş sana.izmirin manisanın içme suyu ilçemize oranla daha kötü,özellikle manisa da bazen musluklardan çamur akıyor? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Şubat 24, 2006, 09:13:53 ÖÖ » |
hikmetgürbüz
|
Bir Selendi li olarak Selendi İçme Suyunun Sağlıklı hale getirlemesi için doğal kaynak suyu temin edilmesi, bunun için gereken gayret gösterilmesi ve değerlendirmeye alınması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2006, 02:20:29 ÖS » |
|
muhsin
|
evet hikmet abi .............
|
|
|
|
|
|
Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir... :35: muhsin
|
|
|
« Yanıtla #21 : Şubat 28, 2006, 03:13:17 ÖS » |
|
since
|
şunuda unutmayalım ki;gelecek yıllar su savaşları yüzünden çıkacak?ülkemiz ve ilçemiz su kaynakları açısından zengin.ilçemizdeki kireçli su problemini yurdumuzun bir çok bölgesi yaşıyor.demek istediğim en azından kireçlide olsa su sıkıntımız yok??*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Eylül 08, 2006, 02:12:13 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Eylül 10, 2006, 11:33:10 ÖÖ » |
Saban
|
Arkadaşlar, Klorlu su içmekten asla vazgeçmeyelim. İçimi güzel diye dağ, pınar vb suların içilmesini hiç tavsiye etmem. Bunlar doğadaki hayvanlar ve atıklarına maruz kaldığından bu hayvanların taşıdığı mikropların suya geçmesine ve hastalıklara neden olabilir. Bir örnek vereyim: Geçen yıl Edirne'de oturan birisi içme suyunu içimi güzel diye Lalapaşa'daki köyünden getirtip içiyormuş. Kendisinde 60 yıldır Trakya'dan bildirilmeye tularemi denilen bir hastalık tanısı koyduk. Biraz sorgumuzu genişlettiğimizde atnı hafta içinde hastalanan başka kişiler olduğunu da öğrendik. Tam 10 hastalık bir salgın olduğunu tesbit ettik. Köylülerin klorlu su içmelerini sağlayarak salgının yayılmasını önledik. Dağ suyu içmek isteyenlerin dikkatine sunulur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Eylül 10, 2006, 03:35:09 ÖS » |
seyman
|
Arkadaşlar, Klorlu su içmekten asla vazgeçmeyelim. İçimi güzel diye dağ, pınar vb suların içilmesini hiç tavsiye etmem. Bunlar doğadaki hayvanlar ve atıklarına maruz kaldığından bu hayvanların taşıdığı mikropların suya geçmesine ve hastalıklara neden olabilir. Bir örnek vereyim: Geçen yıl Edirne'de oturan birisi içme suyunu içimi güzel diye Lalapaşa'daki köyünden getirtip içiyormuş. Kendisinde 60 yıldır Trakya'dan bildirilmeye tularemi denilen bir hastalık tanısı koyduk. Biraz sorgumuzu genişlettiğimizde atnı hafta içinde hastalanan başka kişiler olduğunu da öğrendik. Tam 10 hastalık bir salgın olduğunu tesbit ettik. Köylülerin klorlu su içmelerini sağlayarak salgının yayılmasını önledik. Dağ suyu içmek isteyenlerin dikkatine sunulur. bu konuda haklısınız hastalık olabilir ama hasta olacağımızı bile bile selendinin kireçli ve resimdede görüldüğü gibi rengi bile değişmiş bu suyu içmemiz doğru olmasa gerek
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #25 : Eylül 10, 2006, 07:29:18 ÖS » |
Saban
|
bu konuda haklısınız hastalık olabilir ama hasta olacağımızı bile bile selendinin kireçli ve resimdede görüldüğü gibi rengi bile değişmiş bu suyu içmemiz doğru olmasa gerek Suyun çamurlu akmasının nedeni deponun temizlenmemesi, suyun dinlendirilmemesi, ve benzeri içme suyunun geçmesi gereken işlemlerden geçmediğini gösteriyor. Önemli olan bu işlemlerin tamamlanmasıdır. Bu konuda belediyenin sorumluluk bilinci tartışmakta yarar var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Eylül 11, 2006, 09:48:10 ÖÖ » |
|
since
|
Arkadaşlar, Klorlu su içmekten asla vazgeçmeyelim. İçimi güzel diye dağ, pınar vb suların içilmesini hiç tavsiye etmem. Bunlar doğadaki hayvanlar ve atıklarına maruz kaldığından bu hayvanların taşıdığı mikropların suya geçmesine ve hastalıklara neden olabilir. Bir örnek vereyim: Geçen yıl Edirne'de oturan birisi içme suyunu içimi güzel diye Lalapaşa'daki köyünden getirtip içiyormuş. Kendisinde 60 yıldır Trakya'dan bildirilmeye tularemi denilen bir hastalık tanısı koyduk. Biraz sorgumuzu genişlettiğimizde atnı hafta içinde hastalanan başka kişiler olduğunu da öğrendik. Tam 10 hastalık bir salgın olduğunu tesbit ettik. Köylülerin klorlu su içmelerini sağlayarak salgının yayılmasını önledik. Dağ suyu içmek isteyenlerin dikkatine sunulur. tşkçler Şaban bey.. bu konuda haklısınız.. en azından klorlu su daha sağlıklı.. ama burada suyun çamurlu akması hususunda belediyemize görev düşüyor.. sorun biran önce çözülmeli.. yoksa ilçemiz;diğer suların kullanımı yüzünden(tulumba,akar vb.) her an salgın hastalık tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Eylül 11, 2006, 09:53:57 ÖÖ » |
|
since
|
Suyun çamurlu akmasının nedeni deponun temizlenmemesi, suyun dinlendirilmemesi, ve benzeri içme suyunun geçmesi gereken işlemlerden geçmediğini gösteriyor. Önemli olan bu işlemlerin tamamlanmasıdır. Bu konuda belediyenin sorumluluk bilinci tartışmakta yarar var. bencede burada belediyemizin daha duyarlı davranması gerekli... sanırım net bir açıklamada yok belediyemizden?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Eylül 11, 2006, 09:56:36 ÖÖ » |
|
www.iman.gemisi.com
|
Karabeyler Köyünün Telli Mahalles,nde Hiç Su Yok.insanlar Evlerinin önünden Geçen Küçük Borulari Kazmiş Patlatmiş. Her Sabah Ordan Su Gelcek Diye Bakiyorlar.
21. Yüzyilda Sefalet çekliyor.gerçekten çok üzülüyorum
:49: :49: Bunu Boykot Yapmaliyiz.bence Belediyenin önünde Boykot Yapmaliyiz:49: :49:
|
|
|
|
|
|
[SIZE="6"][COLOR="Red"]www.iman.gemisi.com[/COLOR][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #29 : Mart 20, 2008, 01:30:10 ÖS » |
|