Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 Arinç Nereye?

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Konu: Arinç Nereye?  (Okunma Sayısı 5542 defa) Seçenekler Arama
« Yanıtla #90 : Mayıs 02, 2006, 10:34:51 ÖÖ »
SAMED ARDA
mstfkrgz
Üye Bilgileri Selendili

Arinç Nereye?

Alıntı sahibi: REİS
iftira konusuna gelince kimseye iftira atmadım allaha şükür bu güne kadar...çok iftiralara maruz kaldım ve kalmaktayım ama hiç gocunmadım. Evet eskiden örtüşürdü belki şu an yine bir çok fikrimiz örtüşüyor ama zaten biz burada düzeltmek adına yokmuyuz?ha ne kadar düzeltebiliriz bilmiyorum yapabildiğimiz kadar.Sonrasını bizden sonra gelecek olan kardeşler uğraşacak.Ocak başkanı olmak mı demişsin yok bütün samimiyetimle hayır.Ocak başkanlığı o kadar önemli değil. Ben çok ufak yaşımdan beri ocaklardayım. Ocaklarda büyüdüm hayatımdaki anlamı apayrı bir yere sahip bu nedenle Ocak başkanı olsam da olmasanda Ocaklar ile ilgili ufak bir tartışma olsa yine gerekli şekilde savunmaya geçerim.
Bana göre tartışalmaz bir noktadadır. kişiler gelip geçicidir kişiler tartışılır ama kalıcı olan öz olan evin gizemi korunmalıdır.

Burada düzeltmek adına varız diyorsun ama, en ufak bir eleştiriye bile tahammül gösteremiyorsun. Neyi düzelteceksin? Hem savunurum diyorsun. Hem de düzeltmek için varım diyorsun. Kendinle çelişki içerisindesin. Ben içeriden birisi olarak yapıcı öz eleştirilerime devam edeceğim. Bu senin hoşuna gitmeyebilir. Benim seni bire bir eleştirmek gibi bir amacım olsaydı bunu, dolaylı yollara sapmadan, doğrudan yapardım.

Sen Ülkü Ocakları'nın tartışılamaz bir yerde olduğunu iddia ederek ilahlaştırabilirsin. Ama bu, senin fikrindir. Sen eleştirme. Ben eleştirmeye devam edeceğim ve yapıcı eleştiride bulunmak isteyen herkesin yazılarını da görmek istiyorum.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Arinç Nereye?
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 04:20:17 ÖÖ Â»

« Yanıtla #91 : Mayıs 02, 2006, 10:43:34 ÖÖ »
SAMED ARDA
mstfkrgz
Üye Bilgileri Selendili

Arinç Nereye?

iğneliyici bir söz ama tuttum kendi davandan gocunuyorsan Ocaklar dava değildir mustafa bey, dava ülkücü harekettir. Senin tartışmaya açtığın nokta Ülkücü hareket değil Ülkü Ocaklarıdır. evet benim davam ülkücü hareket tartışırım ve kesinlikle tartışmaktan gocunmuyorum, dergahım Ülkü Ocakları buraları tartışmam. Herkes benim davamı ve fikrimin doğruluğunu eleştirsin veya tartışsın ama Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bu ülkenin ve türk milletinin milli refleksi olan bir kurumdur. Türk dillerinden, yabancı dillere,LGS,ÖSS,KPSS sınavları kursu, bağlama ney,halka oyunları kursu onlarca bilgisayar üzerinden bedava internet ve bilgisayar kullanımı kursları gibi yüzlece daha konu sayabilirim bu konularda kusrlar açan ve türk gençliğine hizmet noktasında olan bir yerin neyini tartışacağım, dergi temsilcilikleri her ilçede var ve doğru işler yaptıklarını kanaatindeyim. İçinde olmasamda bu şekil düşünürdüm.

Benim davam ‘‘İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem’’ davasıdır. Her zaman bunu da tartışırım. Ülkü Ocakları’nın bu davayı ne kadar temsil edebildiğini de tartışırım. Benim davamdan bir gocuntum yok.
« Yanıtla #92 : Mayıs 02, 2006, 10:44:14 ÖÖ »
SAMED ARDA
mstfkrgz
Üye Bilgileri Selendili

Arinç Nereye?

Sonuç olarak benim kimseyle bir alıp veremediğim yok. kimseyle uğraşmak gibi bir niyetimde yok.tabii ki herkes fikrini yazacak ama ben Ülkü Ocaklarını eleştirenlerin mutlaka ve mutlaka karşısındayım.

Eğer Ülkü Ocakları’nın doğru yolda olduğuna o kadar inanıyorsan, Ülkü Ocakları adına savunmanı yaparsın. Seni engelleyen yok ama, sen bunun tartışılmasını engellemek için olayı kişiselliştirmeye çalışıyorsun.
« Yanıtla #93 : Mayıs 02, 2006, 12:32:22 ÖS »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

Arinç Nereye?

Alıntı sahibi: mstfkrgz
Eğer Ülkü Ocakları’nın doğru yolda olduğuna o kadar inanıyorsan, Ülkü Ocakları adına savunmanı yaparsın. Seni engelleyen yok ama, sen bunun tartışılmasını engellemek için olayı kişiselliştirmeye çalışıyorsun.

Ne alakası var şimdi kisiselleştirmekle canım.

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #94 : Mayıs 02, 2006, 04:12:54 ÖS »
SAMED ARDA
mstfkrgz
Üye Bilgileri Selendili

Arinç Nereye?

Ne alakası var şimdi kisiselleştirmekle canım.

Her eleştiriden gocunup, kendi üstüne alınman ile alakası var.
« Yanıtla #95 : Mayıs 02, 2006, 08:30:11 ÖS »
reney45
zamanı az
Üye Bilgileri Selendili

daha fazla birbirimizi incitmemek adına...

Müslüman, müslümanın (din) kardeşidir. Müslüman, kardeşine zulmetmez ve onu düşman eline vermez (himâye eder, korur). Her kim müslüman kardeşinin yardımında bulunur ve onun ihtiyâcını te'min ederse, Allah da ona yardım eder. Her kim, bir müslümanın sıkıntılarından birini giderirse, cenâb-ı Hak buna mukâbil (karşılık), ondan kıyâmet sıkıntılarından birini giderir. Her kim, bir müslümanın aybını (kusûrunu) örterse Allahü teâlâ âhirette onun (kusur) ve kabâhatlerini örter.
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2006, 08:42:59 ÖS Gönderen: reney45 » Logged

• [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
  • Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
« Yanıtla #96 : Mayıs 02, 2006, 08:41:52 ÖS »
reney45
zamanı az
Üye Bilgileri Selendili

Arinç Nereye?

Din kardeşini hakir görmek, kötülük olarak yeter.

Allahü Teâlâ, müslüman kardeşine tevazu göstereni yükseltir, ona karşı üstünlük taslayanı da alçaltır.

Hadis-i Şerif

• [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
  • Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
« Yanıtla #97 : Mayıs 03, 2006, 08:54:32 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Arinç Nereye?

Alıntı sahibi: reney45
Müslüman, müslümanın (din) kardeşidir. Müslüman, kardeşine zulmetmez ve onu düşman eline vermez (himâye eder, korur). Her kim müslüman kardeşinin yardımında bulunur ve onun ihtiyâcını te'min ederse, Allah da ona yardım eder. Her kim, bir müslümanın sıkıntılarından birini giderirse, cenâb-ı Hak buna mukâbil (karşılık), ondan kıyâmet sıkıntılarından birini giderir. Her kim, bir müslümanın aybını (kusûrunu) örterse Allahü teâlâ âhirette onun (kusur) ve kabâhatlerini örter.
ne güzel bir açıklama tşk.ler yenr bey e..
arkadaşlar hepimiz elhamdülillah müslümanız,birbirimizi üzmeyelim.kırmayalım..

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv